contractii inainte de nastere

contractii inainte de nastere | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in luna a 9, ultima saptamana. Termen:16 oct. dupa calculele mele, 19 oct. dupa ale medicului. De fix o saptamana am inceput sa am contractii cu dureri mai mari sau mai mici in partea de jos a abdomenului, uneori in timpul zilei, alteori noaptea. Tot astept sa nasc, asa mi-a zis si doctorul ultima data la control, adica miercurea trecuta, ca nu mai apuc sa vin la control saptamana viitoare adica joia asta, ca o sa nasc. Nu s-a intamplat nimic, decat contactii care ma iau si ma lasa. E normal sa am contactii o perioada asa de indelungata? Eu credeam ca te apuca durerile si gata, nasti. Sau macar peste cateva zile, dar nu o saptamana sau mai mult. Voi ce stiti despre asta? Multumesc anticipat.

Ulrich Rodica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si eu am avut contractii in ultima saptamana asa ca tine. Intr-o noapte au fost chiar dureroase si s-au repetat la fiecare 10 min. timp de vreo 2 ore. Insa nu am nascut atunci... Cand e momentul, le simti cu adevarat - cred eu. Eu am facut cezariana si la a doua nastere mi s-a fisurat punga apelor, dar dureri adevarate de nastere nu am avut niciodata. Mi-a facut operatia in doua ore si nu am avut timp.
E normal, deci - nu fi speriata. Insa se apropie!
Nastere usoara,
Mamamariana

Mergi la inceput