Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor am si eu nevoie de un raspuns
teoretic stiu ca de la dinti nu se face febra mare(39 sau peste), dar practica voastra ce spune???a facut vreun ghiocel peste 39 si au fost doar dintii??
de aseara face piticul febra, a fost pediatrul. gatul e ok,plamanii ok,urechile ok. raman ne,ernici de canini,sau varianta rea o enetrocolita ca tocmai ce a avut ta-su una, dar deocamdata nu are scaune moi...asa ca sunt in ceata.
scuze ca intru brusc dar sunt varza de obosita si il pazesc ca pe butelie

pup gasha

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Vazut filmulet cu Razvanel harnicut

La mult ani! de casnicie Simonapro si Pisik!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

teoretic stiu ca de la dinti nu se face febra mare(39 sau peste), dar practica voastra ce spune???a facut vreun ghiocel peste 39 si au fost doar dintii??
de aseara face piticul febra, a fost pediatrul. gatul e ok,plamanii ok,urechile ok. raman ne,ernici de canini,sau varianta rea o enetrocolita ca tocmai ce a avut ta-su una, dar deocamdata nu are scaune moi...asa ca sunt in ceata.

pup gasha

25 martie 2009

DA se poate face febra peste 39 de la masele si canini

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

pup gasha

25 martie 2009

doctorita lui Bris exclude febra asa mare in contul dintilor... Bris a facut de paste enterocolita si 4 zile!!!! nu s-a manifestat altfel decat febra peste 39!!! nimic altceva! nici voma, nici scaune moi, NI-MIC!!! dupa ce am exclus orice altceva, a venit si nenorocita de voma si diaree! de vomitat, a vomitat o singura data iar diaree a avut o zi jumate.

in rest, ce m-a terminat a fost febra mare! sper sa nu fie asta dar iti zic cum am patit eu...

Sanatate multa!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

pup gasha

25 martie 2009

Izia a facut febra 40 de la dinti, a fost oribil... tratamentul a fost dolipran intercalat cu advil (toate de copii, da? se da pipeta la numarul de kile) si luat tot la 3 ore ca sa scada febra. Nu uita sa ii dai sa bea cit mai des, ca de mincat m-as mira sa vrea.
Curaj

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aris si mutzu a trecut de 39 de grade la masele; si nu numai acum, cand probabil s-a asociat cu vaccinul, ci si inainte, acum vreo luna jumate cred; vezi sa nu confunzi cu enterocolita, ca oricum o s afaca moale de la dinti, chiar si 2-3 zile; oricum daca vezi ca incepe sa faca moale i-ai repede din primul scaun si du-i la analiza; eu asa am facut si m-am linistit; mai ales acum cand avem deja vreo 5 zile de scaune super moi, uneori chiar apa.... si totul de la masele.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am fost la dentist, acu a trecut anestezia si ma doare de moooor

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am fost la dentist, acu a trecut anestezia si ma doare de moooor

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

ia si tu ceva de dinti :) o tuica

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

pup gasha

25 martie 2009

Teoretic cica de la dinti fac doar subfebrilitati, practic, trec si de 39grd.

Vitamina bolnavior (sau dintzos )

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput
Mergi la inceput