Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 5
chatonel spune:
Sal'tare tufete!
M-ati facut curioasa si am dat un search pe net dupa vestitul Mircea Badea pe care inca nu il cunosteam. Am gasit pe facebook doua pagini cu numele lui (cica una e falsa, uzurpare de identitate??!!) cu cca 30 de mii de fani (culmea, pagina falsa are mai multi fani
si am gasit un blog/site al lui, in care, pe prima pagina, "vitrina" lui, cum ar veni, scrie textul de mai jos.
Am ramas masca, astea sint persoanele populare, publice, adulate in ro???!! Din respect pentru fetele care au zis ca il simpatizeaza nu mai spun nimic, insa imi e rusine.
"UPDATE: NU MAI SUPORT IDIOTII. ASA CA II BAG IN SPAM FARA PROBLEME. MA GANDESC CHIAR SA RENUNT COMPLET LA COMENTARII. CRETINILOR, CLASAMENTUL E PE BUCURESTI DUPA CUM AM SCRIS CLAR SI IN ARTICOL. NU MA INTERESEAZA CLASAMENTUL NATIONAL PENTRU CA RADIO ZU NU ARE RASPANDIRE NATIONALA. CAT DE INGROZITOR DE IDIOT TREBUIE SA FII CA SA NU PRICEPI ATATA LUCRU ?!?!?!"
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Intamplare: am baut noaptea trecuta 2 pahare de socata-Floric, numai tu esti de vina!- pana la ora asta, am mai baut 3...bine, 4. la piti i-am dat dovlecei cu branza si ceapa si ou la cuptor. a fost buuun. acum, piti a facut kk moaaaleee si cam apos... o fi de la dovlecei? de la socata mea? sau combinatia nu e tocmai cea mai fericita? mami de Silvia Ioana |
Eu cred ca de la socata. Vladimir a pus sticla la gura intr-o sia tras si el cateva gaturi de socata. A doua zi s-a kkcit cu explozie de vreo 4 ori. Stai linistita ca isi revine.
Bianca2503 spune:
Daca mai continua discutia despre MIreca Badea pun pariu ca o sa afle si el si in emisiunile viitoare o sa raspunda mamicilor de aici.
deja parca vad si aud ce spune dar nu pot reproduce pentru ca e porcos.
Chato, nu are de ce sa iti fie rusine. Mai bine ca nu stiai cine e. Sincer nu mi se pare grav ca MB a spus ce a spus pe blogul sau (ca doar e blog si te kci in el daca vrei). Mie mai grav mi se pare ca pe wikipedia apar referinte depre NIkita si Miss Piranda (concursul).
chatonel spune:
Bianca, cind te kci in vazul lumii se numeste lipsa de bun simt, de educatie etc. Nu stiu despre ce concurs e vb si nici nu vreau sa aflu :) Cred ca imi ajunge pe ziua de azi.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui chatonel Bianca, cind te kci in vazul lumii se numeste lipsa de bun simt, de educatie etc. Nu stiu despre ce concurs e vb si nici nu vreau sa aflu :) Cred ca imi ajunge pe ziua de azi. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
eu zic sa iti ajunga pentru totdeauna. Ca te-ai lua cu mainile de cap.
Nu mai cauta nimic despre Romania. Mai bine sa o stii asa cum crezi tu ca e.
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui chatonel Sal'tare tufete! M-ati facut curioasa si am dat un search pe net dupa vestitul Mircea Badea pe care inca nu il cunosteam. Am gasit pe facebook doua pagini cu numele lui (cica una e falsa, uzurpare de identitate??!!) cu cca 30 de mii de fani (culmea, pagina falsa are mai multi fani si am gasit un blog/site al lui, in care, pe prima pagina, "vitrina" lui, cum ar veni, scrie textul de mai jos. Am ramas masca, astea sint persoanele populare, publice, adulate in ro???!! Din respect pentru fetele care au zis ca il simpatizeaza nu mai spun nimic, insa imi e rusine. "UPDATE: NU MAI SUPORT IDIOTII. ASA CA II BAG IN SPAM FARA PROBLEME. MA GANDESC CHIAR SA RENUNT COMPLET LA COMENTARII. CRETINILOR, CLASAMENTUL E PE BUCURESTI DUPA CUM AM SCRIS CLAR SI IN ARTICOL. NU MA INTERESEAZA CLASAMENTUL NATIONAL PENTRU CA RADIO ZU NU ARE RASPANDIRE NATIONALA. CAT DE INGROZITOR DE IDIOT TREBUIE SA FII CA SA NU PRICEPI ATATA LUCRU ?!?!?!" Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Monnvas spune:
Chato, ce ai vazut e doar o mica mostra din ce poate personajul. Sa-ti mai zic ca anul trecut a fost votat "jurnalistul anului", desi el insusi nu crede ca e jurnalist?
As face o distinctie intre "e sexi", "are umor", "ii merge mintea" si celelalte calitati jurnalistice. Degeaba is toate cand lipseste caracterul.
Hai inchei aici ca rupe Pisik alianta matrimoniala cu noi
Adagiu: Eu tin cu Huidu. Sue me!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Fetelor, stiti ce ma gandeam? Ce-ar fi ca la urmatoarea intalneala sa mergem la locul de joaca descris de Aris, noi stam la cafea si picii se catzara supravegheati de brunete simpatice?
Banuiesc ca e fain acolo indiferent de vreme.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, stiti ce ma gandeam? Ce-ar fi ca la urmatoarea intalneala sa mergem la locul de joaca descris de Aris, noi stam la cafea si picii se catzara supravegheati de brunete simpatice? Banuiesc ca e fain acolo indiferent de vreme. Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Hai ca n-am iesit din atmosfera chefului burlacelor de vineri, unde eu cica m-am dus in calitate de mama spirituala, ca sa n-o ia miresica pe aratura inainte de nunta!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, stiti ce ma gandeam? Ce-ar fi ca la urmatoarea intalneala sa mergem la locul de joaca descris de Aris, noi stam la cafea si picii se catzara supravegheati de brunete simpatice? Banuiesc ca e fain acolo indiferent de vreme. Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
pai cum? si domnu' injiner prefera brunetele cu ochi albastri?
aoleu ce soarta le asteapta pe blonde
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic