Transpiratie excesiva - palme, talpi

Transpiratie excesiva - palme, talpi | Autor: charcan

Link direct la acest mesaj

de cand ma stiu transpir excesiv in palme,talpi;fie ca e iarna sau vara!la scoala trebuia sa pun batista sub mana ca sa nu ud caietul...imaginati-va cand era vorba de teze,examene,etc.-catastrofa!
la picioare la fel...mai ales vara acum e super greu;nu pot sa-mi pun sandale si tot praful se leaga de mine
locuiesc in Franta si am fost la dermatolog si mi-a spus ca totul vine de la o glanda care se poate opera insa dupa aceasta operatie nu mai transpir si trebuie dupa sa-mi aplic tot felul de creme pt a ajuta corpul sa elimene toxinele
deasemenea tin sa mentin ca tatal meu are aceasi probleme si fratele meu,deci e si ereditar!
ce sfaturi imi puteti da?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am auzit si am citit ca se pot face injectii cu botox , Am o prietena care isi face in axila in fiecare an caci transpira excesiv la o clinica estetica... Ar trebui sa stie in Franta sigur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

angelinne stii cumva cat a costat-o?

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Eu am folosit cu mare succes piatra de alaun, da tu o cautare pe google, sigur gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

De aceesi problema sufar si eu se numeste hiperhidroza palmo-plantara si se speculeaza ca este ereditara sau apare in perioada pubertatii..numai ca o parte scapa cu succes fara nici un fel de tratament,iar noi mai putin norocoase ne chinuim toata viata.
Ce da rezultate mai bune este operatia la nivelul palmelor sau talpilor care "anesteziaza" pentru un timp nervii de acolo,de fapt la fiecare 6 luni se repeta operatiunea si cica doare ca naiba si costa de rupe,ar mai fi ionoforeza care da rezultate super bune dar si aicea tratamentele costa si la inceput faci la sedinte de te plictisesti si costa iar,dar mai e si o cale mai putin costisitoare si anume un gel Apaxil care eu il folosesc cu succes si da rezultate.La inceput ii aplici in fiecare seara timp de o saopatamana si apoi numai de intretinere,cam de 1-2 ori pe sapatamanareglarea excesului de transipartie la nivelul palmelor si talpilor e de 90% dar se meritasi costa relativ putin ..eu am dat cu tot cu taxe de curier 120 ron pe un tub si ma tine cam 3 luni.Asa ca charcan iti urez succes sa dea si la tine rezultate

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Si eu cred ca este ereditar.Ginerele meu transpira si la umbra.Ii curge siroaie pe fata.Foarte incomod,mai ales ca poarta ochelari.Si cand munceste sta asa ,ce sa faca.Putea fi si mai rau ,la unele persoane miroase ingrozitor,chiar daca se spala.Deci,morala uita-te in jos,sunt alti mai chinuiti.Multa sanatate.Sper sa reusesti cu ce a recomandat Cris.Si cred ca e bine sa eviti botoxul,chiar daca iti permiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Incercati sa faceti baie cu ceai de salvie .E foarte foarte bun si opreste transpiratia excesiva .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

injectia costa in jur de 100 euro mina sau picior.nu este un lucru sanatos si dureaza cam 6 luni protectia!incerca-ti sa tampona-ti cu bicarbonat din farm o lingurita diluat in 100ml apa.

Mergi la inceput