Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata,

Cer scuze pentru absenta, dar am incercat pe cat pozibil sa-l scot pe Raducu afara zilnic.
Noi ne confruntam in contiuare cu constipatia, nu iese decat cu termometrul. De 4 zile ii dau supliment de lactoza, poate-poate se intampla ceva...dar... In fiecare dimineata pe la 4 incep scremetele si plansete si vaiete...iar eu sunt chiauna...dar fara termometru in poponet nu scapam...
Va pupam , ne grabim sa papam si sa plecam la plimbare.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu


www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Sa va mai povestesc ce e in casa mea de la usa de la intrare si pana .... in fund la taxatoare? Neee! Ca va imbolnaviti si voi. Sunt surmenata vizuala, asa ca, mi-am facut o cafea, l-am luat pe fii-miu care de cand cu suzeta ma face sa bat drumurile pana la el non-stop ca-i tot cade si urla dupa ea, si imi savurez cafeaua cu voi.


ELLANIKO - "Panicard sef" zici? Bine. Dar vreau si trese, ecusoane, insigne, chestii care sa ma scoata in evidenta, stii tu, ca la scoala, ca am ramas cu nostalgii de pionier.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, cand aflati cu ce se scapa de tantari in afara de Autan spuneti tare ca noi mergem la tara si chiar nu stiu vreo solutie sigura pentru bebei, iar pe acolo sunt tantari de balegar, taicuta. D-aia de cand te ciupesc apare galma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

bumbitza, medicul meu zice sa nu ii dau anti-termice daca febra este sub 38...indiferent ce cauzeaza febra...

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita daca nu are febra nu.i da nimic

denisa pe picasa poti sa incarci video doar cu programul lor de incarcat cu picasa 3
ca o persoana raraita - ca mine adica :)))))

eu am fost o nesimtita, dupa ce ma chinui sa slabesc duminica si ieri am mancat in prostie mancare de la chinezi, asta din cauza lui leo care mmereu cumpara numai mancaruri care ingrasa! dar gata s.a terminat! eu in blugi scurti nu intru in nici.o pereche
daca ma gandesc la rebiana cum ii sta in pantaloni scurti imi piere pofta de mancare zau

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria am vazut la chicco o gramada de produse pt copii antitantari, fiind de la chicco ma gandesc ca.s f compatibile cu bebelusii
zi.mi ce apa folosesti pt lp, sa.i spun mamei sa.mi cumpere cand ajung in romania

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:))

eta na, v-ati gasit sa iasa deja fratiorul!!! nici gand!!! eu ziceam ca a revenit in patul conjugal tras de urechi si tarat prin casa ca si copilul ala de vrea cioco de la magazin si mama nu ii ia!! dar asta nu inseamna ca avem parte si de action:))) oricum, am dormit impreuna pana la 4 cand curgeau tatile mele ca la tasnitoare si a trebuit sa ma mulg. rezultatul a fost un bibe plin ochi. ma duc eu sa cercetez ce face dra de nu se trezeste, vad ca e calma si ma strecor frumos in pat!!! dupa 2 min.... uaaaaaa uaaaaaa!!! fug la aparat,bea cupilu tot biberonul fara sa rasufle si am ramas cu ea ca sa nu trezim sotul din dotare si sa nu mai vrea sa doarma cu noi!!! oricum,e un inceput!!!

Delia sa nu uiti de poze!!! ergo mi-l trimite honey ca tot e ea draguta foc!! Honey sa imi dai din timp datele de cont!!

ella am ras cu lacrimi!!! sa stii ca imi preiau foarte in serios functia. si ca sa va dovedesc ce bio sunt va dau mai jos lista chestiilor ce le-am gasit de cand am devenit bio:

1. Masina de facut paine si paine organica: faina de la bunica din porumb romanesc (nu modificat genetic), tarate si tot ce intra in categoria fainuri.

2. Pasareturi de toate felurile, crescute din oua clocite de gaine/rata/gasca (curcan nu gasesc). am platit puii la o tanti si mi-i creste cu porumb si cereale. Am carne nefurajata pe cand incepem cu carne la chitaitor.

3. legume de la bunica sau vecinile bunicii din gradina, crescute pe pamant furajat cu gunoi de grajd si stropite cu solutie bio luata de subsemnata de pe amazon:)) s-a crucit bunica!!!

4. mere din livada de langa sibiu, care stropeste tot cu solutie bio. sunt asigurata cu mere bestiale si suc tot anul.

5. apa de la izvoarele pe langa care trecem in fiecare weekend cand mergem la munte.

6. detergenti si solutii de spalat prin casa bio.

7. creme pt chitaitor, sampon... etc bio.
8. peste de la dunare, pescuit de un nene. imi trimite lazile frigorifice cu peste de care vreau, prin curier rapid.
9. branza direct de stana, facuta cu cheag natural, tot primita prin curier.
10. lapte de capra cand va putea sa bea bubu. mituiesc proprietarii sa le mai tina pana atunci.

REZULTATUL??? SUNT CAT HIPO:))

Kossir draga te felicit pt kilu pus:)) nesuferitul ala de cantar al meu nu s-ar misca frate de a 85 de kile zici ca e picat cu otrava.
Hai nu fii nacajita ca rezolvam noi cumva. eu sunt sigura ca odata de sare dopul (vine ciclu)) vom scapa de ceva kile. oricum eu am desfiintat cu totul mitul ala cum ca se slabeste pe perioada alaptatului. dar stii ce? macar am alaptat cu succes si cat oi mai alapta. am primit laude de la dr, care a zis ca e remarcabila cresterea fetei avand in vedere de la cat a plecat. Si ca sunt o super mami!!

Roxana ce voce faina aiiiiii!!!!! Iar Silvana are o mutrita de ursulet mortala!! si limba aia a ei nu e pisico chineza!! e spaniolo-cheunato-chineza!!!

Bumbi lasa cupilu in pace, daca nu ii creste febra!!

Babyangel dieteticiano zii macar ce sa nu mananc in abuz avand in vedere ca: am rarit-o cu painea si aia care o mananc e neagra; dulciurile le-am taiat de pe lista cu eceptia a 4 biscuiti cu cereale care ii mananc dimineata!!

Astero arati de milioane!! pitica asta a ta ar trebui sa primeasca premiu de fitoasa si mofturoasa dupa cat zici de ea a te chinuiee!! a fost ok dupa vaccin?

Castelana deja probabil a-ti scapat de vaccin. nu te agita, ca uita repede odata ce e cu tzatza in gura!!! ma bucur tare ca scrii mai des!!!

Vladi ce face floarea? creste? Cat despre abuzul tau glicidic (oare asa se zice?) nu ma abtin sa iti zic ca ABUZEZI:) zici ca se termina mama dulciurilor mai?? hai pune tu ambitia acolo si stabileste ca nu mai papi decat jumatate din ce ai prin frigider! uite mai jos dau cu paste de pe un site care promoveaza hrana vie:

Inghetata de iaurt cu fructe

Ingrediente: 1 pahar de iaurt, fructe la alegere(capsuni, piersici, pere, mere), 2-3 linguri miere, 1 lingurita lamiie, 100 ml. smintina batuta.

Preparare: Se mixeaza fructele si se amesteca cu iaurtul, mierea, zeama de lamiie si se aduaga la sfirsit smintina batuta. Se lasa la congelator 3 ore.


Salata mixta de pepene - un desert hranitor si delicios pentru copii

Ingrediente si preparare :1 pepene galben, citeva prune, citeva boabe de strugure,1 para, 4 linguri miere, 4-5 linguri suc de mere. Se taie fructele cubulete si se amesteca cu mierea si sucul de mere.


Praline “exotic”

Ingrediente: 300 gr. nuca de cocos, 150 gr. curmale, 100 gr. stafide, 50 gr. caise(uscate)

Preparare : se macina toate ingrdientele si se dau prin masina de tocat. Se prepara un “aluat” din care se modeleaza praline rotunde si se dau prin nuca pisata


Crema de fructe( caise, piersici sau mere)

Ingrediente: 250 gr. caise (piersici sau mere), 7 linguri stafide, 2-3 linguri miere, 150 gr. brinza de vaci, 100 ml. smintina.

Preparare : stafidele se inmoaie in prealabil, se taie fructele in felii si se mixeaza impreuna cu brinza de vaci. Se amesteca cu smintina. Se pune la rece pentru 2 ore. Se garniseste cu fructe de sezon.

hai ca v-ma capiat!

am plecat ca s-a eliberat o ora la tipa care imi face mani-pedi!! la asta sa adaug si fusta luata ieri din Takko si zau ca deja nu mai simt cel 85 de kile:)

pup pe toate!!1




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
Ma rog, cam spre amiaza, dar acum am apucat sa intru si eu putin pe net.

OANAIACOVITA, sunt aici, dar am fost plecati la tara in weeek-end si acolo mama nu are net si n-am vrut sa iau laptopul cu noi....am zis ca mai luam o pauza,ieri am avut o gramada de si, asta printresi plimbareala cu printesa...
Aaaa si mai vroiam sa te intreb vis-a-vis de balon...l-ai cumparat din hipermarketul Auchan sau din vre-un magazin din galerie?Acolo n-am ajuns sa caut balon, in zona centrala am cautat si n-am gasit cu heliu...

Mai fetelor, eu am o nedumerire...de unde pana acum nu protesta printesa cand o puneam in masina, mai nou urla frate cand o pun in scoica in masina de nu stii ce sa-i faci...dupa ce pornesc si merg cateva minute, e ok, tace. Si asa face de fiecare data, de-am ajuns sa-mi fie groaza sa pornim undeva cu ea.... Oare ce-o fi patit?

In alta ordine de idei, nu i se mai usuca pielea bebelinei, se pare ca a fost doar o faza, pana la urma nu i-am dat cu nici o crema, in schimb am pus infuzie de tarate in apa de baie si acum e ok, se pare ca a functionat.

Am citit in viteza si n-am retinut exact cine a zis de bunicul care nu a pus pampersul cum trebuia...(imi cer scuze), cred ca un mare regret il voi duce toata viata cu mine, si anume ca tati n-a apucat sa-si vada nepotica, desi si-a dorit enorm acest lucru, asa ca, mie, sincer, mi-au dat lacrimile cand am citit asta...as da multe ca sa-l vad pe tati impingand la carucior...si n-ar conta ca n-ar sti sa schimbe un pampers....Soacra-mea sta in oras cu noi si o vede pe Briana mai rar decat maica-mea care sta la 40 km, ma rog, ea pierde nu eu.

Trimit ca s-a trezit Briana, revin mai incolo
toata lumea


Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
Mai fetelor, eu am o nedumerire...de unde pana acum nu protesta printesa cand o puneam in masina, mai nou urla frate cand o pun in scoica in masina de nu stii ce sa-i faci...dupa ce pornesc si merg cateva minute, e ok, tace. Si asa face de fiecare data, de-am ajuns sa-mi fie groaza sa pornim undeva cu ea.... Oare ce-o fi patit?


Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010


Poze Briana.


eu cred ca exact ce.a patit a lui child

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bumbita imi pare rau ca a facut febra, dar e normal
eu i.am dat preventiv paracetamol sirop, cu seringa sau cu dozatorul specific, se baga undeva pe langa obraz nu direct in gat, am vazut la asistent cand i.a dat rotatequl
sper sa fie ok cu supozitorul


roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg


Buna!

E bun paracetamolul sirop si pt bebelusi? Stiu de Nurofen ca se da de la 3 luni.


POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput