Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Fetele, cu bere se poate slabi?Ca am trecut pe bere.
Si ce-i mai rau, e ca-mi place.
Mai ales aia cu lamaie sau fructe exotice.
Stefanna spune:
Buna mamicute,
intru pe fuga sa dau raportul... fost la medic pediatru, ceea ce face Luca e semnul copilului insuficient hranit.Culmea e ca toata povestea cu el a inceput a doua zi dupa cearta cu tatal lui... medicul mi-a zis ca mi-a scazut secretia de lapte, el nu poate inca sa accepte completarea si de asta s-a ajuns aici.Acum cica sa il hranesc din ora in ora, cu cat de putin.... imi pare taaaaaaaaare rau, ca din cauza cui nu merita copilul meu nu se mai poate bucura de tzatzi.Probabil ca eu incerc sa ma conving ca is ok, dar undeva la mansarda sint chestii peste care nu trec si imi afecteaza functionarea corespunzatoare.Sper sa accepte el LP, ca pana la urma va creste si asa , la fel cum a crescut si Bianca.
ELANIK, sar-ma... chiar il dau incolo
Roxi, el face Kaki in fiecare zi, de o sapt era verde inchis dar de altfel de aspect normal.
Aviz amatoarelor, care va stiti posesoare de barbati caposi, lasati-i in plata lor, ca nimic pe lume nu-i mai important decat un pui vesel, grasan si papacios.
Va pup pe toate si pe toti iepurasii astia scumpi ce ii tot admir in poze
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Erina vai cat e de dulce Davidutu. Vreau si eu costum de mariner. Stati ca am unul luat de pe net de la aia. Maine il pune mama la carma tarii. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana ce simpatica ai fost cu cirma tarii.
Multumim pentru complimente. Asta e un costumas de la nasa. I-am luat si eu unul tare dragut de la C&A si mai are altul pentru dupa 6 luni. Anul acesta sunt foarte in trend dungile marinaresti, ancorele, aceesoriile de acest fel.
Cred ca nu am scris la grupul nostru dar noi il strigam pe David dupa pronuntia englezeasca, Day_vid.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
miria_cristina spune:
STEFANNA - Eu te bat la f-dul gol.
Tocmai tu dai sfatul asta, cand bebe sufera din cauza de mansarda neaerisita corespunzator?
Tu lasa-l in pace pe don'capos si vezi-ti de copil. Poti sa mai iei si cate un MagneB6 si sa-i zici ceva de dulce in gand, dar dand-o pe hazuri, ca bebe e viata ta si carnea ta, in fond.
Hai, ma, STEFANNA nu mor caii cand vor cainii!!
Da-i satisfactie copilului, nu barbatului daca-i din rasa neprietenoasa.
Erina spune:
Scaun de masa. Avem unul de la Baby care primitv de la ai mei.
Arata cam asa: http://www.articolecopii.ro/foto_produs.php?imag=produse/271.jpg&numeprodus=Scaune de luat masa Cf
Sunt f multumita, e reglabil pe inaltime, se inclina scaunul, are husa lavabila. Singurul dezavantaj, e destul de mare compartiv cu cele din lemn.
Premergator, avem de la Graco. Am pus-o in el pe Daria doar de 2-3 ori-tot asa de frica nu am lasat-o. Ea a mers singura fara ajutor la 1 an si 2 luni. De minuta a inceput mai devreme. Nepotelul meu a stat in premergator si nu are absolut nici o problema.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
andra, intrebam de nestle ca a zis miria
dar nu cred ce se scrie despre nestle cola etc, astea fiind companii mari au mai mult de pierdut decat altele, cred eu
ramy, oana, denisa multumesc
aveti dreptate o sa iau humana...chiar daca se consuma 1.5 l pe zi nu e mult 2 saptamani cat stau
denisa tare scumpa e cand vorbeste a zis ivan ca vrea el pe bebe din video, zic si cu asta ce facem, zice unu tu unu eu:)))
oana ivan n.a sta deloc in scaun de masa, cateva zile...si pt asta am luat unul ieftin de la ikea
premergator a avut ivan si nu i.a placut, il lasam in el cand vroiam sa merg la baie si se juca un pic la butoane
a mers la 10 luni...drept pt care m.am cocosat tinandu.l de mana
miria pai ma miram eu sa fierbi tu apa plata:))
anca da , si eu stiu ca nu se da repede ...dar nah plange de foame, e vina mea ca nu.i fac cate 180, tre sa ma obisnueisc, ii mai fac dar rar
miria da bere cu paine si slabesti sigur:))
erina tare frumos e david, seamana cu tine iar daria mai cu tati, asa mi se pare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Eeee, undeva candva, din exces de zel si paranoia la maxim i-am si fiert apa plata. Ca sa stiu eu, mama anormala, ca am omorat toti microbii!! Abia dupa m-am desteptat nitel.
Deci sa beau bere si sa mananc paine, zici?
Pai, ce crezi?
Ca nu stiu ca razi de mine, fata rea ce esti!
andira spune:
Miria - sunt convinsa ca stii ca alcoolul are o gramada de calorii, insa valoare nutritiva - 0 .
Imi place si mie Redd's (asa se scrie?), dar cred ca am baut o singura data de cand a iesit pe piata.
Ieri, cand crosetam o paturica, Irina si Nati ziceau ca si ele tricoteaza cu mine: Nati tricota o priza, iar Irina un pahar cu lapte .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Stefanna - iti doresc multac putere sa-ti revii. Si pe mine m-au afectat niste vesti proaste si s-a dus laptele pe moment
Roxana - ar fi o idee sa stea cu Ivan . Poate asa se obisnuieste si ea sa doarma cu zgomot
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
ANDIRA - Nu, BECKS, asta am baut si n-are alcool decat vreun 1 grad, cred. E ca un suc.
Normal ca stiu ca n-are decat calorii, dar tot ce-i bun ingrasa.