Puiuti de Randunici 2008!! (421)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Mimo, nu s-a hotarat nimic, ma . Sora'mii ii spune ca ar ramane unde a facut gimnaziul ( e fostul Liceu Pegadagogic, actualmente colegiu...e ok, nu zic nu...). Ieri am vorbit cu mama unui coleg de-al ei de clasa, cu care sunt colega, si mi-a spus ca stie de la Teddy ca Alexandra nu mai vrea acolo, vrea in LMV sau Caragiale ( cele mai bune licee din oras, acolo unde vreau eu musai ). Va fi la clasa de mate-info bilingva, asta e clar, dubiul e inca la liceu...Eu nu mai inteleg nimic, oricum, din ea. Sa va povestesc: vinerea trecuta a avut banchetul. S-a dus sor'mea cu ea si i-a cumparat super rochie, de o caruta de bani, de la Irina Shrotter, misto RAU, pantofi...si cu o saptamana inainte o intreb pe mess cum isi face parul. Cica il lasa asa ( il are luuuuung, saten deschis, liiins si muuuuult ). Cum, ma?!!? Du-te la coafor si fa-i ceva, bucle a la Taylor Swift ( ), intinde-l...Nu, ca a zis si mama sa il las asa...Pe scurt, eu ii explicam de ce e mai bine sa se duca la coafor, ea de ce nu In final, imi tranteste si ca ea de fapt nu vrea sa mearga deloc la banchet, dar o obliga sor'mea ( cine!?!? ) Zic "bine, eu nu vreau sa te bazai, parerea mea o stii, actionezi dupa cum doresti!". Si nici ca i-am mai spus ceva! Bineinteles ca si sor'mea o trimitea sa ii faca ceva halaciugii, bineinteles ca nu o obliga sa se duca la banchet etc. Si vineri seara aflu de la mama ca s-a intalnit cu Alexandra, care era cu bagajul si cu Clara in drum spre coafor Cica s-a intors in creierii noptii de la banchet, frumoasa rau ( cum a plecat, nu a vazut-o nimeni, ca sor'mea venea din Belgia si restul familionului era la aeroport sa o recupereze ) si plina de voma, ca si-a varsat unul continutul stomacului pe ea Concluzia ei: a fost oribil la banchet, a vomitat ala pe mine ! Parul i-a placut, a fost "ok" Sa ii mai zic ceva?!

Probabil ca trebuie sa iti tocesti limba spunand de o mie de ori un lucru, probabil ca trebuie sa te enervezi cand tu spui una si ea tine una si buna ca nu e bine cum spui tu...pana la urma gasesc ei calea corecta Alexandra e copilul meu mai mare, si eu sunt a doua ei mama, asa ne spune. Le-a spus alor ei ca daca pateste sor'mea ceva cu atatea avioane, trenuri si drumuri, sa o lase pe ea in grija mea Si atunci cum sa nu ma bag la alegerea liceului, spuneti voi ?

Felicitari Teodorei pentru mentiune ! Uite, tu te bucuri si esti mandra de ea. Eu am luat premiul 2 si 3 in liceu, imi spunea "asa, daca vrei sa te duci la baschet" cand ii intindeam diploma. Boul !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

neata, am intrat un pic, dar nu am avut timp sa citesc decat pe diagonala, dupa ce rumeg cele scrise imi spun si eu parere....adica ceva mai tarziu...

eu de azi raman fara masina, mai nou masina mea merge si cu cheia scoasa din contact...asa ca a sunat sotul la service si trebe sa o duca...si trebe sa ne grabim mai avem vreo 10 zile de garantie..

in rest mai nimic, va pupic pe toate. am vrut sa intru aseara dar mi-a fost asa de raunici cu Daci nu prea m-am jucat era si cu capsa pusami-am cerut scuze ca o tot cert ca nu e vina ei ca mi-e mie rau si stiti ce mi-a spus: e vina mea! imi momentul ale imi venea sa imi tai venele

va urez o zi frumoasa.
multa sanatate bolnaviorilor

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, mi-ar placea si mie sa fiu asa de apropiata de sora mea cum esti tu de Alexandra, insa distanta asta... Anul trecut a fost la mine in vara si a mers la un curs de inot, a invatat extrem de repede si se si scufunda acum! Bine, stia cate ceva de la mare... Am dus-o si la dentist si i-a curatat dintii, plini de tartru (eu patimesc inca fiindca nu mi-a explicat nimeni de mica, avand dintii atat de apropiati, ca trebuie sa ii curat cumva si intre...)... Anul asta o iau la mare si o plimb putin prin Viena. Imi doresc doar sa ajunga sa nu vrea sa se stabileasca in oraselul ala prapadit si sa se marite cu primul purtator de pantaloni fiindca... vrea sa plece mai repede de acasa sau mai stiu eu ce (nu va ganditi, nu e cazul meu :D).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

E adevarata vorba aia: copii mari, probleme mari... Mama, ce ne asteapta!

Eu am avut noroc de niste parinti de nota 10, care ne-au oferit totul si mie si fratelui meu, iar tot ce au facut in viata asta a fost cu gandul la noi si la viitorul nostru. Si pot sa spun cu mana pe inima ca n-au gresit niciodata, in nicio alegere pe care au facut-o pentru noi. Vreau sa le urmez exemplul, sa fiu la fel pentru copiii mei. Sper sa si reusesc, avand in vedere ca randunoiul nu are conceptia mea, el nefiind atat de apropiat de parintii lui...
Mimo, poate ca si parintii nostri au simtit deseori ca nu apreciem tot ce fac pentru noi, dar nu este asa. In adancul sufletului stii sa pretuiesti grija, ajutorul si straduinta parintilor, desi nu o arati mereu. Din cate am citit eu aici, Teodora ta este un copil exceptional. Va face si ea greseli, doar cu totii am gresit, dar important e ca va sti sa fie om si sa se descurce asa cum ai invatat-o.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Imi pare rau sa citesc de parinti duri si neintelegatori, distanti fata de copii... e trist! Ma bucur insa ca ati reusit sa treceti peste, sa aveti o familie asa cum v-ati dorit-o.

Cred ca am gasit hotelul unde vreau sa mergem la bulgari, in Albena. Este de 3 stele, insa f curat, frumos amenajat, cu mancare buna si ieftin. Merge pt bugetul nostru de criza. http://hoteldobrotitsa.com/romanian/galerie/

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salut...off,caldura mare..
Am uitat sa o pup pe Sovi.ma bucur tare ca a scapat Ana de bubite.
Referitor la Mimo,eu mi-am spus doar opinia stiindu-ma pe mine cum am fost adolescenta...cu fata mea inca nu stiu cum voi fi...adevarat ca s-au schimbat mult vremurile,dar tot nu sunt de acord cu "facutul referatelor" de catre mama.
Sunt convinsa ca Mimo stie cum e mai bine pentru Teo,oricate pareri ar auzi.
Si doar mi-am spus parerea,Naty,Olga!Nu o judec pe Mimo,Doamne fere,e minunata si merita tot respectul!

Mimo,felicitari Teodorei!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Salutare randunici! Eu v-am mai urmarit in continuare! Am ramas cu o nostalgie aparte dupa ce v-am parasit la prima mea sarcina. Ati fost cel mai grozav grup de gravidute din care am facut parte (ca acum sunt la al 4-lea grup ). Cred ca asta se vede si din numarul record de capitole scrise de voi!
Simo27 vad ca ultima ta comoara se numeste Siluan. Exact nuemele pe care l-am ales ptr bb2. Cum v-ati hotarat? Nu au venit si la voi cunoscutii cu tot felul de motive pentru care nu e un nume potrivit...?

Numai bine voua si puiutilor vostri!

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, important este sa stie ca poate conta pe tine oricand, sa aiba incredere in tine si sa ii fii o buna prietena. Sa vorbiti cat de mult posibil si sa va vedeti asijderea! Are ea steaua ei norocoasa, fii sigura!

Ioana, super! Sa aveti o vacanta de vis.

Stela, nu a judecat nimeni pe nimeni, toate ne-am spus parerea. Ca nu gandim la fel, e firesc, dar asta nu inseamna ca e pus cineva la zid vreodata.

Alinushca, ! Fetelor, eu sunt colega de odisee cu Alina, ce bucurie sa stiu ca esti randunica ( stii vorba, once a "randunica", always a "randunica" ).

Am facut controlul de medicina muncii, trebuie sa imi schimb ochelarii, la dreptul am deha -1.25, de la -0.75 cat au lentilele mele acum...

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Stela, daca te intereseaza hotelul in Albena, intra pe booking.com si cauta-l acolo sa vezi preturile. Sunt mai joase decat la noi la orice agentie.

Alinushca, deja ai aflat ca e baietel! Sa fie sanatos, oricum l-ar chema! Dar chiar, cum v-a venit ideea? Eu pana la Simo nu mai auzisem numele Siluan. La ea e de inteles, ca e tati preot, dar voi cum v-ati gandit la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, este greu sa stabilesti de la distanta o relatie buna cu cineva de 14 ani. Incerc, dar nici mie nu-mi vine natural... Vreau, dar nu ma pricep... Sper macar sa se simta bine la noi, in luna asta... Ea are secretele ei, metodele ei de a fenta vigilenta aspra a parintilor... de a-si face viata mai simpla si de a o aduce mai aproape de dorintele ei... cum spuneam, eu am inca sechele din copilarie, reactii-standard pe care nu le plac deloc... Nici nu stiu ce sa vorbesc la telefon cu ea, ca extra-activitati nu are, nu ofera Ramnicul asta mai nimic... se mai duce cu rolele, uneori (cadou de la noi), mai merge la tara (adora cateii, are cate 3-4 la fiecare "tara")... dar se termina repede subiectele de discutii. A fost foarte magulita sa afle ca Stefan abia o asteapta! Fireste, si noi, ceilalti. Dar Stefan era extrem de incantat.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput