Club chic (36)
Raspunsuri - Pagina 12
rose_selavie spune:
Azi am descoperit un colt de Rai...o parfumerie ticsita de raritati, un spatiu mic si plin de aromele dupa care tanjeam de atata amar de vreme sa le cunosc. Din strada esti ademenit de 2 piedestale in care sunt fixate parfumuri cu pompita si te dai din mers .
Inauntru in loc de vanzatoare stau la dispozitia ta 2 tipi super bine informati si calmi si dispusi sa povesteasca cu mine despre Rance.
M-am tot invartit nauca de nu mai stiam ce sa incerc si am testat ceva ce voi stiti demult ,doar eu nu: Boucheron Jaipur. M-a innebunit miasma asta de cand a intrat in contact cu pielea mea. Sali il mai ai? E mortal! Mi se pare timeless, foarte rafinat, senzual prezent pe piele...
Aveau parfumurile Rance, Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire, toate Creed-urile, Carven Ma Grife, of course Lutens, am gasit Diva Ungaro (care imi seamana pe undeva cu Opium, dar il depaseste la feminitate, e net mai cald si mai dulce) ooof si multe altele despre care am sa scriu in curand dupa ce le voi testa pe indelete.
Vai Sali, EDP Infusion d'Iris zici? Vrei sa mor. Pana la urma imi iau unul ca nu mai rezist. Stii cum de am amanat? Am primit mostre pe care numai le deschid si le inhalez , le tin ca pe niste moaste.
Va pup pe toate!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie M-am tot invartit nauca de nu mai stiam ce sa incerc si am testat ceva ce voi stiti demult ,doar eu nu: Boucheron Jaipur. M-a innebunit miasma asta de cand a intrat in contact cu pielea mea. Sali il mai ai? E mortal! Mi se pare timeless, foarte rafinat, senzual prezent pe piele... Vai Sali, EDP Infusion d'Iris zici? Vrei sa mor. Pana la urma imi iau unul ca nu mai rezist. Stii cum de am amanat? Am primit mostre pe care numai le deschid si le inhalez , le tin ca pe niste moaste. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
1. eu am avut JAIPUR SAPHIR , nu il mai am, s-a dus la alexa parca.
asta nu inseamna ca nu ma gandesc la el, chiar daca am terminat relatia cu el din initiativa mea!
si oricum toate calificativele pe care le-ai acordat lui JAIPUR simplu desigur ca se potrivesc si lui SAPHIR. nu stiu sa spun care e mai reusit, ambele sunt bijuterii pur si simplu, prea putin cunoscute din pacate si in fata carora nu pot sta parfumuri de la Versace sau Armani.
stiu si Jaipur simplu( il prefera pe vremuri Andreea Marin) , e mai fructat si e cea mai persistenta apa de toaleta pe care am incercat-o eu vreodata.
Jaipur SAPHIR are si teo , poate sa depuna si ea marturie cat e de fain si de bogat.
2. Infusion D'IRIS exista si pana acum ca EDP, abia acum au inventat EDT! stiu ca de obicei e invers.
3. comparatia cu moastele e .....!
rose_selavie spune:
Da, da, EDT d'Iris am vrut sa zic, nu EDP, adica cel nou care apare in august.
Jaipur Saphir e cel despre spuneai ca seamana cu Allure clasic nu? N-am testat Saphir azi, ii vine randul data viitoare.
sali spune:
geniest , a venit ALIEN portocaliu si pe esentedelux!
mi se pare ca e si convenabil ca pret, nu? ca tu esti experta in mutanti de ALIEN.
geniest spune:
Wow, Sali, da, intr-adevar pretul este bun. Este, totusi, tester.
Desi ma tenteaza enorm vreau sa am unul nou, cu cod pe care sa-l introduc eu, cu manuta mea...
Urmaresc intens pe ebay si fragrancex, pana acum n-am reusit sa ma ating de vreunul....
Speranta moare ultima....asa ca sunt sigura ca o sa-l am
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali [purple]1. eu am avut JAIPUR SAPHIR , nu il mai am, s-a dus la alexa parca. asta nu inseamna ca nu ma gandesc la el, chiar daca am terminat relatia cu el din initiativa mea! si oricum toate calificativele pe care le-ai acordat lui JAIPUR simplu desigur ca se potrivesc si lui SAPHIR. nu stiu sa spun care e mai reusit, ambele sunt bijuterii pur si simplu, prea putin cunoscute din pacate si in fata carora nu pot sta parfumuri de la Versace sau Armani. stiu si Jaipur simplu( il prefera pe vremuri Andreea Marin) , e mai fructat si e cea mai persistenta apa de toaleta pe care am incercat-o eu vreodata. Jaipur SAPHIR are si teo , poate sa depuna si ea marturie cat e de fain si de bogat. |
jaipur saphir nu -l mai am, mi l-a luat fiica-mra s-a dat cu el ...mult il gaseste deosebit, m-a intrebat daca mergea de ziua ei. merge la "zile mari" dar nu pe canicula, el are "caldura" lui, e in categoria orintal vanilat dar...nu e ! are o vanilie abia perceptibila care completeaza armonios florile din el . il gasesc rafinat, desi e edt are persistenta pe fiica mea sau pe haine. e cald, "molatec" si are o nota "aristocrata" in el.
mama lia spune:
HELP!!!
Ajutati-ma, caut de ceva vreme Escada Sport Country Weekend. Nu il gasesc si am auzit ca nu s-ar mai face.....
L-am mai vazut si nu imi amintesc daca in tara sau afara....nu am fost pe faza sa il cumpar...ghinion
Daca il gaseste cineva, rog din suflet sa mi-l cumpere si mie si il platesc, plus transport, taxe....
Multumesc anticipat!!!
rall spune:
mama lia, vad ca este pe ebay.com (9 persoane il au). Dar doar unul trimite in Romania... cred insa ca daca ar fi contactati, ar trimite si ceilalti
sali spune:
parfumatelor, azi am mirosit si rontait seminte de CARDAMON ( nu , nu m-am dat pe etnobotanice) e doar acel condiment arab intrebuintat atat de des si in industria parfumeriei, cu precadere pt. notele de varf .
e piscator la limba,f aromat, racoritor, la un moment dat simteam o asemanare cu menta.
teo, la tine m-am gandit, tu il pomeneai mereu si ziceai ca-l simti in parfumuri sau ma atentionai ca-l voi simti in cutare sau cutare parfum.
si am si citit despre el intr-o carte despre mirodenii, scria acolo ca macinat este bun in pilaf sau curry sau chiar in cafea.
asa ca m-am gandit sa ma las de romanisme ... de maine nu mai fac pilaf cu legume , fac pilaf cu cardamon!
si imi pun si in cafea dimineata!
desi orele sunt inaintate , tocmai m-am dat cu burberry brit si simt para din el , delicioasa!
de cateva seri ma dau cu el la culcare, pt acel" warm and cozy feeling" !
pt cafeaua de duminica, cu cardamon sau fara!