Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 16
Bianca2503 spune:
Meniul nostru este cam asa:
-dimineata: fructe cu vreo 2 biscuti ca goale asa rod la stomac
- la pranz: mancare gatita. Adica ce am eu: ciorba, supa, felul doi
- la trezire ne orientam
- afara mai rontaim, mai mancam fructe, mai roadem o crocheta, un biscuite- seara: macaroane cu branza, budinca d-aia de dovlecel, MBS, gratar de pui cu verdeata si cascaval
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Apai ce controverse sa starneasca S&the City?! Ca daca zice ceva cineva de rau il mananc cu margarina, da?! M-a enervat unul acum cateva zile (cica un fost gagiu de-al unei fiice a unei prietene de-ale maica-mii!,ati inteles da?! ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |

Si eu abia astept sa-l vad
!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si eu tot pe-astea le vreau, dar nu m-am interesat inca de pret. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si noi le-am luat in calcul pe toate
Pisik, cat costa ?
Mami lui
novus spune:
Floric, daca gasesc ceva dragut iti trimit poze intai apoi le poti proba , nu trebuie sa le iei pe nv 
La discutia depre kg nu ma bag prea adanc pt ca am norocul sa am un metabolism sau ce o fi bun, asa ca si in sarcina cand m-am ingrasat 26 sau cate kg cred ca spre 30 nu m-am stresat , am stiut ca o sa le dau jos si asa a fost, cu putina miscare
.
Dar important e cum te simti tu, nu inseamna ca daca esti slaba ai ceva in plus si daca esti mai plinuta esti penalizata ! Nuu, eu am o prietena care e mai plinuta si arata super fain si se simte bine in pielea ei, eu nici nu mi-o imaginez altfel ! si are un ten 
Deci daca tu te-ai simti mai bine cu cateva kg in minus atunci cred ca trebuie sa faci miscare si sa ai o dieta adecvata, stiu ca e usor de zis ... 

Mami lui
novus spune:
Dyanna,
super Mutzunelul frezat !!!
Monnvas 
muciosul !!!
Mami lui
novus spune:
La noi meniul e asa :
- dimineata - cereale/ paine cu unt/ papanasi fierti 
- pranz - diverse piureuri de legume cu carne, ciobita de pui
- dupa amiaza - fructe
- seara - iaurt/ paste/mbs
In drum spre parc mai rontaim cate un biscuite si bem multa apa !!
A propos de mancare, azi in parc am intalnit o mamica ce a nascut la acelasi spital cu mine si din vorba-n vorba, ajungem la mancarea picilor si imi spune meniul lor : dimineata sunca, cremwursti, branza topita ( a gasit ea una pt copii
), bunn ajungem la masa de pranz aici imi spune ca ii da mancare gatita, ce e prin casa, eu ii raspund ca si noi ii dam doar daca nu e de porc sau cu rantasuri, prajeli si altele la care ea mirata : vezi de treaba i-am dat si sarmale si carnati n-are nimic !! zice tot ea : chiar mi-a zis o bunicuta sa nu ii stric ficatul, da' ce de la astea se strica ??!!
No, am incheiat discutia si nu mi-am racit gura de pomana ca am vazut ca n-ai cu cine !
Mami lui
novus spune:
Sa va zic ce face Alexandra mai nou : momeste copiii cu jucarii
adica se face ca vrea sa le dea jucaria apoi jap se razgandeste si baga un zambet larg de genul : eeei, credeai ca ti-o dau ?! si apoi iar ii momeste
pana la urma le da jucaria dar doar daca sunt insistenti
Nici nu prea stiu cum sa reactionez ![]()
Mami lui
dyana27 spune:

de la mutzu pentru comentariile frumoase la poze![]()
![]()
![]()
; eu mor dupa el asa tuns.... si cat m-am jelit ca nu-i tai zulufii
; azi deja ma uitam pe unde sa-l mai tund, ca deja mi-am intrat in mana si am ochit pe la spate niste retusuri necesare![]()
; oricum.... i se vad atat de bine ochii acuma.... e mult mai luminos la fata (nu ca nu era si inainte), si arata a baietel; oricum toata lumea in parc zicea automat ca e fetita, indiferent in ce era imbracat... ma gandesc ca poate asa tuns om mai capata si noi un " ce baietel frumos" 

![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Putin spus frumos, dyana, putin spus!
Eu nu stiu ce mai caut la ora asta pe aici, ca ar trebui sa-mi fac somnul de frumusetze, maine dimineata vreau sa merg la festivitatea de incheiere a anului scolar (cu Phiphi) si dupa-masa la banchet (fara Phiphi- slava Domnului ca nu e noaptea!)
Merg la nani si va pup pe toate, dar mai ales pe novus, stie ea de ce![]()

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

fericita de