Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
puiutza spune:
Summertime in primul rand sa alaptezi cat mai mult, ca ajuta f. mult copilul in a-si face imunitate.
Si pe urma sincera sa fiu nu ai cum sa il pazesti...doar racind isi face imunitate...si eu am ajuns la o concluzie...numai de ce ii "sufli" in fund numai de-aia e mai sensibil. Ma bine cum zice Lora...lasa-l sa umble cu copiii in rauri si toate cele....in timp isi face imunitate.
E greu in perioadele cand raceste....dar cum zicea pediatru meu...altfel nu isi face imunitate si cu cat ii sufli mai mult cu atat va incepe sa raceasca mai tarziu si va face forme mai nasoale.
Inghetata o fi avand E-uri, dar e f. buna....si cand ai dureri in gat...ca fiind rece omoara microbii. Eu am ras cand mi-a cumnata mea din Canada ca medicul le recomanda inghetata cand are un pic de rosu in gat nepotelul...dar mi-am luat inima in dinti si am aplicat si eu...si tine!
Asa ca ce ziceti fetele de o inghetata???
Si cu asta...trag pe dreapta cu scrisul....ca am cam monopolizat....
Scuze!

Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Puiutza- multumesc de ajutor ![]() Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Cu mare placere!

Eu am cam ajuns anti medicamente.....mai bine salina, aerosoli...

Dana
27+ cu
Pity27 spune:
va multumesc mult pentru urari
.voiam sa va intreb daca aveti cumva cartea mama si copilul de capraru in format electronic sa mi-o dati si mie
aura 26+
tudor stefan
chichiutza spune:
Trimis la: - 09/06/2010 : 10:52:32
Ana mi se pare mie sau tii dieta?![]()
Klarisse

Donna felicitari pentru baietel! si eu acum sunt tare mandra desi-mi doream o fetita!
Lora data tot faci reclama nu mai bine luam de la tine caietelul gata facut? Sau de la cine stii tu ca printeaza asa ceva?![]()

Cristina
23+
chichiutza spune:
Pity felicitari pentru bebelin! Da' stiu c-a crescut ceva intr-o luna!
Kiti mercik tare! Sper sa-mi schimb si eu stilul de viata putin!

Cristina
23+
Buburuza_10 spune:
Klarisse, Kiti, Ionela, Lora, Chiciutza (sper ca nu am uitat pe nimeni
), 

.
Cele 2 saptamani in Romania au fost f frumoase, doar ca am suferit cateva zile de frig. Venita de la 40 de grade, am ajuns la 16 grade, in conditiile in care nu aveam la mine decat haine de vara si papuci.
La nunta a fost f dragutz, mai ales ca toata lumea a roit in jurul meu, toti s-au bucurat sa ma vada cu burtica si am fost fff complimentata.
Inca astept pozele facute de fotograful angajat. Intre timp, cred ca as putea sa trimit cateva poze pe adresa de mail comuna. Doar ca nu stiu nici adresa, nici parola. Mi le puteti trimite si mie, va rog?
Va rog inca o data sa ma ajutati cu un sfat cu privire la marcile de carucior preferate si lista pentru spital!
27+ 
ana_25 spune:
pity intra pe mail-ul comun si acolo gasesti cartea!
chichiutza nu stiu de ce,dar am o stare de nervi de-mi vine sa plang si sa urlu.Va citesc,dar parca nu-mi vine sa spun nimic.
Cred ca hormonii sunt de vina,ca stau singura si plang ca proasta.
Ana
22+
puiutza spune:
Buburuza Maitreyi avea niste listute super faine....cand apare sigur o sa ti le dea!
Cu carucioarele s-a vorbit mult si cred ca e mai simplu daca parcurgi un pic din urma....parerile sunt impartite si in functie de nevoile fiecaruia. Oricum acuma au aparut carucioare noi si fetele cu primul BB au studiat piata.
Ma uitam sa vad daca nu au pus fetele link pe prima pagina pt. aceste listute si am sesizat ca din sapt. 28 intram deja in luna 7 de sarcina - deci ultimul trimestru....!!!!

Super...eu sunt in sapt. 28! Deci incepe AMR-ul...
Dana
27+ cu