Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 si o veste buna...Andrei respira acum fara mascuta. Racusoru' inca nu a mers in salon ca ameteste daca se ridica. Mai sta cateva ore si apoi. Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
super vesti
paula_m spune:
Larissa, m-am uitat peste pagina pe care ne-ai trimis-o si mi-a cazut ochii pe drama colegei voastre Cristina-Ana parca...Nu ma mai pot opri din plans...in plus ne-a mai dau si Mirela vestea proasta. Dumnezeu sa aiba grija de cei doi ingerasi a lui Noname.
Bine ca sunt singura acasa, ca azi am tinut-o numai intr-un bocet...na, sunt femeie gravida, nu ma mai pot controla...
Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani
rodyka spune:
citat din mesajul lui mirela2 si o veste mai putin buna, fetita lui NONAME sa dus dupa surioara ei, DUMNEZEU sa o aibe n grija |
offf... azi e ziua surprizelor, se anunta o zi grea de dimineata...
s-o odihneasca DD in pace pe fetita lui Noname si sa-i dea mamicii putere sa mearga mai departe .
ca acuma nici nu mai stiu de ce imi curg lacrimile, nu le pot opri...
34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
eladea2005 spune:
offf Mirela...ce veste trista... doamne, nu-mi pot imagina drama prin care trec ei acum...D-zeu sa le aiba in paza acolo sus printre ingerasi!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
aoileu..credeam ca eu stau prost cu emotiile..dar vad ca voi ma intreceti..eu stau de fapt prost cu nervii, ca in rest is ok..;)
am calcat si eu o tura pe ziua de azi, sa nu zic ca n-am facut nimic..apoi, normal, dusul de rigoare..deodamdata fac doar 2 dusuri pe zi..dar nu stiu cat imi vor ajunge numa atatea :)
Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
larissa_79 spune:
Oana, te-ai uitat pe link-ul dat...ce zici....?
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 fetita...lui Noname...a trecut la Domnul mai demult....doar ca nu s-a stiut. Cred ca sunt ceva saptamani. |
larissa, erau doua fetite, una a plecat mai devreme, dar de cealalta n-am stiut decat ca azi...
34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
giorgia23 spune:
aveam eu o presimtire aseara.....BINE AI VENIT ANDREI IOAN,sa fii sanatos,papacios si fara colici...si recuperare rapida Racusor
Dumnezeu sa o odihneasca pe Mihaela si sa-i dea putere lui Noname
Anca felicitari pt vestile bune
Sunt asa de emotionata ca azi nu cred ca mai sunt in stare sa fac ceva...maine ma duc si eu la ginecolog sa vedem cum se prezinta situatia
Am uitat sa va spun Buna Dimineata
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
anca_vlad spune:
Neata...
si multumewsc de grija...aseara am ajuns tarziu de la control si nu ammaiintrrat, din fericire colul se tine tare chiar daca s-a mai scuratat cu 2mm adica are 3,5 cm, bb s-a intors cu capul in jos, contractiile mele cica sunt fiziologice, asa e organismul meu...se mira di dr cum se vedea prin bluzita cum se contracta si cand am ridicat bluza se uita cum se si schimba la culoare, a spus ca nu amai vazut asa ceva!
despre bb are 30s 1400g si 40cm in rest e in paramertrii normali si ff miscacioasa!
Norocul meu este ca sunt trecuta printr-o experienta si stiu schem adupa care sa intervin cu tratamenntul!"
FELICITARI PT RACUSOR SI BB ANDREI!
sunt sigura ca primul delfinas e bine si sanatos auzi 9 apgar ...e de fff bine!
Sa ii traisca sa fie sanatos si pt mami refacere rapida, o asteptam cu vesti bune!
deci remediu este cuminte in pat si cu tratament!
Azi am intrat mai tarziu ca am fost sa termin cu inscrierea la scola!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
Acum o sa fug la un pic de nani...disear la 7.30 vine preotul sa faca o festanie la casa!
acum imi e asa somn-a ramas mama sa mai termine cu vopitul pe ici pe colo, si mai pe seara sa merg cu vlad la tuns ca vineri are serbarea si e ultima zi de gradi....din toamna suntem scolari!
Doamne ce ce emotionata sunt, parca ieri il tineam in brate si nu era mai mare decat o sticla de cola de 2500g!
Din toamna o sa am un scolar!
Ce repede trece timpul!!!!!!!!!!!!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA