Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Meniul nostru este cam asa:

-dimineata: fructe cu vreo 2 biscuti ca goale asa rod la stomac
- la pranz: mancare gatita. Adica ce am eu: ciorba, supa, felul doi
- la trezire ne orientam
- afara mai rontaim, mai mancam fructe, mai roadem o crocheta, un biscuite- seara: macaroane cu branza, budinca d-aia de dovlecel, MBS, gratar de pui cu verdeata si cascaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Tocmai am venit de la film. Sex & The City 2. Nu ca sunt mare amatoare a genului, serialul l-am vazut super pe sarite si partea 1 nu am vazut-o, dar chiar a fost haios. Un film usurel, bun dupa o zi de "munca" la domiciliu. Iar dialogul dintre Charlotte si Miranda despre ce inseamna sa fii mama m-a uns pe suflet. Nu m-am regasit chiar 100%, dar m-am regasit . Fetele care au vazut sau vor vedea filmul stiu despre ce vorbesc, nu are sens sa scot toata treaba din context, ca mi-e ca iar creez controverse.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Neata! Chiar de-aia am intrat sa vad cine a fost la film!!! Eua stept sa il vad de 1 saptamana dar... nu am reusit din motive "organizatorice"! Ma bucur ca l-ai vazut. Eu azi ajung, imi vin fetele de la Timisoara special sa il vedem impreuna!

Apai ce controverse sa starneasca S&the City?! Ca daca zice ceva cineva de rau il mananc cu margarina, da?!

M-a enervat unul acum cateva zile (cica un fost gagiu de-al unei fiice a unei prietene de-ale maica-mii!,ati inteles da?!) care cica "filmul asta este pentru tampitele". N-am putut sa ma abtin si i-am zis "da, pentru acele tampitele pentru care tu tot timpul esti FOSTUL!"

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Si eu abia astept sa-l vad !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, voi faceti vaccinuri optionale copilasilor? Ma adresez in special crelor care vor merge la gradi. Eu vroiam sa ii fac Varilix, Prevenar si eventual si cel contra Hepatitei (A parca, sper sa nu spun prostii). Am sunat la CMU si mi-am pus mainile in cap cat sunt de scumpe
Voi ce faceti?

Si eu tot pe-astea le vreau, dar nu m-am interesat inca de pret.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si noi le-am luat in calcul pe toate

Pisik, cat costa ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Floric, daca gasesc ceva dragut iti trimit poze intai apoi le poti proba , nu trebuie sa le iei pe nv
La discutia depre kg nu ma bag prea adanc pt ca am norocul sa am un metabolism sau ce o fi bun, asa ca si in sarcina cand m-am ingrasat 26 sau cate kg cred ca spre 30 nu m-am stresat , am stiut ca o sa le dau jos si asa a fost, cu putina miscare .
Dar important e cum te simti tu, nu inseamna ca daca esti slaba ai ceva in plus si daca esti mai plinuta esti penalizata ! Nuu, eu am o prietena care e mai plinuta si arata super fain si se simte bine in pielea ei, eu nici nu mi-o imaginez altfel ! si are un ten

Deci daca tu te-ai simti mai bine cu cateva kg in minus atunci cred ca trebuie sa faci miscare si sa ai o dieta adecvata, stiu ca e usor de zis ...

Mergi la inceput

Dyanna, super Mutzunelul frezat !!!

Monnvas muciosul !!!

Mergi la inceput

La noi meniul e asa :
- dimineata - cereale/ paine cu unt/ papanasi fierti
- pranz - diverse piureuri de legume cu carne, ciobita de pui
- dupa amiaza - fructe
- seara - iaurt/ paste/mbs

In drum spre parc mai rontaim cate un biscuite si bem multa apa !!

A propos de mancare, azi in parc am intalnit o mamica ce a nascut la acelasi spital cu mine si din vorba-n vorba, ajungem la mancarea picilor si imi spune meniul lor : dimineata sunca, cremwursti, branza topita ( a gasit ea una pt copii ), bunn ajungem la masa de pranz aici imi spune ca ii da mancare gatita, ce e prin casa, eu ii raspund ca si noi ii dam doar daca nu e de porc sau cu rantasuri, prajeli si altele la care ea mirata : vezi de treaba i-am dat si sarmale si carnati n-are nimic !! zice tot ea : chiar mi-a zis o bunicuta sa nu ii stric ficatul, da' ce de la astea se strica ??!! No, am incheiat discutia si nu mi-am racit gura de pomana ca am vazut ca n-ai cu cine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ela, Pisigri, BIanca, Novus , multumesc tare mult pt informatii. Am sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Sa va zic ce face Alexandra mai nou : momeste copiii cu jucarii adica se face ca vrea sa le dea jucaria apoi jap se razgandeste si baga un zambet larg de genul : eeei, credeai ca ti-o dau ?! si apoi iar ii momeste pana la urma le da jucaria dar doar daca sunt insistenti
Nici nu prea stiu cum sa reactionez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

de la mutzu pentru comentariile frumoase la poze; eu mor dupa el asa tuns.... si cat m-am jelit ca nu-i tai zulufii; azi deja ma uitam pe unde sa-l mai tund, ca deja mi-am intrat in mana si am ochit pe la spate niste retusuri necesare; oricum.... i se vad atat de bine ochii acuma.... e mult mai luminos la fata (nu ca nu era si inainte), si arata a baietel; oricum toata lumea in parc zicea automat ca e fetita, indiferent in ce era imbracat... ma gandesc ca poate asa tuns om mai capata si noi un " ce baietel frumos"

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Putin spus frumos, dyana, putin spus!
Eu nu stiu ce mai caut la ora asta pe aici, ca ar trebui sa-mi fac somnul de frumusetze, maine dimineata vreau sa merg la festivitatea de incheiere a anului scolar (cu Phiphi) si dupa-masa la banchet (fara Phiphi- slava Domnului ca nu e noaptea!)
Merg la nani si va pup pe toate, dar mai ales pe novus, stie ea de ce

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput