Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi pe la 11 asa, am avut o noapte oribila din cauza mancarimilor m-a culcat la 1 si m-am trezit la 4, 30, apoi am reusit sa readorm paa la 11

Ia uite ce vesti gasesc eu Racusor felicitari pentru bebe Andrei, sa fie papacios si sanatos, tie refacere usoara si rapida ca sa te poti ocupa de pui

Deci s-a dat startul la Delfinasi, nu mai e cale de intoarcere, eu am o presimtire ca nu am sa ajung la 36 de saptamani sper sa fie doar o presimtire

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata si de la noi pe la 11 asa, am avut o noapte oribila din cauza mancarimilor m-a culcat la 1 si m-am trezit la 4, 30, apoi am reusit sa readorm paa la 11

Ia uite ce vesti gasesc eu Racusor felicitari pentru bebe Andrei, sa fie papacios si sanatos, tie refacere usoara si rapida ca sa te poti ocupa de pui

Deci s-a dat startul la Delfinasi, nu mai e cale de intoarcere, eu am o presimtire ca nu am sa ajung la 36 de saptamani sper sa fie doar o presimtire

Doamne ajuta sa fie bine!
in general cand e vorb ade gemeni sunt eimai harnicuti dar am vazut un documentar pe Discovery si daca au ajuns la 34s sunt fff multumiti si medicii!

Asa ca fara panica!

Orice bb care ajunge 34s e apt pt viata extrauterina!

Credeti-ma pe cuvant! nu vorbesc din auzite!

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am revenit si noi de la medicul de familie.Se pare ca tensiunea si-a revenit,tot 12/7 este,edemurile au mai scazut,momentan nu mi-a dat ceiut diuretic pt a scapa de apa din organism deoarece nu recomanda plantele in timpul sarcinii.M-a cantarit,m-a masurat,a observat o contractare a burtii si mi-a zis sa stau in patut.
Prima oara a fost de la hartia roz,insa acum elimin lichid roz negelatinos.Mi-a zis ca atat timp cat am colul inchis cervicita mea de la inceputul sarcinii este de vina.Din pacate nu am avut cum sa o tratez deoarece aparuse bebe.Mi-a zis sa stau relax.
Analizele le-a vazut si el,a zis ca am niste nisip la rinichi,o proasta functionare (din cauza asta retin si apa) si mi-a spus sa beau lichid mult,insa dupa sarcina rezolvam totul.Am o usoara anemie din cauza ca bebe meu e tare papacios si mi-a spus sa o trag de urechi pe dr mea gine ca nu mi-a recomandat fier.Mi-a dat el maltofier pe care trebuie sa il iau cu Vitamina C dupa masa.Si Magnerot.Deci gata cu grijile.
In schimb sunt suparata pe al meu sot.Dupa vizita la medic am fost sa il iau de la un spital caci firma lui,distribuind produse eco,au facut o conventie si amenajeaza un spatiu verde pt copii.Am fost la spital sa isi ia si el rezultatele la analize,are o gastrita nasoala si o bacterie uracioasa tare la stomac,dupa care spre casa.Pe drum m-a certat ca merg prea incetu pe trecerea de pietoni si a indraznit sa ma acuze ca ma prefac cateodata.Atat mi-a trebuit.M-am pus jos pe bordura si am inceput sa plang mai ceva ca un copil..I-am batut obrazul tare si acum nici nu ma uit la el.Si-a cerut el scuze dar 2 saptamani rece va manca

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Doamne ajuta sa fie bine!
in general cand e vorb ade gemeni sunt eimai harnicuti dar am vazut un documentar pe Discovery si daca au ajuns la 34s sunt fff multumiti si medicii!

Asa ca fara panica!

Orice bb care ajunge 34s e apt pt viata extrauterina!

Credeti-ma pe cuvant! nu vorbesc din auzite!

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Sa dea Domnu, daca mai stau acolo acar 4 saptaani si tot e bine

Btz_ovi nu te mai stresa, zise paranoica pamantului, la mine sotu nu comenteaza, atat i-ar trebui in schimb nu-mi convine nimic din ce face, sau ca nu face. Eu ma misc foarte greu si nu mai pot face totul asa cum as vrea iar daca-l pun pe el sa faca nu-mi convine cum face si tip la el. Imi dau seama ca e de la hormoni si ma calmez da uneori imi vine sa urlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

btz, cu calm :)
mi-am adus aminte, tu parca ziceai ca ai diverse alunite atarnatoare?
Ei bine am si eu o multime nou noutze, bonus de sarcina. Mai nasol e ca am multe pe sani, inclusiv pe areola mameloanelor. Si in paranoia mea ca o sa le rupa bebelu cand suge(si nu vreau sa inceapa diversificarea prea devreme, mai ales canibalizand-o pe mami...)am studiat tratamente naturiste. cam de doua saptamani ma dau dimineata si seara cu tinctura de rostopasca pe alunitele cu pricina, si doua destul de mari s-au uscat si au cazut...urmeaza restul sper pana iese pufuletele. Atentie ca tinctura poate murdari haine/sutien,etc...din ce am constatat eu nu pateaza.

31+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

mi-am adus aminte, tu parca ziceai ca ai diverse alunite atarnatoare?
Ei bine am si eu o multime nou noutze, bonus de sarcina. Mai nasol e ca am multe pe sani, inclusiv pe areola mameloanelor. Si in paranoia mea ca o sa le rupa bebelu cand suge(si nu vreau sa inceapa diversificarea prea devreme, mai ales canibalizand-o pe mami...)am studiat tratamente naturiste. cam de doua saptamani ma dau dimineata si seara cu tinctura de rostopasca pe alunitele cu pricina, si doua destul de mari s-au uscat si au cazut...urmeaza restul sper pana iese pufuletele. Atentie ca tinctura poate murdari haine/sutien,etc...din ce am constatat eu nu pateaza.

31+ Raducu

Pufescule si eu am observat ca mi-au aparut pe sani,unele arata de parca as avea puncte albe de grasime.Sunt oribile.Medicul de familie mi-a spus ca ori iau Criopharma ori le cauterizez dupa nastere,insa stiu ca si tinctura de rostopasca e buna pt alea cat si pt negei.Sper sa iti treaca urateniile.
Eheh ce calm?Pot fi calma cu un nesimtit?Ma enerveaza ca tipa cand ii fac morala.Stie ca nu mai suport fumul de tigara da nici nu se lasa.Ma tot duce cu zaharelul ca se lasa ba azi,ba maine,ba cand vine bebe.I-am zis ca daca nu renunta la ele nu il las sa puna mana pe feciorso.Si alte prostii care le face.O fi el stresat si nervos da sa tina cont si de mine ca is pe ultima suta de metri si hormonii mei zburda ca mieii pe campie.
Dragaica

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

cu tinctura de rostopasca pe alunitele cu pricina, si doua destul de mari s-au uscat si au cazut...urmeaza restul sper pana iese pufuletele. Atentie ca tinctura poate murdari haine/sutien,etc...din ce am constatat eu nu pateaza.

31+ Raducu

apropo, eu am o excrescenta, nici nu stiu cum s-o nuemsc...nu e alunita, e mai degraba o bucatica de piele crescuta, cam de 1 cm lungime...nu ma doare cand o pisc/strang, deci e clar ca nu are nervi prin ea...oare as putea folosi aceeasi tinctura? ar fi buna?

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Credeam ca sunt singura, mie mi-au aparut noi alunite pe fata, maini, spate, iar alea pe care le avea deja parca s-au marit probabil din cauza vascularizarii puternice a pielii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, sotul tau a facut cursul de puericultura? Sau, ma rog, are vreo hartie care sa ateste lucrul asta? Ca eu ii tot zic la al meu sa mearga la dr de familie sa intrebe daca ii da ea ceva, sau tb sa ne interesam in alta parte...

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

oooooo vezi-ti de treaba ca el e relax eu ce ma mai agit pe aici
...dar am vorbit cu medicul de familie, mi-a zis ca e o formalitate si ii va da hartia fara probleme...asa ca atunci cand ma duc sa iau prenatalul iau si hirtia viitorului tata

Oana 35+ Matei

AMR 30zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

no no no...nu asa ..hai mai ca sunteti fete destepte...luati o atentie ceva...duceti la medicul de familie, vorbiti cu el ce si cum. Dupa aia mergeti cu dragul de sot...si dr le va spune ca se dau zilele libere doar daca se face cursul si se ia examenul cu 10 la sfarsit pai ce ei vor sa stea acasa si sa nu stie sa faca nik? ia sa puna osu' la treaba....

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Oauuuu, ce-mi vad ochii......Racusor nu mai e graviduta....e MAMICA
Andrei Ioan bine ai venit, sa fi sanatos, papacios, ascultator, sa o faci pe mami mandra de tine caci meritaaaaaa! Racusorule, felicitari.....na, ca ne-ai cam emotionat pe fiecare in parte, nici nu-mi vine sa cred, tu sa fi sanatoasa, sa fi Milka, sa te refaci repejor ca noi suntem alaturi de tine si va asteptam acasa!

Noname, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti si peste drama asta,de acolo, din ceruri ingerasele voastre vor veghea asupra voastra si sigur va vor trimite un alt bebe.

Carmen, nici eu n-am vazut pozicile , sunt fetita cuminte si astept, totusi, urmatorul tren....

bts-ovi, te cred ca esti oarte suparata pe sot, dar nu cred ca a gandit-o prea mult cand a scos-o din gura (de fapt n-a gandit-o deloc) dar el fiind obisnuit cu tine asa cum erai inainte de sarcina, probabil ca i s-o fi luat si lui acum, ca esti mai inceata, nu mai poti face sg toate chestiile, te aolesti mai des, etc...si si-a dat drumu la gura...Eu nu ii iau apararea lui , ba chiar consider ca ar tb sa stai suparata cu el, dar numai sa nu pui tu la sufletel si sa te mai enervezi si cu asta. Hai, ia o de la mine!

30+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput