Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
mercic maurice
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Alina2005 spune:
Si eu ies f des, de multe ori imediat dupa ce mananc, uneori prefer sa fiu constipata
Dragaico, ce fericita esti cu colu ala. E de alien
Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
carla_2008 spune:
Dragaica ,colul meu e de vreo 2cm,inchis pana acum.Ei sunt mai speriati,pt ca fiind sarcina gemelara si prin vitro,le e frica sa nu se intample ceva.Pai daca nu fac perfuzii,contractiile de 15 minute se pot transforma in contr de 5 min si pot deschide colul!!!!!.De aceea stau in spital.Eu am perfuzii la nevoie,adica daca sunt deja la cate 15 min,si dupa Magnerot,magneziu,pastile gynipral,primesc cocktail.Iar trebuie sa ma conectez la Matrix ca afurisitele vin din 15 in 15 min.
vb maI tarziu daca am net
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -6 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
michelle1981 spune:
Alina daca nu mai salvezi nimic pe C cresc sansele de recuperare. Sper sa poti recupera cat mai multe date!
btz_ovi ai PM
maurice, Dumnezeu sa o aiba in paza pe bunica sotului!
laurika am vazut ca a iesit castigator Cristian Alexandru
Radu Cristian 6 voturi 32%
Cristian Alexandru 8 voturi 42%
Ionut Cristian 2 voturi 11%
Cristian Andrei 3 voturi 16%
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
eladea2005 spune:
michelle, alina, cris, va multumesc si voua pt urari...
maurice, imi pare rau de veste...condoleante!
cat despre comaruri...cred ca toate avem, mai dese sau mai rare...mai ales in starea in care suntem...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
am dat-o si eu in
am citit pe net ca daca te strici la burta ar putea fi un semn de nastere
mai ales ca am inceput sa am si ceva contractii...tot mi se intareste burtica
bine ca merg la doctor, sper sa nu imi dea vreo veste neasteptata si sa fie numa o problema intestinala...si crampe normale
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Stau in pat si ma gandesc ca se poate si mai rau.Am o colega de 10 zile,in 27 sapt care se pare ca va sta pana la nastere in spital,are colul deschis si interior si exterior,de 1,5 cm,cu contractii non-stop,si face perfuzii non-stop,sta cu patul suspendat la picioare pe cate 2 caramizi,si nu are voie deloc sa umble,decat la pipi.Asta in conditiile in care a pierdut un copilas nascut la 28 sapt dupa o sapt. de viata Si saraca iar trece prin acelasi cosmar. Aici toata lumea e optimista in legatura cu mine,ei zic ca daca trec de 34,ajung si la 36-37 si totul va fi ok. La voi cat de des sughit bebeii?al meu pitic sughita de 2-3/zi,iar micuta o data la cateva zileAsa-s de draguti!!!! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 31+ Carla Maria si Cristian Alexandru AMR -6 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nu inteleg de ce unele femei tre sa sufere in halu asta pentru a avea un pui offf.
Cat despre sughit si ai mei au progra zilnic, prima data nu mi-am dat seama ce se intampla, apoi am citi pe net
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
btz_ovi spune:
Michelle ai PM
Carla si printisorul meu a inceput sa sughita cam o data pe zi si in general cand ma sperii eu de ceva.Tu ai grija de tine si bebeii tai,sunt sigura ca in curand ii vei tine in brate sanatosi si frumosi.Te si multa sanatate.
34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Si eu ies f des, de multe ori imediat dupa ce mananc, uneori prefer sa fiu constipata Dragaico, ce fericita esti cu colu ala. E de alien Alina, 35+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Nu zic Hop pana nu sar parleazu, am vazut la fete ca poate sa scada intr-o saptamana pana la 1-2
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
CarmenAlbu spune:
Maurice condoleante!
Despre catel, daca nu te doare e bine ca nu s-a intamplat nimic grav!! Totusi cand mergi la medic povesteste-i ca sa se poata uita!!
Carla inca putin si va fi bine!! Cat despre colega ta de slon ma infior, sa dea DD sa ii fie bine de data asta si sa se bucure de bebe!!
De constipatie Alina sa nu iti doresti niciodata, eu am zile cand stau intinsa pe covor in baie cu dureri si incerc cu orele sa ies la toaleta!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+