Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
LAlexandra spune:
mersi, miria, o sa incerc sa vad poate pofteste
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
bumbita nu, cu jet nu inseamna presiune pe ureche, decat daca astupi nara pe unde pui , de tot, cu monodoza sau seringa daca intra doar lichidul cu jet e ok
aici mereu ii puneau lui ivan asa la spital si nu mai aveam treaba toata noaptea cu mucii
michelle ignoranta deloc, dimpotriva de aplaud, asa am fost la prima sarcina si ce bine mi.a fost nu aveam eu timp sa.mi caut nod in papura
acum insa sa.mi smulg parul din cap e o placere ca mi.am gasit companie, pe miria :))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Facem cinste azi ca doar imi face puiul 3 lunite,cate o feliuta de tort si un pahar de vin alb rece pt mamici si un bibe cu lapte pt pitici.
ALEXANDRA eu ii dau ceai de musetel de la milupa.
Fiimea nu vrea sa isi schimbe programul deloc.Sunt multumita ca imi doarme 10 ore(desi mi se pare cam mult),dar problema e ca nu adoarme inainte de ora 1 noaptea.
Multumim fetelor pt urari
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
miria_cristina spune:
Stati ca ma bag si eu in vorba!
Cine-i, cine-i cu mucii, serul si presiunea?
Eu numai asa o scot la capat cu bebe. E simplu si foarte eficient.
Nu se produce nici o presiune, ca nu se astupa nasul doar ce apesi nistel pe o nara, ca sa iasa pe cealalta tot. De multe ori, bebe se misca si nici nu-mi iese bine miscarea si tot are efect.
oanaiacovita spune:
Miria, cate picaturi de Vit C ziceai ca se pun?
Si asa se cheama? Se gaseste la farmacie? E pentru o prietena, ca Eric e bine deocamdata.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
babyangel spune:
Am citit si eu din urma si m-am distrat copios de Oda tzatzei triste si de batul infipt in cur Ca sa numai zic si de perlele Miriei
Imi place atmosfera asta..de fapt noi si gravidutze faceam haz de necaz, nu?
Eu sunt cam ingrijorata pt ca toti membri mari ai familiei( Lucas , Paul si cu mine) suntem raciti "cobza" , cu dureri crunte de gat si behaiala, si mi-e taaaaree frica sa nu-i dam si la pishpirel Nu stiu cum am reusit, dar e groaznic
in alta ordine de idei copilasii vostri papa bine? Nu ati observat o scadere a apetitului? Codrin si-a micsorat portia de la 140 ml la 100-110.. O fi de la caldura??? Dar eu il tin in casa unde am intre 24-25 grade, afara iesim tot asa dimineata si seara si la umbra prin parc...
sant disperata cu ochisoriiii curg mereu..cand unul, cand altul...o fi de la vant, sau de la putin curent prin casa? Ce sa-i fac inafara de spalaturi cu ser?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Bumbitza spune:
Salutare! Hai ca oadoarme mama pe pitica si-am prins si eu un ragaz.
Am vazut ca va plangeti de caldura, noi nu mai facem fata cu 2 AC in casa, e jale...plus ca-s diferente de temperatura intre camere din cauza ca nu bate uniform, ca sa nu mai zic ca scade umiditatea ca naiba :( Asa ca in timpul zilei stam la bunici, adica la ai mei, e racoare fara AC aici, e umbra si stau la parter.
Miria, Roxana, multumesc ca m-ati luminat ref la jet si presiune
Happyjoy, multam si tie pt sfaturi. Tot asa patesc si eu cu a mea, cu crizele de plans, astept sa treaca asa cum au aparut :( De azi o bag pe Protectis, la recomandarea pediatrei. SI la mine s-a intamplat sa faca kk mai verde cu miros ciudat si mucus.
La multe lunite sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Vacanta placuta Gaby, ma bucur ca e Joy mai bine!
Ela, Miria, Dayanara, am ras cu lacrimi la posturile voastre
Astero, suntem colege de suferinta, si eu ma trezesc de multe ori pe noapte...Ieri seara am dormit si eu 4 ore legate, parca am apucat pe D-zeu de-un picior! Aseara insa a revenit la programul ei de trezit si la 2 ore
Am fugit, poate pup si eu un masaj d la mama
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
oanaiacovita spune:
Anca la noi a crescut. De la o masa de 150 pe zi, acum are 3, si noaptea in loc de 90 papa 120. Dar si-a scos o masa. Are doar 6 acum. Eu ii dau apa sau ceai ca altfel se deshidrateaza in 3 ore. E tare cald la noi in casa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
OANA - Unde sa pui picaturile? In nas? Pai, 1-2 pic/zi x 2.
Se numeste vit.C natural. Este o sticluta mica sin plastic intr-o cutie galbena.
Per os se iau intre 5 si 10 pic/zi o data.