Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
floric - hai ca ai fost simpatica cu mesajul tau cu greutatile. sa stii ca eu am fost mereu de parere ca nu greutatea in sine si dimensiunile conteaza cel mai mult ci felul in care le porti. am vazut fete tinere cu o greutate acceptabila(din orice punct de vedere) care aratau groaznic, scarbos de-a dreptul pt ca se incapatanau sa se introduca intr-o pereche de blugi cu doua numere mai mici si le ieseau toate alea peste talie, dar nu va inchipuiti ca isi puneau si ele o bluza o leaca mai lunga...nuuuuu...una scurta scurta sa se vada live colacul, buricul si tortitele
probabil stiti si voi despre ce vorbesc.
nu ma injura ca ma bag in seama, eu nu prea ma bag in discutiile despre greutate pentru ca imi cam iau roshii in cap de la prietene
25 martie 2009
Bianca2503 spune:
Pt ARIS,
1. Bandana am luat-o de la Lumea copiilor. Este facuta de cei de la Piticot-10 ron, dar nu sta cu ea pe cap.
2. Scaunul de masa este de la Kika-120 ron. Are doua componente:scaunelul in sine si o masuta. Scaunelul are si tablie pe care eu am scos0o ca nu mai statea in el. Asa se urca singur in scaun si isi trage masa in fata. Se poate face si un scaun de masa inalt.
http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/21OctombrieLaMasa#5395063775979235426 asa arata in varianta completa de scaun ianlt
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Iunie2010#5478896878778443202 si aici varianta actuala
Monnvas spune:
Floric, sa ma bag si eu in seama: ACCESORII. Baga niste margele funny, o curea, cercei care iau ochii si crede-ma ca nimeni nu se va intreba cat ai in talie.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Noi avem muci, la robinet. Asa ca somn pe sponci. Dar energie multa. sper sa ma lase sa intru si diseara.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Bianca2503 spune:
Copilu' asta al meu a dormit de la 12 la unu jumate. O sa tampim in casa. Afara sunt 32 de grade acum si nu prea avem unde sa mergem. Si vad ca se face din ce in ce mai cald.
aris26 spune:
monica - la de'astea eu zic ca ar fi mai intelept ca copii astia ai nostri sa nu mai concureze.
mie parca inca nu imi vine sa cred ca a facut 40 pt nishte canini, desi sper din tot sufletul sa fie asta. oricum era clar ca ceva il durea rau pt ca adormea si se treazea urland de durere ca in vremea colicilor
25 martie 2009
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Floric, sa ma bag si eu in seama: ACCESORII. Baga niste margele funny, o curea, cercei care iau ochii si crede-ma ca nimeni nu se va intreba cat ai in talie. Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
aris26 spune:
merci mult. cu bandana nu o sa stea nici al meu ca nu suporta nimc pe cap decat cand uita ca are ceva
scaunul de masa pare ideal si e super ok la pret. o sa ma duc si eu sa ii iau
citat din mesajul lui Bianca2503 Pt ARIS, 1. Bandana am luat-o de la Lumea copiilor. Este facuta de cei de la Piticot-10 ron, dar nu sta cu ea pe cap. 2. Scaunul de masa este de la Kika-120 ron. Are doua componente:scaunelul in sine si o masuta. Scaunelul are si tablie pe care eu am scos0o ca nu mai statea in el. Asa se urca singur in scaun si isi trage masa in fata. Se poate face si un scaun de masa inalt. http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/21OctombrieLaMasa#5395063775979235426 asa arata in varianta completa de scaun ianlt http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Iunie2010#5478896878778443202 si aici varianta actuala |
25 martie 2009
aris26 spune:
a dormit bine, al meu doar 45 de min si sta cu nasul lipit de geamul ushii de la bucatarie sa il las afara...nu sunt decat 33 de grade la noi
citat din mesajul lui Bianca2503 Copilu' asta al meu a dormit de la 12 la unu jumate. O sa tampim in casa. Afara sunt 32 de grade acum si nu prea avem unde sa mergem. Si vad ca se face din ce in ce mai cald. |
25 martie 2009
joanna27 spune:
Servus!
Am recuperat dar eu sunt in era gargaunilor ...deci nu ma bag ca sigur supar pe cineva.
Aris sa va treaca repede si sa fie doar de la dintii.
Fetelor dupa ce eram oricum cu pitici pe creier acum am si mai multi.
Mi-a tot trebuit sa ma duc la servici, ei acu am prins o ocazie care nu prea trebuie ratata...dar cum stau eu fara berbec???????????????????