Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

in sfarsit scrisesem si eu un super mesaj ..legat de toate suectele vorbite si am apasat aiurea si .....nu mai e!

Va pup pe toate!!!M-am suparat!

Simplyana si Luca cataratorul!Mi-a reamintit cu placere de Aventurile lui Nills citite in copilaria mea in care devoram cartile!

lui Mutzunel sa treaca repede durerile si sa iasa afurisitele de masele ca tare mai este chinuit d fiecare data! Dianei ca si ea cate resurse trebuie sa mai aiba sa treaca peste toate!

Aris ..Giulia a facut febra doar cand a avut un virus la stomac,de la dinti/masele..doar fundulet de maimuta! sa treaca repede problemutele!

Giulia e bine,am facut revizia de 15 luni...81 cm si 10,150kg,nu sta o clipa,e plina de vanatai pe picoare, saptamana trecuta ne-am captusit si cu un cucui....deci ne incagram in standardele tuturor ghioceilor!
Duminicile le petrecem la mare,unde abia o mai scot din apa.

Ilinca iti impartasesc cele scrise legate de parc.

asta e varianata scurta a mesajului trecut.Scrisesem eu mai mult dar acum da semne Giulia de trezire!

Va las si vreo 2 poze la semnatura!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

scuza-ti greselile...dar nu mai corectez nimic ca asa am pierdut celalalt mesaj!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, voi faceti vaccinuri optionale copilasilor? Ma adresez in special crelor care vor merge la gradi. Eu vroiam sa ii fac Varilix, Prevenar si eventual si cel contra Hepatitei (A parca, sper sa nu spun prostii). Am sunat la CMU si mi-am pus mainile in cap cat sunt de scumpe
Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, voi faceti vaccinuri optionale copilasilor? Ma adresez in special crelor care vor merge la gradi. Eu vroiam sa ii fac Varilix, Prevenar si eventual si cel contra Hepatitei (A parca, sper sa nu spun prostii). Am sunat la CMU si mi-am pus mainile in cap cat sunt de scumpe
Voi ce faceti?

buna intru si eu repede ca am o zi...
da, facem optionalele - fara varilix ca am facut varicela
iar in loc de prevenar, facem symflorix in iunie si august
iar cel impotriva hepatitei il facem in sept (cred)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Apropo de vaccinul impotriva varicelei...mi s-a parut foarte interesanta relatarea de mai jos( e a unei mamici de ian-febr., medic in Franta)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152897&REPLY_ID=6002879

Giulia a facut prevenarul si maine face ROR si Meningococul C!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Voi ce faceti?

Si eu tot pe-astea le vreau, dar nu m-am interesat inca de pret.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetele!

La noi e o caldura de mori iar noi nu avem aer conditionat.

Pisik, la multi ani sotului tau! La multi ani voua! Am vazut poze cu dulceata de Ana.

Monvas, sanatate domnului inginer

Georgiana, ai aratat super super la nunta

Simona, La multi ani, sa va bucurati unul de celalalt si de copilasii vostrii! Si noi pe 24 iunie implinim 10 ani de casatorie

Aris, sanatate lui vitamina, precis e de la canini!

Rugaminte la voi ce le faceti de mancare copilasilor vostrii la amiaza. Noi nu mai mancam nimic din ce am mancat inainte, fructele sunt cah, cerealele la fel iar cartofi cu carnita de pui, vita, brocoli, ficat, nu mai vrea. Dati-mi idei vor roooooog.

vai era sa uit: anca nicolae dar niste poze cu celebrele sandale nu ne arati? Bineinteles si cu tinutele de rigoare

Revin spre seara, astept sa se trezeasca mandra sa iesim afara pe la 19.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Eu ii dau din mancarea noastra (sanatoasa! fara porc, prajeli si E-uri). Azi de ex. am facut ciorba de vacuta (cu mazare si fasole verde). Zilele trecute a mancat pui Shanghai cu cartofi la cuptor. Fructele ii place sa le manance intregi (chiar daca are si masa de fructe pe la 10, seara daca ma vede pe mine mancand fructe, vrea si el). Cerealele am renuntat partial la ele, adica am inlocuit masa de cereale cu mamaliga+branza+smantana, spaghetti cu branza, gris cu lapte etc. si-i pun 2 masuri de cereale in laptele de seara.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am ajuns la 10 kile
Mai, la kile in plus nu ma bag, ca si eu am si nu ma mai suport dar vad ca tot zic ca "de miine..." si fac (scuzati) rahatul praf. Ala turcesc,desigur
Da ma bag la faza cu gargaunii.
Frate, daca va laudati pe aici cu ei, faceti hocus-pocus, scoateti-i din buzunar, etalati-i frumos. Daca reusim sa vi-i scoatem de tot din cap sa sa vi-i imputinam, sau, dupa caz, daca va ajutam sustinindu-va si aratindu-va ca-s gargauni de treaba, sau ca mai binutuie si pe altii, eu zic ca e un cistig. De ambele parti.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si noi la prinz mincam tot mincare de oameni mari, imbogatita daca e cazul cu carnita facuta special pt ea (ca noua la vremea asta ne plac tare borshurile de zarzavat).

Cu vaccinurile m-ati pus pe ginduri, o sa intreb pediatrul ce parere are...

Azi ne-am inscris oficial la gradinita. I-a placut mult sa bintuie pe acolo :)

Aaaa...si simbata dimineata plecam cu cortul. Toti 3. La munte. Abiaaaa asteeeeept

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput