Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Hai ca n-am iesit din atmosfera chefului burlacelor de vineri, unde eu cica m-am dus in calitate de mama spirituala, ca sa n-o ia miresica pe aratura inainte de nunta! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Ca bine zici! Poate aranjam cu tantele de la locul de joaca sa aduca si niste... neni
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 4. Rochie Flori... Bine-a zis cineva! Ia un material dragut si fa-ti o rochie care sa-ti placa si sa te avantajexe. SI mai mult, daca iti impui, poate pana in septembrie scapi de 2 numere! Hai, ca poti!Pentru sfaturi si sustienre, suntem aici! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Da. De acord cu tine si cu voi. Dar...am o trauma de la ultima "afacere" d-asta cu croitoreasa. La botez. Mi-a facut o costumatie de plang si acum cand ma gandesc cat de naspeta am fost. Bine, nici eu nu m-am dus cu un model stric. Am lasat0o pe ea caci aveam incredere. Mi-a lucrat ani de zile. Inclusiv, rochia de mireasa la vremea aceea. Care a iesit superba.
In fine, pana atunci vom vedea. Va anunt din timp.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui cativ13 Intamplare: am baut noaptea trecuta 2 pahare de socata-Floric, numai tu esti de vina!- pana la ora asta, am mai baut 3...bine, 4. la piti i-am dat dovlecei cu branza si ceapa si ou la cuptor. a fost buuun. acum, piti a facut kk moaaaleee si cam apos... o fi de la dovlecei? de la socata mea? sau combinatia nu e tocmai cea mai fericita? mami de Silvia Ioana |
Cel mai posibil de la dovlecei...Si Rares a manca 2 zile la rand dovleci si s-a kkcit imprastiat. Probabil nu ii prieste. Eu voi renunta o perioada buna la mancare de dovlecei pt el. Ii voi folosi doar in ciorba.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Daca nu, poate ca nu e un mediu potrivit chiar pentru toata lumea, si e mai bine si mai sanatos pentru cele care se retrag o perioada (mica, va rog) ca sa-si revina, sau reevalueze plusurile si minusurile apartenentei la o comunitate, fie ea si virtuala. |
Da... asta vb cu C, cand ne intorceam de la o intalneala, ca suntem foarte diferiti, dar avem in comun, in afara de ghioceii nostri dragi, si capacitatea de a adera la o comunitate virtuala. Ceea ce ar insemna totusi ca avem mai multe lucruri in comun... dar se pare ca nu... s-a iscat o discutie de neinteles pentru mine pe motiv de... mircea badea. Ma tot gandesc daca or fi mai multi cu numele asta si ma gandesc eu la altceva...
Edit: mai bine tac... tot nu aveam kef de vorba.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
claudela spune:
Am citit si eu din urma si am concluzionat...
CHIAR aveti spor la scris!Si subiecte din belsug...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
Pisik06 spune:
Aoleu, hai ca deja ma doare capul de ce s+a starnit pe aici.
ANAAN, nu te simti aiurea, ca nu ai facut nimic. Nu m+am referit la tine, nu m+am suparat pe tine. Chiar deloc!
DENISA; nu dai cu bata in balta. Tonul m-a deranjat un pic, dar nu la postarea ta in mod special. Este exact ce zicea ANCA referitor la mustruluiala aplicata lui GIGE, mi s-a parut ca mi-a cam sarit lumea in cap si de data asta fara motiv.
PISIGRI a inteles EXACT ce am vrut sa zic si de ce am dat semi-citatul respectiv. Iti multumesc ca ai exprimat mult mai bine ceea ce am vrut sa zic
CHATO, da, asta e personajul. In mare, ideile lui nu sunt proaste dar este mult prea virulent si vehement in ultima vreme. La baza are dreptate, pentru ca ceea ce se intampla in tara asta depaseste mult limita suportabilului, felul in care se exprima cam lasa de dorit, dar, asa cum a zis si BIANCA, il prefer multitudinii de fufe siliconate si botoxate care inunda TV-ul si ziarele
Haideti sa incheiem subiectul Badea, ca nu la asta am vrut sa se ajunga. Daca mai vreti putem sa mai discutam pe tema initiala, desi ceea ce a zis PISIGRI cred ca a sintetizat f bine totul. Pana la urma, adevarul e "gri", adica nu ne nastem nici buni, nici rai, ne nastem cu instinct si ceea ce adauga parintii, gradinita, scoala, societatea, experientele prin care trecem determina comportamentul nostru "bun" sau "rau".
Oricum, eu una o sa ma gandesc de doua ori daca sa mai deschid teme de discutie, pt ca nu am fost niciodata implicata intr-o disputa pe forum si nici nu imi doresc
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Tufete, tufete, da' ce taifun fu pe-aici? Mea culpa daca am contribuit si eu, dar nu m-am gandit niciodata ca daca-mi spun parerile in mod sincer par inversunata sau cu chef de cearta sau mai stiu eu cum, fiindca nu-i asa. Mie-mi place foarte mult cand se iveste o tema de discutie si cat mai multa lume contribuie si-si spune parerea, mi se pare excelent. Sigur, ca e frumos si placut si cand numai ne salutam si bem cafele si povestim ce meniu au avut copiii si cate masele le-au mai iesit (btw, Sophiphi vad ca are 2, una iesita bine, una in partea cealalta doar un coltz, rasare ca un ghiocel:)) dar parca altfel se anima (in sens bun!) atmosfera cand dezbatem o tema mai larga, gen crese si bone, rautate innascuta vs. rautate dobandita etc.
Eu cred ca foarte rar au fost conflicte si e normal sa fie din cand in cand si e bine ca sunt rare!! Un conflict am avut eu, recunosc si am recunoscut, si-mi pare rau ca m-am inflamat; apoi a mai fost un conflict aplanat si rezolvat cand cu gigelica-provista si neintelegerile cu morcovii si nasterea Siminei, apoi un mic conflict Maya-Bianca...nu-mi amintesc altele. In rest, cu diversificarea lui Mario si palmutza lui Victoras eu nu le-am vazut ca atacuri/ conflicte iar Nikoleta si Gigelica au reactionat exemplar
Acum c-am facut o trecere in revista a conflictelor, eu zic ca atmosfera la club e super ok, mie cel putin mi-a facut placere sa particip la ultima dezbatere si mi s-a parut foarte buna tema aleasa de Pisik!! Sper ca vom mai avea dezbateri interesante!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
aditapop spune:
Abia acum am reusit sa incarc filmuletul, cine mai doreste sa vada - la semnatura
POZE NAZDRAVAN
simplyana_m spune:
PISIGRI, ce bine zici si tu cu instinctul de supravietuire!
PISIK, chiar nu inteleg de ce te-ai supara, ca doar cumva am fost toate de acord pana la urma ca e buna de paruit fata cu parul roz , iar la "rautatile" copiilor, ne vine noua cateodata sa rupem capul si la copilul personal , dar'mite la al vreunei "bomboane" de prin parc...iar despre MB (fara S), fetele si-au tot dat cu parerea despre el, nu despre tine. Tu mereu vorbesti cinstit si din suflet, ar fi mare pacat sa te abtii la spus pareri sau propus subiecte, ca uite ce ne-ai mai animat!
GIORGIANA, pai ce gasca faina aveti voi acolo in parculet...
MONNVAS, io demult ma tot tin sa laud hotomanul tau, care auzi, zice "trei"!!!
GIANINA, brunetele or fi mai bune mai coapte, iar blondele mai fragede
ADITAPOP, hahahahah, ce dulce e Razvan harnicut-nevoie-mare si plin de voie buna!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
ARIS, ziceai ca tu folosesti ceva gel cu arnica la piscaturi de tantari, nu? zic bine? asa cer la farmacie?
http://www.lucamic.blogspot.com/