terminat concediu de vis thailanda koh samui
era cineva care dorea amanuntedespre thailanda....pot posta aici ceva impresii si sfaturi
Raspunsuri
mihaela_s spune:
eu eram marutzu . Astept povesti!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
marutzu spune:
am sa va povestesc in amanunt dar mai multe etape ca marutza desi are 2 ani abia acum i dau caninii si se cam maraie noaptea si ma cauta.incepem cu zborul. desi destul de obositor,am zburat cu compania etihad ete a emiratelor si au super servicii ospataritele de avion nu stau o clipa locului te servesc meereu cu de toate + ca ai consola cu jocuri filme muzica si toate prostioarele ca sa iti treaca timpul mai repede...dupa un zbor de 14 ore sau cam asa ceva ajungem in koh samui pe la 8 dim la ei 4 dim la noi...citisem pe net ca un taxi pana la noila hotel ar costa cam 50 ron dupa ce agentia de la cere am luat beletete ne ceruse 30 euroi pt transfer am hotarat eu ca e jaf la drumul mare si am zis ca ma descurc singura,adic cu dragosul meu....cum ajungem la iesire din aeroport,era mai mult un mini aeroport micut cam cat baneasa al nostrune ia in primire o gagiko pytyk de thay lady care vb o engleza mai strikat ca mine si ne intelegem ca "cucu~n gura" sa ne duca un sofer al ei cu taxi pana la hotel pe gratis ccu conditia ca a doua zi sa ne prezinte ea nush ce hotel unde lucra ea..eu tot intrebaam cat costa ca sa nu iau tzeapa asa din prima zi ea zikea ca e gratis.zis si facut hai la hotel,drumul a fo de 5 min,nici nu ne dezmaticisem ca eram deja la destinatie....final destination baan haad ngam....asa e numea hotelul nu vreti sa stiti cum se pronunta si cat ma amuzam cand i spuneam la taxi unde vrem sa merem.scoate dragosul 5 dolari ca uiutai sa va precizez ca acolo mere mai bn dolaruldecat euro si desi era gratis puiul meu cum e el inima mare si ca e si el( soferul} amarat si ca lucra i soare pe caldura asta intinde bacnota si bietul sofer face matanii pana la pamant aproape multumiti si noi si el intram la receptie. ne intampina cu bratari de orhidee wawwwwww ce misto miroseau...si cu un suc fresh bleahhhhhhh era suc de cocos...am flat a doua zi cand l am cumparat cu 20 ron. mirosea a ciorapi purtati uzi,naspa suc!am stat la un bungalou ce era intr un fel de jungla,nu mai pot uita mirosul de acolo fel si fel de flori si orhidee toate culorile si oameni atat de serviabili si mereu zambitori,asta e fata frumoasa,,maine seara pove si desprre zilele ce au urmat
marutzu spune:
asaaaaaaaa.....revin. recomand celor ce merg pe koh samui neaparat sa faca o zi de safari. asa se numeste excursia "safari day" costa cam 150 ron persoana dar e super inclusiv plimbare cu elefantul si pranz inclus te maai duc ei si la un fel de circ cu elefanti maimute si alte animalute mie sincer asta nu mia placut pt ca este destul de trist ce ajung sa faca bietele animale pt amuzamentul nostru gen elefant ce invarte cercul si sta pe 2 picoare desi el nu cred ca vrea...in fine trecem peste partea cu circul asta si ajungem la drumul prin jungla unde vezi paianjeni uriasi si panze ce depasesc 2 metri apoi gradina secreta a lui budha si asta e tot in jungla o sa vedeti minunate multe flori inclusiv mimoza care pe mine ma fascineaza cat poate sa fie de vie apoi urmeaza varful muntelui unde ai o priveliste de vis cu toata insula samui in fine ajungi la hotel rupt de oboseala si placere si cred eu ca merita toti baniii...apoi mai recomand pt pasionati snorkeling si asta e cam tot la acelasi pret si te duc ei pe 3 insule unde apa este crystal si nisip ca faina asta nu se poate pove in cuvinte pt ca te intalnesti cu toata familia lui nemo si i hranesti tu ...inchiriatul de scuter costa 18 ron zi fara gasolina dar cum ei nu au semne de circulatie iar eu am vaz un accident kiar in prima zi am renuntat la scuter masina costa in jur de 70 ron zi dar tot asa pt ca ei circula f haotic nu am inchiriat, au un mall imens de unde am cumparat haine ffffff ieftine si de calitate se mananca bine si ieftin ca de fapt in toata asia dar trebe cautate terase si locuri cu mancare buna,daac e ceva ce nu am spus si imi mai aduc aminte am sa mai postez
desprecopii spune:
ah si noi suntem cu amintiri super frumoase din tailanda...am fost de 3 ori si am reusit sa o colindam partial...
Bangkok-ul cu Patpong-ul sau ... calatoriile pe fluviul de acolo, piata de fructe si legume, templul regal ... si putin mai incolo templele din afara orasului ... Buda culcat... Va recomand hotelul Baioke - de la etajul 17 in sus aveti o priveliste super deaspura orasului.
Ah ...ce vremuri.
Apoi am colindat golful tailandei, am stat in Chaweng in Koh Samui... era in Lamai un bar rotitor in care am baut intr-o noapte asa de multe baco (bacardi +cola) incat am uitat drumul spre hotel. Al doilea an nu mai era barul acela :))
Am colindat Koh Tao si Koh Pangan ... cu speed boaturi si mereu in cautare de cel mai bun spot de scuba diving...
ah, ce mult imi doresc sa imi duc copilul prin toate locurile alea magice! ce amintiri minunate mi-a adus acest topic frumos.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
marutzu spune:
mda...si apa care isi skimba culoarea in jurul pranzului ce mai un fel de luna de miere.
desprecopii spune:
marutzu, mai spune-ne impresii.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
marutzu spune:
chawengul e foarte animat noaptea kiar m a frapat viata de nopate o fata a asiei care nu imi place este prostitutia. daca e ceva ce nu suport pe lumea sata sunt "izi mani" cum le spun eu sau banii facuti usor. poate prea "usor" ...chaweng road este f animat noaptea plin de lady boys si fete tinere ce se vand sub forma de meseuze. cateodata lady boys sunt asa de bine transformati incat nu iti dai seama daca e sau nu barbat. intr o seara am intrat intr un coafor, asa zis coafor ca avea si masaj bineiteles si era acolo un pat cu baldakin si am intrebat si eu pe tipa care imi pikta unghiile pt ce era patul si ea mi a zis ca pt masaj privat ca sa nu mai dea barbatul si bani la hotel...si eram si eu curioasa cine face aacel masaj si ea a spus ca si ea face desi avea 38 ani si un baiat de 11 ani....bleahhhhh...nu mi a mai placut de ea. continuarea maine seara
desprecopii spune:
dá, chawengul este prea aglomerat - noua ne-a placut mai mult Lamai - unde va recomand hotelul Aloha, http://www.alohasamui.com/samui-aloha-photo-gallery
super''