Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
puiutza spune:
Summertime, am 2 prietene care au nascut acuma recent....maxim 2 luni au BB-ii.
Si crede-ma ca mi-a dat BB-ul in brate si imi era teama sa il iau sa il tin in brate, daca il scap, cum sa il tin, ii tin bine capsorul...
M-a luat cu transpiratii....pe bune!
Si sunt la al doilea...asa ca crede-ma ca te inteleg!
Dar asta a fost reactia doar pt. prima data cand l-am luat in brate si l-am tinut, nici nu ma asteptam sa mi-l dea asa in brate!
Acuma de cate ori merg in vizita, chiar profit si il iau in brate si ii cant sa il linistesc...si da si BB al meu din picioruse..ii plac si lui cantecelele.
Oricum in acest mod zic eu ca ma si obisnuiesc iar cu bebe mic in brate. Si iti recomand sa incerci si tu!
Pe cand il vei tine pe BB tau in brate vei fi experta! Profita ca ai la cine sa mergi si sa "furi"!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
LoredanaB spune:
Fetelor voi cum stati la capitolul cumparaturi pt bebe? Incep sa dau in disperare patutul inca nu l-am cumparat.Caruciorul nu stiu ce sa fac cu el...sa cumpar unul pt doi sau sa cumparun buggypod care se ataseaza la caruciorul pe care il avem? Habar n-am.Rog mamicile cu 2-3 copilasi sa ma indrume.
Patutul l-am fi cumparat dar suntem in stand by cumutatul.Asteptam locuinta de stat si nu stiu cat va mai dura.Momentamlocuim intr-o garsoniera si chiar nu as avea unde sa mai pun un patut.
Restul lucrurilor le avem..hainute,suzete,sticlute etc.
24 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
LoredanaB spune:
Fetelor voi cum stati la capitolul cumparaturi pt bebe? Incep sa dau in disperare patutul inca nu l-am cumparat.Caruciorul nu stiu ce sa fac cu el...sa cumpar unul pt doi sau sa cumparun buggypod care se ataseaza la caruciorul pe care il avem? Habar n-am.Rog mamicile cu 2-3 copilasi sa ma indrume.
Patutul l-am fi cumparat dar suntem in stand by cumutatul.Asteptam locuinta de stat si nu stiu cat va mai dura.Momentamlocuim intr-o garsoniera si chiar nu as avea unde sa mai pun un patut.
Restul lucrurilor le avem..hainute,suzete,sticlute etc.
24 cu
+
Eric Joshua 
eveline spune:
Liliana, fetele au dreptate... tot programul se va schimba, absolut tot....apar noi prioritati. Pe primul loc va fi: nu pot ca bebe la ora aia manaca/doarme/are program de plimbat/face baie etc.
Loredana felicitari pentru bebelina grasunica! Sa stii ca la doctorul care mi-a urmarit prima sarcina, la fel, totul era normal. Pe vremea aia imi era director...una doua hop la el:ma doare-n stanga, in dreapta, parca misca, parca nu...aveam o gramada de probleme. La care avea un raspuns ineviatbil: e normal...si chiar o data mi-a zis ceva de genul: "mai tu vrei sa fii insarcinata si sa faci un copil si sa nu simti sau sa te doara nimic?!Doar sunt atatea schimbari in organismul tau!"
23+
si mamica de
Bianca
donna79 spune:
fete dragute! Multumesc pentru primirea calduroasa.
Va rog, ma treceti si pe mine cu un carucior albastru pe prima pagina? Si imi dati si parolele pt mail+pozici? Hai ca ma intind...
M-a lovit si pe mine raspunderea in freza si ma mai loveste periodic. Acum sunt mai calma, dar maine nu garantez ca nu ma trezesc crezand ca voi fi cea mai varza mama din lume. Cel mai tare a fost cand am trecut de primul trimestru, ca eram oarecum experta in a ramane insarcinata (e a treia sarcina, primele doua oprite din evolutie) dar atat. Acolo se oprea experienta mea. Si dupa primul trimestru m-am trezit panicata ca intr-adevar se intampla! sunt insarcinata si voi fi mama! Dar... sa respiram adanc, va fi bine. Ne dorim prea mult puii mici, trebuie sa fie bine.
Donna
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Summertime, am 2 prietene care au nascut acuma recent....maxim 2 luni au BB-ii. Si crede-ma ca mi-a dat BB-ul in brate si imi era teama sa il iau sa il tin in brate, daca il scap, cum sa il tin, ii tin bine capsorul... M-a luat cu transpiratii....pe bune!Si sunt la al doilea...asa ca crede-ma ca te inteleg! Dar asta a fost reactia doar pt. prima data cand l-am luat in brate si l-am tinut, nici nu ma asteptam sa mi-l dea asa in brate! Acuma de cate ori merg in vizita, chiar profit si il iau in brate si ii cant sa il linistesc...si da si BB al meu din picioruse..ii plac si lui cantecelele. Oricum in acest mod zic eu ca ma si obisnuiesc iar cu bebe mic in brate. Si iti recomand sa incerci si tu! Pe cand il vei tine pe BB tau in brate vei fi experta! Profita ca ai la cine sa mergi si sa "furi"! ![]() Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Hahahaha, mi-ai adus aminte ca la inceput barbate-miu il tinea pe bb in brate numai daca il puneam intr-o paturica
Apoi se obisnuise, il tinea pe o mana...
Ana, Klarisse mersi

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
mihaelka77 spune:
Cred ca e normal sa fim un pic panicate la gandul ca viata noastra,asa cum o stim, se va schimba si vom avea o mare responsabilitate fata de un suflet ce depinde 100% de noi... Noi locuim de 5 ani impreuna, avem tabieturile noastre, problemele noastre "existentiale" gen: unde mergem in weekend, ce mancam, ce film sa vedem etc. Si din septembrie totul de va schimba... Pai cum sa nu iti bata inima mai tare de frica???

26+
LoredanaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdyi2001
LoredanaB, sa stii ca la asta ma gandesc si eu, cum ma voi descurca cu doi?Si amandoi mici... Eu cred ca cu Gabitu nu o sa fie chiar asa mare problema mai ales ca are un program foart bine stabilit de masa si somn, dar totusi ma gandesc cu frica la perioada de dupa nastere... Nu stiu de ce, dar ma asteptam ca doc din Austria sa fie mai amabili... Multa sanatate ![]() Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 22+ cu rozaliuCei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Magdy doctorul meu este roman
.Primul pediatru pe care l-am avut la Eric tot roman era si era la fel de expeditiv..pt ei conteaza sa aiba cati mai multi pacienti.L-am schimbat dupa ce a facut o gafa grava...a prescris un medicament care era contra indicat bolnavilor de inima! Acum avem un pediatru neamt foarte dragut, un adevarat profesionist,rabdator care nu-mi indoapa copilulcu medicamente.
24 cu
+
Eric Joshua
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelka77 Cred ca e normal sa fim un pic panicate la gandul ca viata noastra,asa cum o stim, se va schimba si vom avea o mare responsabilitate fata de un suflet ce depinde 100% de noi... Noi locuim de 5 ani impreuna, avem tabieturile noastre, problemele noastre "existentiale" gen: unde mergem in weekend, ce mancam, ce film sa vedem etc. Si din septembrie totul de va schimba... Pai cum sa nu iti bata inima mai tare de frica??? ![]() ![]() 26+ |
Exact la fel si situatia noastra..tabieturile, planurile de weekend..daca ne venea la 12 noaptea sambata sa iesim prin cluburi nu stateam pe ganduri..si tot asa..
Dar pe de alta parte, ma gandesc ca bucuria de a vedea un trupusor mititel si scump care depinde de tine..imi umple sufletul de bucurie.
Chiar azi vorbeam cu sotul meu la masa ca anul acesta de Craciun vom fi trei..

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
Nu trebuie sa puneti asa problema...de parca s-ar schimba totul in rau!
Se va schimba....dar in BINE!
Si daca aveti prieteni comuni care si ei au BB, veti avea programele comune....si veti mai avea timp sa vedeti filme si de toate, mai ales daca mai aveti si bunici unde sa plasati BB o ora doua.
Si in weekend puteti pleca in continuare impreuna cu BB...nu va leaga de casa!
Noi ieseam mult cu tot cu BB - dormea asa bine pe drum in masina...zici ca e leagan masina!
Dar cata iubire si bucurii veti primi de la BB - compenseaza ORICE EFORT!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)