Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Dana, sunt scumpe parfumurile de la Micaleff?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Da, sunt scumpe, dar sunt absolut minunate!

eu am acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Rose ,sanatate tie si comorii voastre -Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

teo, te rog pune si aici poza cu tortul pe care l-ai facut la aniversarea celor 20 de ani ai fiicei tale, ca sa pape si rose o feliuta

manumanu, despre Micaleff mai poti citi www.beautysnob.com/2007/11/parfums_m_micallef.html" target="_blank">aici si aici , dar si aici , cred ca mai am si alte link-uri...

sali, ce mai faci????

carina, cand vii in vestul tarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

carina, cand vii in vestul tarii?

Dana,la inceputul lui august voi veni!Si cred ca am sa stau cateva saptamani...Uff...de-abia astept,pentru ca anul trecut n-am plecat nicaieri...

Ne vedem la cafeluta...inghetata...prajiturica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
sali, ce mai faci????

Dana, sunt bine, multumesc!

chiar azi mi-am dat cu unul din rujurile portocalii si m-am gandit la tine !

nu am apucat sa va zic de rose pt ca nici ea nu a apucat sa-mi zica mie, evenimentele fericite s-au succedat rapid.am vazut doar ca nu apare pe mess cateva zile si am zis gata, e clar !
cand va avea ea timp sa scrie mai mult despre partea olfactiva a experientei nasterii....cum una din asistente mirosea a WISH.....bine, eu am intrebat-o: ai identificat si tu vreun miros de parfum cunoscut?

eu mi-am mai luat intre timp un BVLGARI pour FEMME , cel clasic, edp, bineinteles, fara sa stiu cum miroase, il astept in cateva zile sa vina din anglia... tot imi placea mie reclama lui mult, sa mai spuna cineva ca reclama nu e sufletul comertului !

ieri m-am dat cu muuuuult Hypnotic Poison....mi s-a parut ca are un iz medicamentos....,poate de la caldura, il mai incerc in toamna/iarna!

am mai incercat si GLOW AFTER DARK de la J .Lopez, miroase exact ca samponul CLEAR!

si HUGO BOSS - PURE PURPLE, un dulce fresh just perfect for summer!

carina, te pup ! cand mai facem o zi de muzica? hai te roooog!

va pup parfumatelor, pe toate !

mihaela, tu ce mai faci?
teo, de viata ta mai stiu cate ceva!

PS: ma gandesc sa mi iau iar LOLITA, ca l-am terminat si stiti ca am zis ca e singurul parfum pe care o sa mi-l iau si a doua oara!
! azi mi-am dat cu lolita midnight dar nu merge vara, nu are prospetimea intepataore , numa' buna de vara( zic) a clasicului...
iulya, tu l-ai terminat?

intre timp, imi place de mor CRYSTAL NOIR / VERSACE! mi s epare ca merge super vara....
dana, stiu ca l-ai avut ca EDP.....mirosea la fel ca edt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,hai sa nu facem o zi...hai sa incepem din seara asta!

Sa va si explic de la ce mi se trage...Am vazut zilele trecute pe HBO ,pe bucatele, filmul The Jane Austen Book Club...Filmul n-a fost cine stie ce (poate si pentru ca n-am avut cursivitate in a-l vedea) ...in schimb soundtrack-ul mi-a reactivat o pasiune mai veche SNOW PATROL!

Si mie imi place Crystal Noir...Chiar l-am mirosit zilele trecute pentru ca trebuie sa cumpar un parfum cadou pentru cineva,si acesta era printre optiuni...Ce spui ,Sali, s-ar potrivi parfumul unei doamne pe care n-o cunosc prea bine ,deci n-am habar de preferintele dumneaei in aceasta privinta?Mie mi se pare suficient de elegant...

Ce se mai aude cu Mugler-ul?Ca la mine se implinesc acusi trei luni de cand ,cica,mi-ar fi expediat coletul...

Pupici de noapte buna,parfumatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

doamne rose ce veste minunata ! esti mamica de printesa parfumata ! sa ti traiasca si sa va bucurati alaturi de ea si eu dupa ce am nascut-o o miroseam tot timpul !

fetele noastre sunt nascute la fix 20 de ani una de cealalta + sau - o zi diferenta a mea e pe 21 iunie a ta ? ca nu stim exact...

uite dana pun si tortul sa guste si rose o feliuta ....si bebelusa mea acum fix 20 de ani ...

http://img294.imageshack.us/i/tortr.jpg/

http://img225.imageshack.us/i/3pozamare.jpg/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali si mie imi place cristal noir de la versace! e un parfum cu "consistenta" pentru vara, e si tineresc si modern

despe parfumurile de la j lopez nu am o parere buna eu am avut glow si ...m-am lecuit mie mi mirosea a glicerina de miini si fiica mi la fel ...si ...am mai auzit pareri " negative" de asta nu ma pasioneaza

dar ma surprinde cum o sa te dai tu cu femme de la bulgary ??! ca ...la gusturile pe care le ai tu ...

eu azi m-am dat cu elle (iar!) si acum am exact notele comune din midnight poisson, totusi midnight e mai de iarna ...nici eu nu as putea sa ma dau cu el vara !fi indulgenta cu el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Felicitari, Rose!
Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dragele mele va multumim mult Mara si cu mine pt frumoasele urari!

Va pup pe toate, imi sunteti atat de dragi si apropiate.

Am sa incerc sa ma mentin prezenta in club cat imi va permite urmatoarea perioada, va voi citi din urma, ne descurcam cumva . Traiesc intens fiecare clipa cu bebelusa mea.
E o implinire ireala.

Multumesc pt feliuta de tort, e delicioasa !

Mergi la inceput