Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Felicitari rose si teo
Si eu sunt nascuta pe 21 iunie deci ma simt sarbatorita impreuna cu fiicele voastre

Am mai luat niste parfumuri bulk, 24 de data aceasta, tot cu o suma de as fi dat-o doar pe unul singur in magazinele noastre. Va spun sincer ca nu mai am unde le pune

Poze:
- http://i47.tinypic.com/11icvo8.jpg
- http://i45.tinypic.com/2442zhj.jpg
- http://i45.tinypic.com/bhkh9w.jpg
- http://i47.tinypic.com/317fhom.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rall, La Multi Ani! Ce cadou frumos ti-ai facut, daca nu mai ai loc, gasesc eu ceva spatiu de depozitare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rall la multi ani draga mea ! o sa tin minte ca esti nascuta in aceeasi zi cu fata mea iti doresc numai bine!

cat despre parfumuri ...cu sursele astea ale tale ma omori !
zi cateva cuvinte despre agent provocateur maitresse ca mie mi-a placut cel simplu si vreau sa stiu si despre asta !cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sa-ti traiasca minunea mica, Rose !!!
Si eu am nascut tot in iunie dar pe 17. O sa fie o norocoasa, o sa vezi ...

Mamicile gemeni sau cu copii in zodia gemenilor ce spun (teo) ??? Un mic profil astrologic, se poate ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

rose, felicitari!sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

rall, la multi ani!...wow, ce colectie! ma alatur lui teo la rugamintea de a ne zice doua vorbe despre maitresse.
@ sali
m-ai dat pe spate cu descrierea Nu-ului de la YSL. Zici ca sunt cainele lu' pavlov, citesc si salivez. Pare exact genul de parfum care-mi place mie de mor: umpic edgy, umpic manly, dar foarte feminin in acelasi timp, fara farafastacuri de cofetarie, fara giumbuslucuri cu fructe, just 'perfume'. Felicitari pentru achizitie!

Hai, ca m-ati facut curioasa cu versace - crystal noiru'. Nu stiu de ce, dar pana acum am trecut mereu pe langa el, fara sa ma opresc la el.

Eu n-am nicio noutate. poate doar ca am spart sticla de DKNY pe gresie, in hol, si era aproape plina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Mamicile gemeni sau cu copii in zodia gemenilor ce spun (teo) ??? Un mic profil astrologic, se poate ??

da spun geniest !
1. destepti (au ceva nativ prea mult simt asta si ...profita!trebuie supravegheati si coordonati )
2. norocosi - da au noroc le da dumnezeu tot felul de "conjuncturi" favorabile!
3. incapatanati-personalitate puternica! - prin clasa a 5 a imi spunea FROSA mea : "impotriva vointei mele n-ai sa faci nimic"!
4. tehnici, practici,pragmatici - opusi "umanistilor", visatorilor
5. ambitiosi
6. nu au fitze, nu sunt "pitzi" si "pitzipoance" ei iau luxul ca pe ceva natural, complementar

si ar mai fi da...ma scoate moderatorul de aici ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

rose, felicitari!sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

rall, la multi ani!...wow, ce colectie! ma alatur lui teo la rugamintea de a ne zice doua vorbe despre maitresse.
@ sali
m-ai dat pe spate cu descrierea Nu-ului de la YSL. Zici ca sunt cainele lu' pavlov, citesc si salivez. Pare exact genul de parfum care-mi place mie de mor: umpic edgy, umpic manly, dar foarte feminin in acelasi timp, fara farafastacuri de cofetarie, fara giumbuslucuri cu fructe, just 'perfume'. Felicitari pentru achizitie!

ianka si pe mine m-a facut curioasa sali cu NU- al ei dar o sa mi cumpar mostra, insa vreau sa spun ca ...............nu ma pot abtine si voi comanda un cabochard! sper sa nu fie prea ...ASPRU, uscat si ierbos, sa aiba ceva "moliciune" si "dulceata" n el ! primul meu unisex a fost black orchid de la tom ford dar ........imi place ! ca are ceva moale asa si parca mi iese prin piele si nu parfumez eu pielea cu el ...

AZI m-am dat cu boudoir desi e vara ......pe vremea asta merge de minune ! si are o persistenta !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

teo, eu te sfatuiesc sa-ti cumperi cel mai mic gramaj pe care il gasesti. oricum, pretul lui e derizoriu indiferent de gramaj, dar, daca nu-ti place, macar sa nu-ti para rau ca ai dat banii pe el.

PS nici boudoirul nu stiu si e pe lista de mirosit de....cand eram mica.stiu ca-l au la sephora, unde eu nu prea ajung ca n-am niciuna in drumul meu. cred ca azi cand ies de la munca, dau o raita pe la cel din magheru ca mi-e cel mai aproape. Am un chef nebun de 'miroseala'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui geniest

da spun geniest !
1. destepti (au ceva nativ prea mult simt asta si ...profita!trebuie supravegheati si coordonati )
2. norocosi - da au noroc le da dumnezeu tot felul de "conjuncturi" favorabile!
3. incapatanati-personalitate puternica! - prin clasa a 5 a imi spunea FROSA mea : "impotriva vointei mele n-ai sa faci nimic"!
4. tehnici, practici,pragmatici - opusi "umanistilor", visatorilor
5. ambitiosi
6. nu au fitze, nu sunt "pitzi" si "pitzipoance" ei iau luxul ca pe ceva natural, complementar

si ar mai fi da...ma scoate moderatorul de aici ...

Mai, Teo, dar ai o capacitate de sinteza uimitoare. Chiar asa simt si eu ca e al meu. Imi zic, totusi ca e prea mic sa decretez, da' acum mi-ai intarit convingerile....multam' !!!!

Hai mai spune ca nu ne vede moderatorul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Multumesc pt. urari
Teo, sa stii ca ma vad si eu prin descrierea ta Eu sunt un adevarat avocat al diavolului, chiar daca as fi de acord cu tine - tot gasesc niste motive sa te contrazic si sa iasa ca mine, pana la urma Tin minte si acum, ca atunci cand eram mica, daca primeam ceva ce nu avea si sora mea incercam sa ii vand lucrul respectiv ca apoi sa ma milogesc pe langa ea sa mi-l dea cadou Si ma faceam si cu banii si cu lucrul inapoi si sormea nici nu-si dadea seama

In legatura cu 'sursele' mele - e doar o sursa, si anume ebayul

Agent provocateur maitresse - sa stiti ca nu ma da pe spate. Floral / fructat dar obisnuit si comun. E puternic, rezistent, un pic old-fashioned dar dupa ce mi-am plimbat nasul prin chestii mai sofisticate, parca parfumul asta nu imi mai spune nimic Am vazut opinii cum ca ar semana cu J'adore, dar mie imi pare mult mai 'imbacsit' cu flori si nu la fel de 'curat'.

Mergi la inceput