Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
gaby drum bun, esti tare ce sa mai....eu n.as fi plecat si rau faceam, n.as fi plecat cu ivan acum poate ca da
cori nu se pune asa, cu ce greutate s.a nascut geo si cu ce greutate petala...poate n.a luat ea asa demult dar e foarte bine, bine ca nu a scazut, nu toti avem aceeasi greutate si asta nu inseamna ca nu e normal
uite ivan s.a nascut mai mare decat silvana si la 1 2 luni avea mai putin decat ea!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Neata din sauna!!!
La multe lunite Maria (de nibi_niki) si Radu Alexandru (de annya9)!!!
Noi murim de cald. SUnt 28 de grade in casa.In weekendul asta mergem dupa aer conditionat ca nu putem sta asa. Afara nu putem iesi pe caldurile astea.
Multumesc fetelor cu raspusul la intrebarea cu temperatura. Azi avea 37,3. Pfiu.
A dormit foarte bine azi noapte. A mancat la 8.30 aseara si s-a mai tezit la 4.30. 8 ore. Tare bine fu. SUnt si eu mai odihnita.
Eu sunt bagata in liste peste liste si bagaje ca mai e o saptamana si plecam.
O zi racorasa sa aveti.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
asteropipan spune:
neataaaa!!!!!
dam si noi (eu si fiimea- o invat de pe acum sa nu fie egoista)
capuccino alaturi de mici prajiturele.
ahhh, fetelor, ce pofta imi e de un ecler cu ness- preferatele mele, si de un TORT DIPLOMAT ca tot mi-ati facut pofta si de niste ficatei de pui, si si si....
off, cand ajung si eu acasa sa ma infrupt din toate astea
DANAYARA , culmea ca de cteva zile o pacalesc pe fiimea cu tzitzi in pat si dupa somn la ea in patut, nici nu o mai ragai, saraca
nu ne iese mereu, dar incewrcam
despre sindromul down...la cate am citit in sarcina....brrrrr
GABY vacanta placuta
HAPPYJOY wow, a dormit de la 0:30nla 6??????parfummmm
CORIMAMI nu te mai stresa scumpooo, lasa, fetele noastre vor sa fie fotomodele....tasu deja ii zice....MODELA MEA
TRIMIT CA NE-A APUCAT MIORLAIALA
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
asteropipan spune:
FETELOR fiiimea e o mare shmecherita
mai nou, nu adoarme decat plimbata si leganata in brate exact ca un bebe mic ofofof, cred ca o sa ne joace pe degete pe amadoi cand o mai creste
BABYANGEL multumim de...ti-o trimit inapoi inmultit
OANA eu ti-am mai zis ca ai un bebe exemplar bravoo eric, asa fi cumintel si ia vb si cu fiimea si invat-o sa doarma ca tine
fetele, ma duc sa mai bag cornu in perna o ora, ca aseara nu am putut dormi de caldura si din cauza ca am alergat toata noaptea sa omor nesimtiti astia de tzantzari
pana la urma am bagat aparatul de tzatntzari si A/C la ora 4 , ca altfel nici ca dormeam pana dimineata :(((
va tzutz
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
michelle_sf spune:
Neata, [emoticon cu evantai, transpirat tot], neata, neata.
Asteropi sa te oftic si eu... Andrei doarme de la 9.30 seara pana la 6.30-7 dimineata Ma gandesc la tine cum bantui prin casa noaptea, valeu,valeu
Diana ce fain!!! Aveti dintisori! Mie mi se par superbi bebei cand au doi dinti si zambesc cu toata gura
Vladi insfarsit am gasit si eu balon de ala cu heliu ca l-am inebunit pe sotul meu sa imi caute. Si vad ca ii place, pedaleaza la greu Spor la treburi mamica bizi
Gaby distractie placuta la munte. La noi mucii au trecut cam intr-o saptamana si ceva, am pus doar ser si aspirat cu batista bebelusului, multi mai erau, mama lor! Joy muciulita.
Ella felicitari pentru vaccin si pt Geo grasunel. Si noi ne-am laudat la toata lumea ca Andrei a ajuns la 6 kg
Oana si la noi e foarte cald, in casa avem acuma 26.5 grade, am iesit aseara la 6 si era zapuseala, mi-a parut rau... Azi poate iesim dupa 7 un pic. Abia asteptam vara sa stau toata ziua pe afara si cand colo stau mai mult in casa decat inainte...
Dayanara felicitari pentru bulversarea doct. Mai bine de mine ca nu am citit nimic despre nici un fel de boala, nu am avut nici in sarcina si nici acuma nici un stres. Sa nu ma faceti mama ignoranta ca nu sunt, doar relaxata
Nu mai stiu cine intreba de ceai pentru bebe (scuze)... Eu ii dau ceai de la Fares, babycalm de cateva zile, de cand e asa cald. Ii dau din biberon si vad ca ii place foarte tare. Problema mea e ca nu stiu cat sa il las sa bea, ca daca se mufeaza la biberon tre sa trag eu, ca el nu-i mai da drumul. Nu vreau sa ii fie sete dar nici sa ii umplu burtica cu ceai
Eu am alta nedumerire de... blonda Dupa cum ma laudam, Andrei doarme de cateva zile toata noaptea, deci sta 10ore fara mancare. Dar si-a modificat si programul de masa ziua. Inainte manca la 4 ore, acuma mai mult de 2 ore jumate -3 nu sta fara tzitzi... Recupereaza mancarea pentru cele 10 ore dormite sau nu se mai satura bine? Sa nu radeti de mine...
Ma duc sa imi fac o limonada...
Rebiana tu nu mori de cald?
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
annya9 spune:
Multumim Oana, la fel lui Eric si LA MULTI ANI micutei Maria!!!
La noi e o cadura in casa....ma gandesc serios sa punem aer conditionat, ca nu se mai poate si in plus de asta ma enerveaza de nu mai pot tantarii! L-au ciupit pe Raducu de fata si de manute, desi i-am tot vanat. Voi cu ce ii anihilati?
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Ce cald e! Dar nu dau inca drumul la aer, ca daca ies afara mai incolo ma apuca reumatismele, ca is sensibiloasa. Dau dupa-amiaza, cand dorm puradeii.
ELLANIKO - Facusi la greu misto de mine aseara! Stii, ca ti-am si raspuns si cand sa scriu epilogul mi se inchise bateria la laptop, asa ca avusesi noroc. Altfel, dormeai plangand.
Citii de 2 ori inceputul intrebarii intrebatoare, ca sa ma pot concentra mai mult si sa raspund cat mai la obiect si doct. Iar tu ma iei cu servetele, fata?
Pai, vrei sa te fugaresc de la Bucuresti la mare si invers, sa vezi cum e?
(Poate oi slabi si eu nitel in felul asta, ca parca sunt un elefant in calduri. Am bufeuri.)
Dar sa stii, ca desi tu ai vrut sa te razi de mine, eu am inghitit rusinea, am umflat pieptul si m-am concentrat fara stimuli cat am putut la ora respectiva si am ajuns la un raspunc cat mai concludent in urma rationamentul pe care il avusai cateva minute in continuu si sa stii ca nu e deloc bine cum procedezi.
Renunta, fata, la servetele cat mai e timp!
E imposibil la varsta asta de detectat substanta din servetele, care poate influenta compoartamentul individului la maturitate! E o tragedie la nivel mondial, asa au concluzionat cercetatorii. Mai ales aia de la Cantacuzino, care someaza.
S-a gasit o metoda mai buna pentru copilasii ai caror mame vor cu tot dinadinsul sa le bage graunte pe gat.
Este o metoda simpla si care da satisfactii finale.
Se ia cu partea interna a degetelor mare si aratator. Atentie, sa nu luati invers, ca oricum nu puteti! Deci se ia lingurita de partea inferioara, subtire si mai putin dezintectata, zisa si coada sau codita in functie de dimensiunea ei, si se strange cu putere sa nu va cada. Daca va cadea se ia alta procedand la fel, dar cu mai multa atentie.
Apoi, se ridica la nivelul fetei si se stabileste o distanta aproximativa de nas de 1 centimetru, nu mai mult nu mai putin. Pentru ajutor, in caz ca sunteti mai stangace, strigati dupa sot sa va ajute sau oricine altcineva binevoitor. Apoi, trasati mental o linie perfect paralele cu cea a nasului dumneavoastra pe care sa asezati coada linguritei. Ca sa fiti sigura ca sta exact ca la carte fixati-o cu privirea cat mai exact. Cand a-ti facut aceasta operatiune puteti sa respirati usurata. Lingurita dumneavoastra este in siguranta!
In felul acesta, o puteti utiliza ori de cate ori aveti nevoie.
Cand puneti grauntele in ea schimbati pozitia din verticala in orizontala, dar privirea sa ramana intr-un permanent contact vizual.
S-a stabilit ca efectul grauntelor dizolvate prin aceasta metoda este mult mai eficient si da copilului efecte mult mai benefice.
Daca n-ai inteles pot sa reiau descrierea metodei si intre timp mai caut pe net ce au mai descoperit cercetatorii, ca-s experta la asta.
miria_cristina spune:
ASTEROPI - Ce frumoase sunteti, fata!
Ai mai vazut undeva barbat neegoist? Sa mi-l arati si mie, sigur o sa-l intep cu un ac sa vad daca misca, ca eu nu cred in minuni.
LAlexandra spune:
Serus, fetelor!
Multumesc la cele care mi-ati raspuns cu ceaiul, o sa incerc cel de musetel, ca de la fares am incercat si nimic...se uita la el
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
ALEXANDRA - Eu stiu ca am folosit pentru Dami ceai granule, super bun a fost, de la Humana, Milupa si Hipp. Acuma nu mai stiu exact de cand am inceput sa-i dau, dar oricum in primul an, cand era inca sugar.
Chiar au fost bune, ca si eu am incercat cu de toate si nici nu se uita la ele.
Intreaba de ele, ca sigur vei fi multumita.