Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Aaaa...si simbata dimineata plecam cu cortul. Toti 3. La munte. Abiaaaa asteeeeept ![]() ![]() ![]() |
Si noi am primit "cadou de casa noua" un super cort... ca ala al nostru veki... era cam studentesc, nu era de "familisti".
| citat din mesajul lui novus Sa va zic ce face Alexandra mai nou : momeste copiii cu jucarii adica se face ca vrea sa le dea jucaria apoi jap se razgandeste si baga un zambet larg de genul : eeei, credeai ca ti-o dau ?! si apoi iar ii momeste pana la urma le da jucaria dar doar daca sunt insistenti Nici nu prea stiu cum sa reactionez |
Asa face si Adela.

| citat din mesajul lui joanna27 Nu mai mergem la mare, pt ca eu voi fi la Bucuresti in perioada aia la training si dupa acceea intru direct in paine. Sper sa il conving pe C. sa vina si ei cu mine la Bucale ca nu stiu daca voi rezista fara berbec. Asa ca daca vreti si daca puteti ..as vrea sa ne intalnim intr-o dupa amiaza spre seara cu cat mai multe dintre voi. Edit vise placute ! |
Intalnim! Clar!
Sa ne dai de veste cand e "perioada aia". Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Neatza!
NOVUS, pai Varilix-ul e 170, iar prevenarul e 370
. Si asta e cu reducere zdravana, ca avem abonament la CMU, nici nu vreau sa ma gandesc cat e preul intreg
GAZA, ce simpatica esti tu
. Nu, nu am ajuns chiar asa vedeta
. Mi-a placut f mult punctul tau de vedere, citatul conta, nu de la cine era, ca sunt sigura ca si Badea a preluat ideea asta de undeva, nu era a lui.
Ma bucur ca sunteti bine si ca va distrati. Asteptam pozeeeeeee
JOANNA, noi ne-am vorbit cumva? Si gargaunii mei se refera EXACT la ceea ce ai enumerat tu. Doar la capitolul Ana m-am mai calmat eu, nu mi se mai pare asa in urma, drept pt care am anulat programarea la neurologie pe care o facusem in aprilie
. Dar in rest, gargaunii nostri sunt copie la indigo.
Sunt nostalgica dupa job pe de o parte, pe de alta parte nu imi mai doresc sa ma intorc acolo, dar in alta parte nu stiu unde m-as putea duce, pt ca simt ca m-am tampit, parca nici engkeza nu mai stiu
. Vreau sa isi ia socrii odata catrafusele de aici si sa ne apucam de renovat, pt arata casa asta ca un depozit, si ala trecut prin razboi
. Dar pt asta ne trebuie bani, deci credit, deci alte rate lunare, pe care zau ca nu stiu de unde le mai platesc, etc.
Si ar mai fi....ca sotul nu a renuntat ieri la aikido desi era aniversarea noastra si stia ca am avut o zi de kko?....Vezi, te bat la gargauni![]()
DYANA, te admir
. Eu nu mai misc un deget in casa, efectiv simt ca nu am energia necesara. Vine tanti (nu Aurica, ci Gabi
) o data la 2 saptamani si, in rest, cui un ii place sa nu se uite
Am fugit sa imbrac fata ca si asa e tarziu de plecat afara pe caldura asta
P.S. Sa va spun ca am facut bagajul printre suspine, ca unde o las eu pe Ana, de parca as lasa-o in vant si in ploaie?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
pisik - la matei bals iai prevenarul cu 200 si un pic. noi am terminat cu prevenarul si in toamna o sa ii fac si restul. dar eu mereu cumpar vaccinul de la balsh, doar ca trebuie sa te duci din timp pt ca nu gaseshti mereu pe stoc. poti sa suni inainte, intrebi daca le au ca sa nu bati drumul. la telefon iti spune si cat costa fiecare.
astia la cmu sunt magari. ca ei le iau chiar la mai putin decat sunt la bals si in afara de faptul ca te taxeaza consultatia mai baga profit si la vaccin
25 martie 2009
aris26 spune:
acum e frumos sa zic si eu buna dimineata!
piticul in continuare face febra, dar o tin sub control cu nurofenul. de mancat nu prea mananca. e adevarat ca fix ce ii placea lui mai mult acum nu are voie
. il alerg prin casa cu apa de m-am saturat eu
acum astept sa treaca si ziua de azi(ar fi a 4-a zi, daca e sa fie ca la Georgiana asta ar fi termenul limita) si daca tot nu face diaree ii dau mancare normala si sucurile lui de toate zilele
25 martie 2009
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 DYANA, te admir . Eu nu mai misc un deget in casa, efectiv simt ca nu am energia necesara. Vine tanti (nu Aurica, ci Gabi![]() |
pai asa eram si eu, nu-mi venea sa fac nimic altceva; dar cand m-am gandit la cele 5 milioane pe care le dadea surioara (ca ea o platea).... am zis lasa, mai bine fac eu; ca oricum banii aia tot la noi ajung.... adica la mutzu

), ma simt tare bine psihic ca reusesc sa ma mobilizez; recunosc ca acuma imi e putin mai greu, de cand e cristi plecat... dar au trecut deja 2 saptamani, mai sunt 3 si gata, vine acasa

si asa ajung la problema cu ajutorul in casa: eu sufar rau de tot cand nu e nimeni sa ma ajute; ma descurc, remarcabil chiar.... dar sufar; mai ales cand imi vine sa fac un pisu de' nu mai pot si mutzu are alte planuri.... si daca-l tin cu forta se pune pe jelit

... deci aman pisu pana chiar nu mai pot; de mancat nu mai zic, cand vine cineva la mine sa-l tina 2 minute alerg, mananc in fuga.... orice (a se intelege ca s-a dus naibi cura mea de slabire.... si deja am luat vreo 2-3 kile la loc in ultimele 2 luni

); cum inca suntem ba la un somn , ba la 2 pe zi.... nu am cum sa-mi programez mesele cand doarme el.... ca am incercat asa si am stat nemancata pana la 1
; deci eu sunt din categoria recunoscatoare pentru orice [prezenta la mine in casa

; sunt in extaz acum cand e cumnatelul la mine, ca mutzu imi da "ignore" si-si vede de treaba cu el

... si eu fac o gramada de treaba in timpul asta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
andiaroro spune:
Pediatru nostru nu e pentru vaccinul varicelos ca zice ca nu da imunitate pe viata si se poate trezi copilul ca face varicela la 20 de ani si nu e prea placut.bine, nici un vaccin nu e garantat 100%, dar asta e clar pe lista alora ce treebuie repetate.
In schimb, pentru hepatita B (eu aveam senzatia ca e obligatoriu in Ro) militeaza sa fie facut cat e copilul mic ca la adolescenti sau la adulti poate da reactii aiurea. aici au fost niste cazuri nasoale la care s-a ajuns la procese in justitie din cauza reactiilor date la categoriile astea de varsta. Partea nasoala e ca, cel putin in Fr de acum, nu poti sa te angajezi in sist medical, daca nu ai vaccinul asta facut, asa ca eu l-am facut copiilor(aici nu-i obligatoriu) ca nu vreau sa se intample o minune peste ani....n-or vrea ei musai sa se faca doctori amndoi, dar mai stiiiii![]()
pisilina-dau de stire cand avem datele clare pentru PN
Bucurestecelor, daca mai faceti vreo adunare generala la sf lui iunie-primele 2 sapt din iulie sa ne puneti si pe noi pe lista ca venim, daca nu suntem plecati pe coclauri
EDit ca uitasem sa va pun poze cu madmoazeaua la kermeza(serbarea de sf de an) lui frati-su
http://community.webshots.com/slideshow/577902480MVAuoF?mediaPosition=8
a fost o canicula ca le-a stricat alora toata organizarea.unde o fi acu soarele ala ??? de atunci numa in ploi migrenoase(pentru mine) o tinem
aris26 spune:
dyanna - si eu am renuntat la tanti a mea pe aceleashi considerente. imi lua 100lei de fiecare data, venea doar o data pe saptamana si mi se parea ca facea din ce in ce mai superficial, in plus de asta venea joi, pleca la 19 seara si in 2 ore casa era la loc..adica jaf. nu aveam satisfactia aia ca se vede si la mine curat. casa asta a mea ori ai pe cineva zilnic ori mai bine lipsa ca arunci banii pe fereastra. asa ca acum ma lupt eu cu hardughia de casa, mai face mama cate ceva cand doarme piticul si uite asa ne descurca si ramanem si cu 400lei sau chiar 500 in buzunar. vorba lui Pisik - cui nu-i convine sa nu se uite
25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Pediatru nostru nu e pentru vaccinul varicelos ca zice ca nu da imunitate pe viata si se poate trezi copilul ca face varicela la 20 de ani si nu e prea placut.bine, nici un vaccin nu e garantat 100%, dar asta e clar pe lista alora ce treebuie repetate. In schimb, pentru hepatita B (eu aveam senzatia ca e obligatoriu in Ro) militeaza sa fie facut cat e copilul mic ca la adolescenti sau la adulti poate da reactii aiurea. aici au fost niste cazuri nasoale la care s-a ajuns la procese in justitie din cauza reactiilor date la categoriile astea de varsta. Partea nasoala e ca, cel putin in Fr de acum, nu poti sa te angajezi in sist medical, daca nu ai vaccinul asta facut, asa ca eu l-am facut copiilor(aici nu-i obligatoriu) ca nu vreau sa se intample o minune peste ani....n-or vrea ei musai sa se faca doctori amndoi, dar mai stiii pisilinadau de stire cand avem datele clare pentru PN Bucurestecelor, daca mai faceti vreo adunare generala la sf lui iunie...primele 2 sapt din iulie sa ne puneti si pe noi pe lista ca venim, daca nu suntem plecati pe coclauri ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Vaccinul antiVHB e obligatoriu in Ro, cel despre care discutam e antiVHA.
Intalniri facem oricand.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Ce chic e Anastasia!! Tres, tres chic! Si tare suava; baiatul pare mai nazdravan
. Cred c-a fost distractie mare la "kermesse"!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 dyanna - si eu am renuntat la tanti a mea pe aceleashi considerente. imi lua 100lei de fiecare data, venea doar o data pe saptamana si mi se parea ca facea din ce in ce mai superficial, in plus de asta venea joi, pleca la 19 seara si in 2 ore casa era la loc..adica jaf. nu aveam satisfactia aia ca se vede si la mine curat. casa asta a mea ori ai pe cineva zilnic ori mai bine lipsa ca arunci banii pe fereastra. asa ca acum ma lupt eu cu hardughia de casa, mai face mama cate ceva cand doarme piticul si uite asa ne descurca si ramanem si cu 400lei sau chiar 500 in buzunar. vorba lui Pisik - cui nu-i convine sa nu se uite ![]() 25 martie 2009 |
si la mine a atarnat greu faptul ca in ultimul timp facea doar la suprafata; si chiar nu mi-am dat seama cat de nasol pana cand n-am intrat eu la curatenie; uite de ex in bucatarie sub cuptorul cu microunde aveam inclusiv paienjeni

, nu mai zic de tone de firimituri si alte minuni; eu n-am crezut ca trebuie s arepet de fiecare data ca la curatenie se spala mesele complet.... mare lucru sa muti cuptorul 10 cm mai incolo sa dai cu un burete
; si aveam cutiile cu electrocasnicele care n-au avut loc in dulap, le tin in coltul bucatariei; evident ca nu vreti sa stiti ce am gasit dupa ele; si regula generala de fapt facand curatenie in casa: pe unde nu se vedea cu ochiul liber.... nu se baga
; bine trebuia sa-mi dea de banuit ca termina casa in 4, maxim 5 ore, cu calcat cu tot; si tot zicea ca la noi nu e mizerie, e doar ceva dezordine
... ca sa ajung la concluzia ca de fapt era "mizerie curata"!!!!!

; de cand fac eu nu se mai pune praful atat de rau, eu il stregeam in disperare si degeaba, se punea in urma mea; acum ca-l scot eu temeinic cu aspiratorul de peste tot.... nu mai e praf, nu mai stranuta cristi.... si am eu siguranta ca mutzu poate sa scape biscuitele pe jos si nu-i bai (nu ca pe afara n-ar "intinge" in nisip, iarba si alte minuni, ca e mai gustos....
), ca poate sa stea cu palmutele peste tot; macar in casa pot sa am pretentia sa nu manance toate balariile, ca oricum afar le gusta pe toate.... nu asa mult ca la inceput, ca am mai incercat sa i le limitez si incet incet ma asculta si scapam si de obiceiul asta

.Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume