Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

ianka sau teo, daca va intelegeti, sunt gata sa trimit NU( YSL) uneia dintre voi!
l-am incercat de 2 ori, nu e vb ca nu imi place dar din pacate e genul de parfum care imi da frison la propriu, ca J'adore. adica fierea mea zice NUUUUU, chestie pe care nu aveam cum s-o stiu cand l-am luat de pe e bay.uk! chiar acum a dat un puf...pe mana...il simt concentrat si un pic amarui,parfum de parfum....din alta epoca...
raman la ale mele lolite, hanae mori-uri( nici acum nu stiu cum este dar presimt ca iar fac un blind date ), am lista noua cu ceva chanel si dior , nu mai zic de mai vechea obsesie cu ENCRE NOIR ( lalique).

carina nu am dat muzica, m-ai blocat cu SNOW PATROL, nu ascultasem vreodata si nu am stiut sa preiau pasa.
e vineri, e weekend...hai un pic de dance/club :

dana, te intrebasem cev ade cRYSTAL NOIR, daca difera cu mullt ca miros, nu ca persistenta, apa de parfum de apa de toaleta!

ianka, nu iti va placea CRYSTAL NOIR! ai alt gust in materie de parfumuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mama mia cate gemene pe aici in club! Deci semnele astrale sunt bune, nu-mi fac griji. Rall LA MULTI ANI ! Teo, sa-ti traiasca fiica LA MULTI ANI!

Si mie imi place Snow Patrol, de mult mult timp ii ascult. Piesa cu care m-au cucerit este RUN, un pic trista...dar imi evoca niste amintiri speciale, textul imi place mult.

Mergi la inceput

unde au fost SNOW PATROL astia pana acum, de nu i-am auzit si eu?
sau...unde am fost eu?

rose, doarme mara bine pe SNOW PATROL? ai fi in stare....

daca tot e inflatie de gemeni, hai LA MULTI ANI!

si daca tot e vineri, hai si cu o reclama, asa cum faceam odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,iti cerusem si eu parerea despre Crystal Noir...

Teo,cu tine Balanta ,fiica ta Gemeni nu stiu ce si-ar fi dorit mai mult de la un parinte...Este combinatia ideala,compatibilitatea perfecta.Sunt convinsa ca va intelegeti de minune!
Caracterizarea zodiei ,facuta de tine ,se potriveste grozav si Geamanului meu!

LA MULTI ANI! ,tuturor Gemenilor,si mai mici si mai mari!
Dedicatie spetziala cu pupaciunile de rigoare!

Sa aveti weekend placut,fetelor!Fara ploaie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, sorry, Marcus e in vacanta asa ca am program de joaca toata ziua.

mie mi-a placut mai mult Crystal Noir EDP decat varianta EDT, dar l-am testat acum un secol asa ca nu mai stiu...asa mult mi-a placut ca acum e la iulia la Sibiu

carina, eu zic ca e ok pt cadou Cristal Noir, nu e dulce, e elegant, discret.

rall, ce bine ai descris Agent Provocateur Maitresse, nici mie nu imi place. L-am testat vara trecuta la Budapesta.

azi imi analizam parfumurile si ma gandeam pe care l-as comanda din nou cand se termina, stiti cine a trecut testul? Tom Ford, e minunat, chiar si pe caldura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Sali,iti cerusem si eu parerea despre Crystal Noir...

[

cara carina, scuza-ma!
hm...ce sa zic de cystal noir? nu e persoana care sa-l fi mirosit( in prezenta mea) si sa zica PAS! dar asta nu garanteaza succesul pe post de cadou pt o doamna pe care nu o cunosti prea bine!
e fin , cremos dar eu il simt dulce spre f . dulce!

o propunere: CASCADE de la Chopard! seamana pe undeva la finete, ambele sunt catifelate,cu o priza perfecta pe piele( cel putin pe a mea)
CASCADE e parca mai potolit in dulceata, mai floral...mai discret!

ca design, ambele dau bine pe post de cadou....desi ambele au fost si criticate ca-s kitsch-oase, din cauza capacelor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, sorry, Marcus e in vacanta asa ca am program de joaca toata ziua.

mie mi-a placut mai mult Crystal Noir EDP decat varianta EDT, dar l-am testat acum un secol asa ca nu mai stiu...asa mult mi-a placut ca acum e la iulia la Sibiu

multumesc frumos!

iulya, daca poti, preia pasa....cum e CRYSTAL NOIR in varianta EDP? ma interesa comparativ cu edt, nu ca persistenta( rezista perfect si ca edt) cat ca asemanare de miros!

incerc acum sa caut raspunsuri si pe makeupalley!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Legat de CRYSTAL NOIR - mie mi se pare purtabil, simpaticut, dar nu am facut o pasiune pentru el, parca e cumva prea dulce-bombonica-sintetica . Am o solutie din aceea de facut baloane de sapun care miroase identic

Mama mea l-a primit cadou si nu i-a placut deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Daca va place Crystal Noir, am eu la bursa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@sali
sali, multumesc de oferta, dar eu deocamdata ma abtin. Tocmai am comandat de la babanu (am vazut ca are biznisuri si cu voi) un l de lolita, ca mi s-a terminat, un DKNY (parfumul meu de vara, pe care l-am spart) si un armani code man. dar e bine de stiut ca-l ai si ca e disponibil (asa concluzie am tras eu, ca-l scoti la bursa. am inteles bine?)

am fost vineri, dupa munca, prin douglas. mirosit crystal noir. nu mi-a dispacut, dar nici nu mi-a placut prea tare.

si am vazut cea mai tare faza ever. o blonda (pui de gaina cu radacini negre de doua degete) very pitzi like, machiata foooarte stident vine in dreptul meu si-mi zice:
'imi datzi voe!!!' cu o voce metalica, foarte afectata. ii fac loc si donshoara intinde o creanga cu unghii verzi kilometrice, insfaca sticla de amor amor si incepe sa se parfumeze. cred ca si-a adminitrat in jur de 15 pufuri, inclusiv la axila si pe reverele de la sacou, care era alb. a pus sticluta la loc si a plecat.

am ramas masca!

Mergi la inceput