Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
ATE - Sa-ti traiasca micul crestin!
Ce scumpic e si cum sta serios cu papionul la gat.
Am intrat intr-un magazin cu hainute de bebei si am vazut si eu fracuri si smochinguri pentri copii pana in 4 ani. Mai, imi da involuntar impresia ca cineva vrea sa rada de ei, ca nu-mi pot imagina la modul serios un putzica mic cu frac nici sa ma omori.
Zic asta, pentru ca si eu ma pregatesc de botez si tot ceva asemanator as vrea, dar cum sotul imbraca saptamanal smochingul, fac fara sa vreau diferenta la dimensiuni si ma bufneste rasul.
Iar cu pisulica in baie a fost mortal!
michelle_sf spune:
Andra, Castelana mai rarutz acuma socru ca l-am repezit de vreo 2 ori, a venit dimineata devreme si vroia bagat in seama cu cafea, atentii, conversatii despre vreme si politica Si eu eram in camasa de noapte (pentru alaptat, deci sexy)si cu parul valvoi, Andrei trebuia schimbat si hranit, sotul trebuia sa plece la munca (si mie imi place tare mult sa luam micul dejun impreuna) si probabil ca m-am uitat cam urat. Dar bine ca a inteles mesajul.
Stiu ca o sa fie fain in Belgia ca doar o sa fiu cu sotul meu iubit si copilasul nostru .
Aici era mai usor pentru ca luam de la mama tot ce aveam nevoie, legume, fructe si lactate... dar ne descurcam noi, sanatate sa fie.
Mai fetelor, da de ce ramaneti voi la stadiul de vise erotice??? Cine va opreste sa le si impliniti? Ca doar nu tre sa dureze toata noaptea,nu? Eu, dupa ce am stat pe tusa din septembrie pana in aprilie, recuperez acuma de nu ma recunosc. Primele 2 ori au fost mai greute, dar a stiut el barbatelul ce si cum sa faca pe acolo si acuma e super. Intr-adevar, nu mai avem timp de giugiulelile lungi dinainte, dar parca e mai fain asa. Plus ca noi ne-am mutat in casa in octombrie, deci in perioada de repaus total, asa ca abia acum testam fiecare camera, canapea, fotoliu, covor, baie, hol . Da, da, stiu va v-am pus imaginatia la treaba , asa ca va rog, maine raportati toate sex nebun de 10 minute cu multiple O, clar? Ella clar la ce departament tre sa ma pui pe mine, nu?
mihaelagrosan covorasul l-am primit, dar am impresia ca se gaseste si pe net. E de la Ficher price.
Ma duc la bucatarie sa termin mancarea. Cu piciorul balangan carutul sa adoarma Andrei, cu mainile toc patrunjelul sau spal vasele. V-am pupacit
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
sensibila spune:
La multe lunite David de mami Erina !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
DENISA - Sunt si eu curioasa daca Mihaela stiu vreo crema pentru cojitele din cap, dar eu am una care are un efect rapid, garantat, constant si pe care am folosit-o si eu la greu dupa ce Damianei nu i-a mai trebuit, dartrebuie preparata la farmacie si este pe baza de Ac. salicilic.
mihaelagrosan spune:
Denisa cred ca sunt de la mai multe firme. Eu am gasit acum ceva de la Klorane Crema nutritiva cu cold cream, dar stiu ca de la mustela, parca si avene.
La Elena nu am avut crema, am facut-o cu uleius, o lasam asa cateva ore, apoi o spalam.
Castelana multumim pt urari. Doamne ajuta-ne sa ne intelegem ca si asa am avut destule probleme, numai astea nu ne lipsesc.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Vai Miria ce toanta sunt!! Nu-mi vine sa cred ca am uitat de crema aia si am dat 280 mii pe asta de la Klorane. Da fetele aia de la farmacie e f buna. Se da cu ea pe cap si dupa ceva vreme se spala. Trece repede. Cereti la farmacie unguent cu ac salicilic pt scuame la bebe.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
dayanara spune:
rmkristine cat are febra? cat a trecut de la vaccin?
michelle si eu ma gandeam la socrul tau :))))) mare vedete e pe forum, cred ca i.ar placea sa citeasca pe aici
denisa eu nu leg sosetele cu nimic, sunt din alea mulate
nu e mai fotomodela nici a ta, a luat bine in greutate
mihaela cool poza, la al doilea bebe sunt obisnuiti :)))))
miria azi imi fac ciorba de varza iar, te invit la o cana, tu aduci tortul :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
rmkristine spune:
Roxana- merci pt raspuns. Vaccinul l-am facut aseara pe la 7. Febra azi-dim pe la 6 avea 38.5 in fundulet. I-am dat panadol, acum are iar 37.9. I-am dat iar 2.5 ml de panadol. Cat l-o mai tine?