Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
paula_m spune:
Oana, sotul tau a facut cursul de puericultura? Sau, ma rog, are vreo hartie care sa ateste lucrul asta? Ca eu ii tot zic la al meu sa mearga la dr de familie sa intrebe daca ii da ea ceva, sau tb sa ne interesam in alta parte...
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Rodi, nu de burtica ma plang, ca ea e bine... Ci de solduri, fund, brate, gusa... Cand am citit ca tu porti pant scurti de anu' trecut... Pai mie nu imi sunt bune nici hainele ce le-am luat acum 3-4 luni, special de gravi... Asta e, facem sport mult dupa... A trecut durerea de maseluta? ![]() Cristina 34+ cu ![]() |
Edit: Am vazut pozele si nu pari umflata rau, doar gravida.
Pana la urma cate kilograme ai luat? ca sunt sigura ca n-ai sarit de 20. O nastere grea te poate usura si de 10 kilograme daca ai retinut si apa. Eu asa am pierdut la prima nastere cand am luat 24 de kilograme. La o nastere mai usoara tot scapi de 5 kilograme garantat.
Eu aveam azi 75 de kilograme, am luat 2,5 in ultima luna. S-au adunat ceva, vreo 14 (fara sa pun la socoteala ca la inceput am slabit din cauza greturilor vreo 3 kg), dar ce sa fac? defilez cu ele. O sa am rezerve pentru alaptat mult si bine
Oare ce face Aelita ca nu a intrat azi? Si nici Alina2005.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
carla_2008 spune:
FELICITARI RACUSOR!!!!!!!!!!!!BINE AI VENIT ANDREI IOAN!!!!!!!!
Ce emotionata sunt!!!!!!!!!!!!sper ca ne trimiti poze cat mai repede cu puiutzul tau!!!!!!!!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -6 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
No Name suntem alaturi de tine!!!!!nu am cuvinte.....
offffffff....
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -6 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
anca_vlad spune:
Cris eu votez Sonia!
Preotul a vrut sa faca legatura intre Sfintii Parintii si Feciara Maria, fiind asocierea intre numele mamei si al copilului!
ma bucur ca Racusor e bine, sper ca sa fie ok si maine sa il poat tina pe bbin brate!
Eu pe Vlad l-am nascut cu cezariana la ora 12.45miercuri- mi l-au adus la o ora dupa nastere in salon sa il vad(desi a a vut apgar7) dupa o ora artaa ff bine si roz in obraji, iar a doua zi a venit o asistenta sa ma ridice din pat!
Am crezut ca lesin dar la masa de ora 12 am fost si eu prezenta la alaptat!
Nu l-am avut in salon desi am stat in rezerva mergeam si alaptam la 3 ore-asa era la bv atunci!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Acum pentru mame de baieti aici de la 1-18 ani deaia ma doare spatele Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
Carmen, nu vad nimic nou fata de precedentul link....sau ma insel???
am admirat peretele data trecuta...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo fetelor, ia cineva fier ferrofolgamma? eu efectiv am ajuns la ccl ca nu il tolerez. tre sa stau sa mananc la o ora dupa el, insa nu ajung niciodata,...ca vomit..:( chiar dc il iau dim, chiar dc il iau in tp zilei. o sa incerc alta marca, altfel nu-s cum sa fac..ca analiza de fier nu era prea grozava, ca in genere la gravide e sub limita. mananc salata multa..ce altceva sa mai mananc sa compensez? Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica |
Paula, eu am luat in sarcina cu Eric...n-am avut greturi de la el..poti incerca sa-l iei inainte de culcare...

Alimente bogate in fier
Alimente precum: fasolea gatita, lintele, semintele de dovleac si anumite tipuri de cereale imbogatite cu nutrienti (pentru micul dejun) sunt surse de fier care nu intra in sinteza hemoglobinei.
La fel sunt si cartofii copti (cu coaja), sparanghelul si anumite sortimente de paste fainoase.
Alimente cu un continut ridicat de fier (care intra in sinteza hemoglobinei) sunt: ficatul de porc, ficatul de pui, cel de vita, creveti, sardine, carne de pasare, vita si alte tipuri de carne rosie. In marea majoritate a cazurilor absorbtia fierului din alimentele care nu intra in sinteza hemoglobinei este intensificata de consumul unei surse de fier (care intra in sinteaza hemoglobinei) la aceeasi masa.
Alimente care ajuta absorbtia de fier
Anumite tipuri de alimente pot ajuta in absorbtia fierului in organism. Fructele precum: portocalele, capsunile si grapefruitul ajuta la realizarea acestei functii.
Acelasi lucru il fac si: varza de Bruxelles, brocoli, rosiile, cartofii si ardeii (rosii si verzi).
Vinul alb impreuna cu sucul de portocale si cel de rosii sunt bauturi care ajuta absorbtia de fier sa se realizeze mai usor.
In acest timp exista o alta categorie de alimente care ingreuneaza aceasta functie. Cativa dintre inhibatorii fierului sunt: vinul rosu, cartofii dulci, produsele pe baza de soia etc.
Ca sa-i asiguri organismului nevoia certa de fier, prevenind astfel anemia, consuma: ficat, carne slaba, miel, ton, somon, creveti, fasole, linte, cereale integrale (cu adaos de fier), paine, orez, paste. Pe langa acestea adauga in meniu legume verzi. Nucile, pe langa faptul ca reprezinta o sursa de grasimi sanatoase pentru organism sunt bogate in fier, reprezentand o gustare sanatoasa intre mese. La fel si fructele uscate (struguri, prune, caise).
36+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Oana pun mai tarziu ca le-am arhivat ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
sa nu ma uiti, in tine imi e toata speranta
... ca Larissa mi-a taiat ratia astazi ...si am adormit ca filmul a fost plictisitor
nu ca mi-ar fi fost mie somn Oana
35+ Matei
AMR 30zile
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Apropo de nume... Eu am pus Sonnia la semnatura, dar noi (sotul si cu mine) inca dezbatem intre Sonnia si Natalia (alint Natali). Michelle, te rog, daca ai timp binenteles, sa-mi faci si mie pe docs un fisier de vot. Merci mult, tare as vrea sa va dati cu parerea .Cris 34+ cu Sonnia |
imi place mult Natalia...

36+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, sotul tau a facut cursul de puericultura? Sau, ma rog, are vreo hartie care sa ateste lucrul asta? Ca eu ii tot zic la al meu sa mearga la dr de familie sa intrebe daca ii da ea ceva, sau tb sa ne interesam in alta parte... Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani![]() ![]() |
oooooo vezi-ti de treaba
eu ce ma mai agit pe aici ...dar am vorbit cu medicul de familie, mi-a zis ca e o formalitate si ii va da hartia fara probleme...asa ca atunci cand ma duc sa iau prenatalul iau si hirtia viitorului tata
Oana
35+ Matei
AMR 30zile