Club chic (36)
Raspunsuri - Pagina 11
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall A, si o sticla ce mi s-a parut deosebita (Jean Paul Gaultier): http://i25.tinypic.com/28j8zk.jpg E ca un glob de Craciun (in loc de fulgi de zapada are... particule stralucitoare) Foarte simpatic si.. de "diva", asa |
asta e fragile il stiu e spre clasic, bogat si cald, eu il simt floral oriental . parfumul e bun!
e de iarna !
marutzu spune:
am si eu un parfum se numeste madam rochas este mult prea sofistikat pt mine sa zic asa e primit . e un pik pufait nu imi pra place daca vrea cineva sa faca sckimb cu mine as dori ceva dule, mie astea dulci imi plac
rall spune:
mephala30, sarumana
mihaeladm, am avut si eu un Dalissime comandat de pe strawberrynet.com, dar l-am dat mai departe ca mi se parea parca prea... fructat-simplut. Cat despre incantare, la mine tine asa, cam o zi Ma plictisesc fooarte repede si, in privinta parfumurilor, se pare ca nu voi fi niciodata o "doamna" care cica trebuie recunoscuta dupa parfum. Dupa un singur parfum
teo, ai dreptate. Mie parca imi seamana cu 'Bal a Versailles' (de Jean Desprez), pe care l-am cumparat pt. ca era favoritul lui Michael Jackson
rall spune:
citat din mesajul lui marutzu am si eu un parfum se numeste madam rochas este mult prea sofistikat pt mine sa zic asa e primit . e un pik pufait nu imi pra place daca vrea cineva sa faca sckimb cu mine as dori ceva dule, mie astea dulci imi plac |
Cati ml are? Eu am un Yves Saint Laurent - Baby Doll dublura, care e asa dulcel si foarte simpatic, dar cred ca mai are doar vreo 15ml
teo30967 spune:
citat din mesajul lui rall Ma plictisesc fooarte repede si, in privinta parfumurilor, se pare ca nu voi fi niciodata o "doamna" care cica trebuie recunoscuta dupa parfum. Dupa un singur parfum |
rall vreau sa vad si eu FEMEIA AIA care se da cu un singur parfum ! mie mi-e teama ca nu mi ajunge o viata sa folosesc atatea cate mi plac, nu mai vorbesc de cate as incerca si tu imi spui DE UN SINGUR PARFUM !
UITE NA N-O SA FIU O DOAMNA DAR AM SA TRAIESC IMPACATA SI FERICITA CA AM CUNOSCUT ATATEA MIRESME !
sali spune:
citat din mesajul lui rall Cat despre incantare, la mine tine asa, cam o zi |
sor'-mea , aici erai? !
mama, mama , ce s-a incins bursa si nu e de la caldura!
ma bucur ca am dat iar tonul la schimburi pe pagina anterioara, cu ale mele BVLGARI clasic, BURBERRY BRIT SI ALEXANDER MC QUEEN-LIGHT MIST.
stiu si eu FRAGILE /JPG - eu simt in el f bine. florile albe din mijloc, iasomie si mai ales tuberozaaaaa, cat cuprinde!
azi mi-am dat cu LALIQUE- AMETHYST, sunt toata un tufis de coacaze negre si afine, ceva mai refreshing de atat nu am avut, intunecatele MIDNIGHT POISON sau ADDICT stau cuminti cu capul in cutie asteptand vremuri mai bune( adica mai reci).
ianka78 spune:
@ sali
stai linistita ca nu e nicio graba.
@ rall
wow, ce recolta bogata!m-am imbatat de arome doar uitadu-ma la poze. sa le folosesti cu placere! cand ai timp si kef, zi si tu doua vorbe despe ana sui.
cat despre folosirea unui singur parfum, am exemplu acasa. Mama foloseste de prin '87 doar YSL Opium. Vara, iarna, nu conteaza, asta e 'semnatura' ei oflactiva. Imi amintesc, ca pe vremea lui Ceausescu i-l trimitea o verisoara de-a ei din suedia si intotdeuna cei de la posta ii desfaceau pachetele si se pufaiau cu el. O data, stiu ca s-a enervat mama pentru ca pufaisera aproape jumatate de sticluta si diriginta de la posta i-a zis ca 'tinerele comuniste se dau cu 'farmec', nu cu 'porcarii' din occident, asa ca sa-si bage mintzile in cap, ca poate o si reclama la militie. Bine, nu va imaginati ca merge la piata ca o 'opiomana'. In viata de zi cu zi foloseste deodorant, insa la ocazii speciale DOAR Opium.
sali spune:
Noutazti, noutazi....:
-PRADA s-a gandit sa scoata Infusion d'Iris si in varianta EDT care prin culoarea sticlei( frozen glass) si a lichidului( light gree) " promite prospetime":
http://www.fragrantica.com/news/Prada-Infusion-d-Iris-Eau-de-Toilette-2010--1557.html
- ar mai fi al 9-lea parfum de la BRITNEY SPEARS -RADIANCE ( in colaborare cu casa ARDEN) , vi-l arat pt ca e "fun" asa , dulcic in poza , cred ca si in miros :
http://www.fragrantica.com/news/Britney-Spears-Radiance-1559.html.
simt nevoia sa ma explic : poate nu toata lumea are salvata FRAGRANTICA la fav.( nici eu nu ma uit zilnic) si cred ca tr. sa stim cam tot ce misca in materie parfumata.