Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
rmkristine eu iau si cu mercur si cu digital, doar axilar, amandoua imi indica 37...37.2 cel cu mercur mai putin decat digitalul
dar depinde de termometru fiecaruia
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Asteropi - ce cunoscut suna . eu nu-l trezesc sa stea cu Maya dar tot se mai vaita ca el vrea sa doarma cat vrea si cand vrea si ca nu e obisnuit. De parca eu nu as vrea sa dorm.
iar in weekend chiar daca e treaz cand se trezeste Maya il loc sa dea sa pape ma asteapta pe mine sa ma trezesc sa-i dau.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Buna fetele!
Tot incerc sa scriu mai des, dar uite ca nu reusesc. Uneori incep un mesaj si il trimit peste 2-3 ore. Mereu intervine cate ceva.
Noi suntem bine, Angela e un bebe cuminte, doarme bine noaptea, e mereu vesela si pedaleaza nonstop. Dimineata are si ea mai mult chef de vorba, cere mereu companie si de cate ori ma vede imi zambeste. E o mica iubareata. Sper sa pun poze noi in curand.
Am vazut si eu ceva pozici cu Andrei al lui michelle, un scump cu freza smechera, care are un centru de activitate super dragut. De unde si cu cat l-atii achizitionat?
Apoi l-am mai vazut pe Eric, grasunel si veselos si modern
De asemenea pe Theodor, un domn serios, elegant , extrem de chipes.
Iar Petala la 3 luni e o finuta intr-adevar. Corimami vezi ca pt. cojitele alea exista creme speciale. Si Angela are, dar nu am reusit inca sa o dau.
Lilike bun venit!
Intrebare pt. departamentul de nutritie si sport . Ce sa fac ca sa scap de burta, dar sa nu slabesc? Abdomene?
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita fug sa fac un tort diplomat cu capsuni. Asa de cura.. Castelana ce zici? Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
draga mea... m-ai dat pe spate... pai asa eram intelese?
Dupa ce ieri Gabi Hila a bagat retete de mi s-a stins instant calc, vii si tu acum cu tort diplo de capsuni...
nu gasesc aici capsuni adevarate (anul trecu cand am fost in iunie acasa m-am umflat de cireshe, capshuni) in iulie cand ajung eu anul asta nu le mai gasesc...
oricum diplomatul imi starneste amintiri din copilarie
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
mihaelagrosan spune:
Mai cu barbatii astia, ce au Doamne sfinte? Tot citesc si ma minunez. Cred ca Dumnezeu are mila de mine, dar al meu sot face de toate, acum na are servici si sta destul de mult zilele astea, dar in general face orice, chiar daca nu are asa indemanare. Daca sunt obosita sta cu fetele, dovada http://picasaweb.google.com/AlinGrosan/FeteleNoastre#5469724721507258610
Face si mancare, curatenie, iesim toti la plimbare, facem baita, culcam fetele. Adevarul e ca noi mereu am fost egali, le-am impartit toate astfel incat sa ne fie bine amandurora. Cand unul e obosit, face celalalt mai multe.
La primul copil am mai avut si noi certuri, mai ales legate de sex, eu eram prea obosita si nu aveam chef deloccc. Vad ca si la voi asta e cauza in principiu. Va trece cu vremea. Cel putin la noi asa a fost. Sexul a devenit mai bun dupa, mai ales pt mine
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Azi am fost super prinsa si n-am mai intrat dimineata. De fapt, si acuma am cafeaua pe undeva prin bucatarie.
ANCA - Incep cu scuzele de rigoare, ca, de, nu m-am adreast cui trebuia.
Mai, fete, legat de berea mea, luati-o si voi in gluma, ca doar nu am trecut la alcolicii anonimi.
Am baut cate o bere d-aia dulce cu aroma de ceva (pe vremuri beam bere cu Sprait sau 7up si radeau toti de mine) 2 zile, ca avusei ocazia sa ies la terasa, pentru ca nu imi place berea in general. Rarisim cand mai beam pe la vreo gradina, mai mult ramanea in pahar, asa, imi da senzatia de suc si zic "ca-s si eu om mare".
In fine, era numai o gluma, ca doar stiu ca ingrasa la greu plus cate E-uri o avea nici nu ma mai gandesc.
Gata, cu asta, acuma sa vad la cine mai raspund. O iau de la capat.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mihaelagrosan Daca sunt obosita sta cu fetele, dovada http://picasaweb.google.com/AlinGrosan/FeteleNoastre#5469724721507258610 Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
nota 10 penyru poza!!!!!!!!!
si bravo pentru asa sot! sa fiti fericiti si sanatosi!
fetele sunt adorabile!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui miria_cristina Mai, fete, legat de berea mea, luati-o si voi in gluma, ca doar nu am trecut la alcolicii anonimi Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Miriaaaaaaaaaaa, acum ca te-am prins ca tragi la bericioaiceeeee zici ca nu....
draga mea mie imi place berea dar acum ca alaptez nu beau, mai gust din paharul sotului. as putea profita de ce se spune popular ca ajuta la alaptat
miria_cristina spune:
ROXANA - Da, am luat DOSTINEX, parca asa se numeau, doar 2 zile ca erau tari si m-au mai durut nitel si au dat sa mai curga in primele saptamani, dar acuma nu mai am nimic.
honeybaby spune:
Si noi avem ceva cojite pe cap. Au aparut cand am uitat sa-i dau caciula jos in masina. cred ca e o luna si tot nu au disparut .
Mihaela ce creme exista pt asa ceva
Roxi si daca o strang tot le da jos. Cand pedaleaza da cumva cu calcaiul si e imposibil sa nu le scoata. daca asa tare de se aude in saltea de la pat si se misca cu tot cu patut.
Cand e rece si eu ii pun sosete, deapt bobosi , are unii din ac material ca sosetele si nu-i scoate asa usor
PS : nu pot sa schimb capitolul pt ca sunt pe calc sotului care merge ciudat ( nici boduit nu vrea sa scrie ). Pe calculatorul meu si-a intins Maya tentacolele. Mai exact doarme cu o mana pe tastatura
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna