Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
lilike12 spune:
ELLANIK , multam' de oferta o primesc, mai ales ca asta mi-e meseria.Nu aia de zgarcita ci cealalta, de economista.
miria_cristina spune:
IOANA - Eu scriu din mers, in functie de cat citesc, ca uit repede.
I-as da vit. C naturala (10 picaturi) si Nazomer (pentru desfundat nasul).
Un pont de aur este ca atunci cand are copilul probleme cu caile respiratorii sa-i pui vit. C si in nas cateva picaturi.
Daca nu si-a revenit in 2-3 zile, mai intreaba, ca sunt alternative imbunatatite sau anunta pediatru.
lilike12 spune:
DAYANARA, tare simpatici sunteti voi la faza cu batzul...
Vreau sa te intreb ce lapte praf folosesti si cum faci cand vei merge in Ro? Nici eu nu alaptez, folosesc Similac si din cate stiu nu se mai importa in Ro. Am de gand sa merg cu piciu in iulie si parca nu mi-as umple geamantanul cu LP, ma vad astia in aeroport cu kile de praf alb poate nu-mi dau drumul
miria_cristina spune:
DELIA - Nu ca ma iau dupa ROXANA, dar e aiurea sa trambitez un motiv, care in fond poate sa fie combatut chiar, cu toate c-a fost optiune personala. Si in plus, la momentul "febrei laptelui" parca am spus ceva pentru cine a fost pe faza pe atunci, ca nu mai puteam de durere.
Ideea e ca, de la Dami stiu, ca produc din niste motive lapte, dar nu pot alapta si ramane acolo fara sansa de-a iesi indiferent cat ma chinui. Eu ma urc pe pereti de durere, iar lapte curge doar cativa mililitrii care nu-s suficienti copilului.
Nu stiu cat te-am facut sa intelegi, dar am incercat sa nu-ti refuz categoric dorinta de-a stii.
lilike12 spune:
Ioanact si LAlexandra am sa pun cateva poze cu Eyal dupa ce ma dezmeticesc putin cum functioneaza forumul si cum se adauga poze.
lilike12 spune:
Na, cred ca am scapat de moderator, pot sa ma culc linistita. Va pup si va doresc o noapte linistita cu bebici sanatosi si cuminti si soti intzelegatori.
miria_cristina spune:
STEFANNA - S-ar putea sa ai si nitica depresie postnatala, cu toate ca ai vrea sa negi, cine stie? Gandurile vin si pleaca si e bine ca pe cele nasoale sa le controlezi sa nu apara.
dayanara spune:
sterilizatorul de microundele lui peste mi.a topit chestiile alea de se pun in dr brown inuntru , alea nu stiu cum sa va zic, maine la prima ora ma duc si.mi iau avent digital cu aburi
lilike similac e si aici, eu folosesc nutriben
ia cate cutii vrei in bagajul de hala ca nu zice nimeni nimic
miria nu vad yahoo.ul tau id, adauga.ma tu instalball@yahoo.es
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Erina spune:
Buna!
Intru sa multumesc din inima Andrei (scuze pentru omisiunea de la ultimul mesaj, Ianis e foarte frumos si expresiv), Ioanei si niki (pentru mesajele despre pozele lui David (si eu le-am vazut pe printese cu coronite si pe printesa roz din Grecia-adorabile), Oanei (atenta ca intotdeauna( Eric e superb si pare mare, ca un copil de 6 lunite-abia asteptam poze cu costumul de marinar, l-am admirat si in cel cu girafa), Sensibila multumiri, Child multumiri!
Mamici chiar daca nu scriu mesaj de la muli ani le doresc si eu numai bine frumosilor vostri, sa va bucure fiecare clipa pina la adinci batrineti.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle