Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
cris.dogarel spune:
DECENUELA
BEA nu mai pune link la poze aici. io asa am inteles.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Si acum va provoc pe toate la ceva ...cred ca in perioada asta anul trecut (putin mai devreme sau mai tarziu) am aflat ca vom fi mamici ...asa ca va astept cu povestirea "zilei celor 2 liniute". Ce ziceti? Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
eu am povestit deja la povestea nasterii...pacat ca nu mai stiu exact data cand s-a intamplat!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA BEA nu mai pune link la poze aici. io asa am inteles. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
nu-i problema daca pe ea n-o deranjeaza sa le faca publice!
_
_
lorex spune:
Bea, performant Ivanel!
Miremia, cum e cu examenul? ai scapat?
Merci pentru biberoane, sunt super!
Bobitza a dormit toata ziua, cred ca o sa aiba treaba ta'su diseara cu ea cat eu o sa fiu la film...
_
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu am povestit deja la povestea nasterii...pacat ca nu mai stiu exact data cand s-a intamplat! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
am cautat poza sii..pe 1 iulie am facut testul celor doua liniutze!
mi-am dat replay mie...ce tare!
_
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA BEA nu mai pune link la poze aici. io asa am inteles. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
nu????
da io am inteles ca daca cineva nu cunoaste parola, nu poate a le vada.................na luminati-ma si pe mine............
am plecat la sapa...............desi ieri mi-am facut rana la mana..........................oooooffff
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
nu inteleg ce tre sa fac. poate ma lumineaza o fata tehnicutza, pliz Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Incearca sa le treci pe unlisted (lacatel portocaliu parca) si vezi ce se intampla....
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......