Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
summertime spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Sigur meriti darul primit, altfel nu ti-l dadea DD! ![]() ![]() ![]() Apropo...dar l-ai luat pe BB in brate ieri la spital?? Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Nu l-am luat, mi-a fost rusine sa o rog pe prietena mea sa ma lase, ca eu cu copilul meu cred ca as fi cam paranoica in primele zile si ma gandesc ca poate si altii sunt la fel :)) Plus ca am stat cu bebe in salon 30 de secunde, timp in care a stranutat de doua ori si deja ma simteam vinovata ca am adus vreun microb de afara. Dar asistenta a zis ca nu e nimic anormal, ca mai stranuta si bebelusii..asta e
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
Klarisse spune:
Am fost la masa..afara este ingrozitor de cald..cca 36 de grade..nu e de scos nasul din casa/birou.
Puiutza sunt mai eliberata dar tot nu la capacitate maxima.
Am mancat aseara pepene rosu, in foisor..a fost asa fain..numai ca am fost la baie toata noaptea..![]()
![]()

Azi dimineata am bagat cereale, am la mine niste nectarine..deci speranta e sus..

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Summertime, ieri seara sedeam asa in pat si deodata m-am prins ca nu mai pot da inapoi! M-a luat asa cu fluturi in burta, parca aveam emotii, parca mi-era frica! Inca ma gandesc la starea de aseara. Ne va fi greu sa ne schimbam TOT programul de weekend, insa asta e! Ne-am facut-o cu mana noastra! Ma rog, nu chiar cu mana... 25+ ![]() |
Cu datul asta inapoi am avut eu o revelatie de mi s-a ridicat parul pe mine...stii cand? Cand mi s-a rupt apa. Eram eu constienta ca intr-un fel sau altul trebuie sa scot copilul ala din burta, da nu realizam in totalitate ce si cu...si cand mi s-a rupt apa, mi-am dat eu seama cumva ca trebuie sa iasa

...am ramas socata, zau, chiar tre' sa iasa?!
23+
si mamica de
Bianca
LoredanaB spune:
Liliana nu doar programul de weekend se va schimba ! La inceput e mai greu pana te obijnuiesti cu orele de alaptat/somn ale bebelusului.Eu habar n-am cum ma voi descurca cu doi.Eric este foarte mamos.
Am fost si noi luni la eco,bebelina e bine are 800 de grame.Doctorul e la fel de expeditiv dar ma consoleaza gandul ca il mai vad de doua ori si gata.Am stat cateva zile in pat din cauza contractiilor,apoi ieri am inceput sa am dureri in zona vaginala de fiecare data cand paseam sau ma ridicam in picioare.Am vb cu doctorul si zicea ca e normal.La el orice e normal
.
24 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Klarisse spune:
Loredana felicitari pentru bebe grasunel. Bine ca sunteti ok..nu te mai enerva din cauza doctorului..

Klarisse
graviduta 22+ 
magdyi2001 spune:
Azi schimbam si noi semnatura

.
Apropo de dat bb inapoi, barbate-miu avea o vorba cand eu nu mai puteam deoarece plangea si nu stiam ce sa-i mai fac. Spunea mereu: "Ce vrei sa faci? Inapoi nu mai poti sa-l dai, ca nu ti-au dat astia de la maternitate GARANTIE..."![]()
Deci fetelor, la primul bb, nu va fie teama, totul se invata pe parcurs.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Klarisse spune:
Magdyi felicitari pentru semnatura.
Sincer si eu sunt un pic panicata cand ma gandesc cum se vor schimba vietile noastre..ca in permanenta va mai fi cineva in casa cu noi..insa incerc sa nu ma gandesc foarte mult. Sigur o sa ne adaptam unii cu altii.
Klarisse
graviduta 22+ 
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Liliana nu doar programul de weekend se va schimba ! La inceput e mai greu pana te obijnuiesti cu orele de alaptat/somn ale bebelusului.Eu habar n-am cum ma voi descurca cu doi.Eric este foarte mamos. Am fost si noi luni la eco,bebelina e bine are 800 de grame.Doctorul e la fel de expeditiv dar ma consoleaza gandul ca il mai vad de doua ori si gata.Am stat cateva zile in pat din cauza contractiilor,apoi ieri am inceput sa am dureri in zona vaginala de fiecare data cand paseam sau ma ridicam in picioare.Am vb cu doctorul si zicea ca e normal.La el orice e normal . 24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
LoredanaB, sa stii ca la asta ma gandesc si eu, cum ma voi descurca cu doi?Si amandoi mici... Eu cred ca cu Gabitu nu o sa fie chiar asa mare problema mai ales ca are un program foart bine stabilit de masa si somn, dar totusi ma gandesc cu frica la perioada de dupa nastere...
Nu stiu de ce, dar ma asteptam ca doc din Austria sa fie mai amabili... Multa sanatate

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Andreea82 spune:
Ma mai trece si pe mine cate un fior din asta cand imi dau seama ca in cateva luni se va schimba absolut tot. Mai avem seri cand ajungem acasa obositti de la munca si chiar nu avem chef de nimic. Atunci ne punem si ne uitam la ceva filme....cred ca timpuri din astea nu vor mai fi curand, dupa ce vine mica creatura. Senzatia pe moment e nasoala, e ca si cum ai renunta la ceva din tine, dar cred ca primesti ceva mult mai frumos in schimb 
Referitor la plans, eu cred ca primele dati voi plange in rand cu copilul
.
Fetelor, dar vom invata din mers (cele care nu au trait inca aceasta experienta) si totul va fi bine!
23+ cu un carucior multicolor :)