Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
GabyHila spune:
Sunt necajita. Pitica are muci, a vomitat de vreo 4 ori cu jet si maine ar trebui sa plec la munte. i-am pus in nas ser azi si am si aspirat mucii si am luat si un spray cu apa de mare de la Nivea. are vreun sens sa ii dau nurofen daca nu are febra??#
Mamica bucuriei Veronica Joy (24.01.2010)
Bumbitza spune:
Mai gagici, nu mai stiu ce sa fac cu fii-mea. Plange in continuu...nu cred ca-s colici... De cateva zile capseaza sanul cu gingiile, sa-nceapa sa-i creasca dintii de pe acuma? e mult prea devreme :( Cu ce ziceati voi ca e bine sa-i dau pe gingii daca e? Nu mai stiu ce sa incerc Plange si in patut, si-n pat la noi, si in brate, si plimbata si cantata In fiecare seara dupa baie e jale pana adoarme. Acum e schimbata, e mancata, cald nu e in camera, e imbracata doar in body...nu stiu ce-mi scapa.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
honeybaby spune:
Mada - satula este ? nu cred ca e cazul vostru dar asa facea Maya cand nu-i ajungea sanul
Aerul la dat afara ?
Verifica sa nu o doare urechiusele ceva ? apasa acolo si vezi daca tipa mai tare
Alte idei nu am...
Poate e doar stresul de la caldura , pana se adapteaza, chiar daca acum nu cald in camera ii da o stare de nervozitate caldura din timpul zilei .
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Mada - satula este ? nu cred ca e cazul vostru dar asa facea Maya cand nu-i ajungea sanul Aerul la dat afara ? Verifica sa nu o doare urechiusele ceva ? apasa acolo si vezi daca tipa mai tare Alte idei nu am... Poate e doar stresul de la caldura , pana se adapteaza, chiar daca acum nu cald in camera ii da o stare de nervozitate caldura din timpul zilei . Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Laptic e destul, mi-a golit un san, a trecut si la al doilea un pic dupa care a inceput sa se enerveze si mai tare si n-am mai lasat-o la san ca si-asa nu mai tragea... Am mai incercat apoi sa-i dau crezand ca nu s-a saturat dar a plans si mai tare. A dat aerul afara, kk a facut ultima oara pe la 7 seara...deci nu mai stiu ce sa zic. O fi intr-adevar de la caldura, ca de cand a inceput sa fie asa cald afara parca face mai rau. Chestia e ca numai seara inainte de culcare, dupa baie. Cand am facut vaccinul si nu i-am facut baie a adormit ok... Dureri pe la urechiuse nu cred ca are, chiar i le-am curatat incetisor mai inainte si nu a zis nimic, ochisorii sunt ok, nasul curat, i l-am curatat, am pus ser, nu fornaie.
A reusit sotul intr-un tarziu s-o adoarma in brate, abia abia, of
O fi burtica totusi Ma streseaza ca nu stiu de la ce e...
dayanara spune:
gaby pune.i serul cu jet sa iasa pe nara opusa pe unde a intrat
multe lichide...asa fac cand au muci vomita, fac flegme in gat....pana pe la vreo 2 ani asa
multa sanatate
bumbita mai au crizute de somn, nu stiu sa adoarma uneori
denisa drum bun, unde mergeti?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Bumbitza spune:
Roxana...crize de somn? Hmmmm...cam dese la fii-mea, nu mai invata si ea odata sa adoarma Se poate sa fie si asta, face urat cand e obosita
Gaby imi pare rau ca aveti probleme cu mucisorii, sper s ava reveniti repede. Eu am citit undeva c anu e bine sa fie presiune mare pe vreo nara, ca poate afecta urechea interna. Asta inseamna cu jet nu?
Va pup. S-a potolit minunea mica. Ma duc langa ea sa prind si eu un pui de somn.
Noapte buna tuturor!
honeybaby spune:
mergem la tara Roxi sa-l ducem pe tata care a ramas fara carnet . Cu ocazia asta o vede si bunica pe bebelunica live . Seara venim inapoi.
Sa vezi ce bagaj mi-am fauct pt o zi, zici ca ma mut
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Ooofff!AzI a venit dr si ne-a facut vaccinul.Uaileu ce plansete.Mi l-a intors cu bucisoarele lui scumpe in sus si pac!Si a tras puiucul meu niste lacrimi ...si el si eu...intr-un final s-a calmat.Vad ca dupa nu a avut nimic.
date tehnice:
7kg
65 cm
vioiciune,coloana dreapta....puta voioasa, caca corespunzator.Asta-i fii-miu amatoarelor de barbati perfecti!
Dayanara putin zis cu pluta fataaa!!!
Mirio intrebare:ii dau lui Geo niste granule pe care le dizolv in lingurita cu apa.Lingurita,pana se topesc alea, o pun pe un servetel.Acu vine intrebarea....cum sterilizez servetelul?sau de unde gasesc hartie pentru bebei????Nu de alta dar...poate ia vreo incurabila ceva de la colorantul cu care a fost imprimat desenul.
Honey pup sa treaca Mayei petele.
Oana de la caldura poate creste SIGUR temperatura.Mie dr mi-a zis nici sa nu scot nasul afara pe canicula asta.La noi azi nu s-a putut respira.Aerul conditionat merge de 2 zile non stop la 24 de grade si i-au trecut si iritatiile.Il dau acum si cu vit.A uleioasa ca sa-i hidratez pielea.Am intrebat dr :se poate pastra 2-3 ore lapticul muls si pus in biberon in termos .
Vladi ,da'stiu ca esti bizi rrrau!Las ca te intorci tu!!!
Oanka tu unde umbli fetitza draga?
Mihaela ai grija daca ii dai granule sa le dizolvi musai in apa ca eu le-am facut in lapte si cica nu au efect maxim.
Gaby pup muciosu'.
Cori se spune ca daca mama face exces de lactate kk iese verde.la mine nu e asa ca mancarea de baza e formata din lactate si Geo nu presteaza nimic verde.Partzurile in schimb sunt foooooaaarte aromate.Eu ii zic alintaroma
merg sa dorm ca pana acum am calcat,am pregatit rufele de spalat pt maine si am facut si o prajitura.pupici.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Invatatoarea la scoala ii intreaba pe copii
-Cum ati venit voi pe lume?Cine v-a adus?...
o fetita raspunde :
-Barza.....
-bravo, zice invatatoarea.
Bula vrea si el sa raspunda....
invatatoarea :
-Bula te ascult.
-Pe noi ne aduce feribotul.
Invatatoarea:
-hai ma bula cum asa?
-Pai aseara treceam pe langa dormitorul parintilor mei si l-am auzit pe tata spunandu-i lu mama "nu feri botul ca ii facem un frate lui Bula""
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
happyjoy spune:
Dragelor, intru si eu ca demult nu v-am mai scris : )
As vrea sa fac un status al simptomelor care va ingrijoreaza si cu care ne-am confruntat si noi, poate va ajuta (oricum, la orice banuiala ca e ceva mai serios, trebuie mers la pediatru)
PLANS - mult, fara consolare, cu refuz de hrana, etc
Noi am avut accese de plans pe la o luna jumatate (v-am povestit atunci) care au trecut asa cum au venit.
Tot seara se manifestau, dupa baitza nu vroia sa pape nici tzitzi nici LP, nimic! Si se zbatea si plangea "ca din gura de sarpe" vorba poetului ... le-am pus pe seama colicilor (prea erau la aceeasi ora) si au trecut de la sine.
Zilele astea pitica plangea iar dar de data asta ziua, si f brusc (acum era vesela si odata incepea sa planga)- mai mult cand statea intinsa, uneori si in brate... am mers la doctor si se pare ca e din cauza refluxului gastric (durerea e f intensa - ca a unui bolnav de ulcer caruia ii e foame). S-a rezolvat cu debridat si stat cat mai sus (nu la orizontala).
KK divrese consistente si culori
Printesa papa doar tzitzi si pana pe la 2 luni facea kk verde sau mustar cu bibitze si mucus iar dupa 2 luni face mai des verde cu mucus sau galben-mustar dar fara bobitze; cate odata e f apos, uneori si spumos...
Dupa 1 luna jum. facem si la 2 zile uneori la 3, uneori de 2 ori pe zi.
ideea e ca e ok orice varianta atata timp cat nu sunt alte semne de ingrijorare (febra, apatie, etc)
SOMN
Si noi am avut 2 zile in care a dormit 5-7 ore noaptea, dar acum am revenit iar la trezitul la 1/2/3 ore...
Alaptere
Alaptez la cerere, fara program mai ales ca avem si reflux si nu e ok sa aiba stomacelul gol. Ziua tot asa, papam la 1-2-3 ore...
VACCIN
Nu i-am dat dupa vaccinele de 2 luni, decat o doza de eferalgan (desi pediatra mi-a zis sa-i dau minim 6) vazand ca nu face febra. Nu i-am pus nici compresie si nu a avut reactie aiurea. A dormit mai mult doar...
GREUTATE
In prima luna a luat 750 gr, in a 2-a 700 si acum cred ca tot 700 va lua. E ok! Arata si se simte bine, asta e important : ) (mananca, uda scutece, etc)
CALDURA
Noaptea nu o mai invelesc de la 1 luna. In casa stam doar in body cu maneca scurta sau maieu sau doar in scutec daca e f f cald. Acum dormim cu AC (inainte si dupa baie cam 15 min il opresc) si merge si ziua.
Afara e mai cald ca in casa si nu stiu ce sa mai fac : ( desi iesim dupa 19:00 - poate sa ies pe la 5 dimineata : )
Tuse/Stranut
Si Printesa tuseste si stranuta (uneori zilnic) dar atata timp cat nu o face f des sau insotite de febra sau alte simptome, zic ca e ok.
Barbati/Socrii/"Binevoitori"
Cu totii avem la un moment dat probleme important e sa nu le lasam sa ne strice bucuria. Asa ca fetelor incercati sa nu le mai dati importanta (literalmene) asta in cazul in care nu e ceva grav de gen abuz fizic, verbal, etc... In perioada asta toata lumea se schimba si noi si sotii si socrii. Nu e usor pt nimeni, cred...
Umorul merge la sigur tot timpul si sa nu uitam ca vorba dulce mult aduce - daca ii vorbesti frumos, dragastos si vesel unui om nervos si suparat sigur il "dezarmezi" - dar pt asta trebuie sa lasam de la noi si sa merite.
DELIA vrea si eu ergo (ti-am dat si pm) daca se poate visiniu cu material maro (al 3-lea de la stg la dreapta) sau negru cu material maro (al 4-lea de la stg la dreapta).
Eu stau in Bucuresti si ma pot vedea cu ai tai (sa-mi spui cum pot lua legatura cu ei, cand vin si cati bani sa le dau).
Multumesc mult pentru oferta si ajutor!
Daca mai pot ajuta pe cineva cu trimisul in tara, cu cea mai mare placere : )
In rest, multumim lui Dumnezeu, suntem bine, sanatosi : )
Ne pregatim si noi de botez - saptamana viitoare il facem si am zis ca in we sa megem la cumparaturi : )
Ma bucur sa va citesc, sa vad ca ne "inmultim" si ca au aparut si fetele de care intrebam, ca suntem cu totii bine (nu e nimic f grav, Doamne fereste!) si ca avem o gasca plina de copii frumosi si mame destoinice : )
Tare ma bucur ca v-am gasit ; )
Va puuuup pe fiecare!
Revenim : )
Mami de minune minunata!