Puiuti de Randunici 2008!! (421)
Raspunsuri - Pagina 21
Olgutzika spune:
Nico, puteti vorbi despre muzica, filme, carti, despre cum era cand erai tu mica, despre prietenii tai, despre oameni, ii poti vorbi despre tine, nu doar despre ce face ea in Ramnic. Despre grijile si preocuparile tale...ca sa comunici cu un adolescent nu e musai sa te "cobori" tu la nivelul lui, poti vorbi cu el de la egal la egal, pentru ca asta si iti este.
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Simo27 spune:
Alinushca,pai la noi a fost o decizie rapida!AL meu vroia un nume ce mie nu-mi facea "cu ochiul" iar ce vroiam eu,nu ii placea lui.Asa ne-am trezit ca eram gata sa nasc,asistentele si doctorul ne intrebau cum il va chema pe copil,iar noi..nu stiam!Si sotu a zis ca ii place Siluan(eu vroiam sa ii pun George Simeon,iar Sf Siluan inainte de a fi calugar s-a numit Simeon),apoi mi-a pus pe telefon-noroc cu internetul- Acatistul Sf Siluan!Si gata,am hotarat!Si nimeni nu a obiectat ceva.Si nici nu as fi acceptat ca doar e copilul meu,pot sa ii pun ce nume vreau fara sa dau explicatii!
Vorba lui Ariel(mi-a ramas intiparit),este un nume suav!Si acum cand il vad,alt nume nici ca s-ar fi potrivit!
Nicoleta spune:
Cand eram eu mica nu aveam acces la muzica, fiindca ma oprea de la invatat, nu aveam voie sa am prieteni, fiindca nu imi mai ramanea timp de invatat, nu aveam voie sa ies din casa din acelasi motiv... Trebuia sa fiu cuminte, sa nu ies din vorba parintilor, sa fiu mereu cu burta pe carte, intelegi? Nu este o perioada frumoasa, de care sa.mi amintesc cu drag, simtca am fost privata de bucuriile varstei in asa masura ca nu imi amintesc natural care ar fi trebuit sa fie, adica nu simt... Teoretic da, despre asta trebuie sa vorbim. Practic... nu-mi este la indemana. Si simt ca se activeaza ceva in creierasul meu si apar stereotipiile pe care le urasc... sfarsesc prin a o intreba despre scoala... despre note ; dar mai vorbim (uneori pe mess) despre copii mei, despre ce facem noi in Viena, ii arat poze si le comentam, numai ca per total simt ca nu vine in mod natural. Pe ea o simt aproape ca mi-e draga, dar departe fiindca nu mai stiu cum este sa ai 14 ani si o viata relaxata, de care sa se ingrijeasca parintii in mod natural. Ea are marele avantaj ca parintii mei s-au mai calmat, dar reactioneaza inca urat la multe chestii. Ea scrie poezii, merge de drag la olimpiade (numai la cele care-i plac), este talentata la dans... Iese cu prietenele pe langa casa... dar eu ma blochez de multe ori la telefon, cum nu am facut decat "CE TREBUIA", acum numai astea imi vin primele in cap. Scoala, notele. Iar ea este plictisita de atatea intrebari despre scoala... Este ca si cu intrebarile astea: Cum te cheama pe tine? Si cati ani ai?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Nicoleta spune:
Eeei, ma fac eu mare! Ce sa fac daca Mimo nu vrea sa ma infieze!
Simo27 spune:
Ce mi-ar fi placut si mie sa am o sora sau frate mai mic.Stiti de ce??Cand eram mica si mai imi tragea cate una sora-mea asa de rau imi parea ca nu am si eu pe cine sa cafetesc-glumesc acum
Gata anul scolar!
sa va zic,pe scurt:am fost sa iau coronita,am pus-o intr-o plasa,am luat flori si David nu si-a dat seama.Toate bune si frumoase pana in Sala festiva unde a vazut pe unii din parintii colegilor lui cu coronitele in mana si a inceput jelirea:mami,da sigur nu ti-a zis doamna sa imi faci coronita???etc..si i-am zis sa se uite in plasa,na!si daca va zic cum i s-a luminat fatuzca-off,Doamne!Da,zau ca nu ii inteleg pe parintii aia..in fine!Au fost cam 10 coronite din 23 de copii!
va
mstela spune:
Olgu,perfect de acord,asa am spus si eu,doar ca nu stiu de ce s-a zis "sa nu o mai judecam aspru pe Mimo"...eu cred ca mi-am spus parerea civilizat.
Ioana,multumesc,am googalit,e intr-adevar ieftinutz.
All inclusive cuprinde si bauturi (suc,bere)?Voi pentru ce perioada ati rezervat?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Ce fac baietii??
mimonix spune:
Nu va mai necajiti, ca nu s-a suparat nimeni. Va multumesc inca o data tuturor pentru feedback indiferent de pozitia voastra pro sau contra. Eu sunt "varza de varza" pentru ca in ciuda cortizonului administrat si a celorlalte tratamente antialergice, Dudu s-a trezit umflat rau de dimineata. Avea ochiul mic de tot, pleoapa umflata si cazuta peste ochi, fruntea umflata...horror, ziceai ca boxat toata noaptea. Ne-am dus val vartej inapoi la sp Gomoiu, s-au speriat doctoritele alea si ne-au trimis la Bagdasar sa facem radiografii. Sa excluda ipoteza unui traumatism cc si sa vada daca raman in continuare pe antialergice. Am fost la Bagdasar, i-am facut radiografii, n-are nimic. Nu mai intru in amanunte despre aventurile de acolo, ideea e ca am continuat cu hidrocortizon , parca s-a mai dezumflat nitel dar nitel de tot. Acum doarme si eu stau cu frica-n san ca somnul ii accentueaza umflatura de fiecare data. Ca sa intelegeti mai bine ce zic, dimineata cand plecam la spital ne-am intersectat pe alee cu bunica unui baietel de pe scara cealalta. Si pe femeie a bufnit-o plansul instant cand l-a vazut
Diseara ma duc la concert...sau nu ma duc? Asta e intrebarea
Va pup si stati calme ca eu n-am avut timp sa ma supar pe nimeni
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
De la 3 la 3.30 (4-4.30 ora Romaniei) avem nevoie de niste ganduri bune si pumni stransi, va povestesc diseara de ce! Sa va ganditi la noi!