Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
eladea2005 spune:
asa, si mai scriam asta: (cred ca am presimtit ceva...)
mai fetelor, nu stiu ce am, de cateva zile ma trezesc si adorm cu niste emotii in mine... in plus si eu declar scaun moale zilnic(desi nu era pb cu asta inainte)...acu am si ceva dureri de sale...uff...
si ma uit si la 'A baby story' si plang de una singura ca proasta... cred ca sunt ceva semne astea...
maine am eco...si desi am facut treaba asta de atatea ori, am emotii cat casa...
ma duc sa va citesc...
a....si astazi am 36s+4z ...la termenul asta s-a nascut Eric... si uite ca azi implineste 2 ani si jumatate!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
stefania_97 spune:
Buna fetele,
De obicei va citesc din umbra dar azi trebuie sa o felicit pe prima mamica de delfinas
Racusor felicitari pt delfinas, sa fie sanatos, mancacios si fara colici iar tie iti doresc o recuperare rapida ca sa puteti merge acasa sa va bucurati de comoara voastra
Florentina bebe al meu e intors de la 28 de saptamani.
No name
O zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Eladeea felicitari pt 7 ani frumosi impreuna si pt baietelul tau. Nu iti face griji ca totul va fi bine
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
larissa_79 spune:
Legat de prima pagina...uite..o idee de la piersicute ( odiseea alexiei de acum 4 ani). Imi amintesc ca era usor de urmarit si foarte clar totul. Ce ziceti. Am pus un capitol cand erau abia 2 bebelusi nascuti tot asa in iunie ca sa vedeti cum arata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=78082
Ce spuneti?
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Eladeea felicitari pt 7 ani frumosi impreuna si pt baietelul tau. Nu iti face griji ca totul va fi bine Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Stefania multumesc frumos... Doamne ajuta sa fim cu totii ok...
si multumesc din nou tuturor pt felicitarile de ieri...ca n-am reusit sa mai intru...m-a scos sotul in oras...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
si o veste buna...Andrei respira acum fara mascuta. Racusoru' inca nu a mers in salon ca ameteste daca se ridica. Mai sta cateva ore si apoi.
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mirela2 spune:
neata fetelor
ce v am spus sa care cumva sa naseti fara mine
oricum
FELICITARI RACUSOR sa ti traiasca delfinasul
si o veste mai putin buna, fetita lui NONAME sa dus dupa surioara ei, DUMNEZEU sa o aibe n grija
pupi fetelor si stati cumintele
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana daca ramane si lista cu dpn-urile si facem inca una cu bebe-ii cred ca prima pagina va fi doar liste...nu stiu... ...cum hotarati voi hai prima data sa vedem cu titlul cum ramane...ce ziceti de: " Bravo Racusor! delfinasi iun-iul 2010(126)" |
foarte bine e titlul!!!
ref la liste, eu ma gandeam ca pe masura ce vine un delfinas, lista cu DPN scade, de acolo vor fi sterse si puse la
34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Oana, scrie delfinasi iun-iul 2010. tre' sa ramanem delfinasi de iul-august...ca altfel debusolam fete nou venite etc. exista o odisee de mai iuni, noi suntem iulie-august...asa trebuie sa ramanem. Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Larissa modific acum
asta a fost din greseala mea ...cred ca am intrat pe prima pagina de 100 de ori si nu mai stiam cum si ce sa modific
paula e buna intrebarea pastram ambele liste?
am mai modificat cu Andrei separat si cu Racusor pe lista de dpn-uri
mai vedeti, va mai ganditi...mai modificam
Oana 35+ Matei
AMR 30zile
Sheritra spune:
Racusoare, felicitari, sa-ti traiasca Delfinasul Aandrei, sa ia repede in greutate! Las ca vine si patutul si carutul pana ajungi tu acasa si va acomodati!
Bumbulino, cat te costa stemul la CBC? Azi imi vin si mie contractele, sunt curioasa ce reducere mi-a facut la 2 ploade, basca client fidel de la Alesia.
Dragaico, asa si al meu, este as in injectii, zici ca asta a facut de cand era de-o tita! Mi-a facut si mie la 6 FIV-uri peste 100 de inj cred! Le face si cu tigara in gura daca vrea!
Tina, bravo pt inj! Ce parfum ai folosit? N-ai cum sa n-o faci bine, si daca din greseala nu esti multumita unde a intrat acul, il scoti si-o iei de la capat, ca doar e fundul tau!
Florentina, Papanicolau e f imp, se face anual de cand incepi viata sexuala, bianual dupa 35 ani.
Progest si eu iau si acum e bun ca betoneaza colul, ia-l linistita.
Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -4