Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee sanatate mult si tie si Alexiei ...poate ca ar fi benefic pentru tine sa te mai relaxezi si de ce nu, sa te gandesti la chestii mai superficiale cum ar fi cura de slabire...cred ca ajuta mult .

Eu cred ca o sa iau de la Avene...mie mi-a prins foarte bine (am un ten de bebelus, imediat ma inrosesc daca nu folosesc cu protectie 50)...si asa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura: si pe mine si pe Razvi. E cam scumpa, dar cred ca merita.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Mi-am luat dupa-masa asta liber!!! Evident ca nici vorba sa fac curatenie.....am fost la tuns, vopsit si acum ma relaxez mancand seminte si dandu-ma pe net:)Nu-s eu o mare mancatoare de seminte, in Franta nu sunt de cumparat, mi le-a adus o prietena din Spania...si le savurez. incerc sa organizez mersul in Ro in august, primele 3 saptamani. E tare complicat, cu masina 2 h + 3 avioane din alea ne-low-cost.....sau tren 3 h, dormit o noapte in Paris, bus, apoi un singur avion direct low cost Paris-Cluj. Plus sa organizez venitul alor mei in Franta pt luna septembrie. Si e tare scumpa toata afacerea :(((

Eu il duc pe plaja pe Paul cu boxeri sau bermude sau cum le-o fi zicand din alea de plaja, cum poarta si copiii mari sau adultii. Pe dedesubt are sau nu scutec din ala little swimmers sau chiar scutec normal daca stiu ca a facut caca in ziua respectiva (rar face de 2 ori) si fc daca va intra sau nu in apa. Vreau sa-i iau costum din acela anti UV, dar sunt scumpe ca naiba si tot aman momentul...... Nu il las la bustul gol decat ori fff dimineata, ori seara dupa 8 si atunci cu o tona de crema pe el. De obicei sta cu tricoul pe el.

Da no, eu sunt super stresata de cancerele de piele....si pe cat imi place de mult sa stau la soare, pe atat de mult evit...Fac des comparatia intre soare si tigari.....ambele imi plac, dar sunt nocive, asa ca incerc sa le evit:)

Aici nu este pe plaja niciun copilas in fundicul gol, nu neaparat din cauza de disconfortul provocat de nisip, nici din cauza pedofililor (care sunt o realitate din pacate!) ....ci mai ales pt ca se pune mare accent pe respectarea intimitatii copilului la orice varsta. Inclusiv la folosirea olitei, aceasta este in baie sau intr-un loc ferit, linistit, nu troneaza copilul pe olita in mijlocul sufrageriei sau al patului, incurajat de cel putin 4 bunici si 2 vecini....Raportam un al doilea caca la olita! Pentru pipi nu se cere, dar pt caca e tare haios cum spune cu o voce plangareata "ac caca", isi da jos scutecul si bate cu pumnii in usa de la wc unde e olita:)

Pupic la toate, merg sa-mi recuperez bebele de la bona si sa ne plimbam cu bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

Michelle, bineinteles ca nu te-am uitat, bine ai revenit pe la noi. Ai un copilas super-dragalas, uite ca imediat faceti si voi un anisor!

Porumbita, figura mare Robert, ce bine se misca dragul de el. Si ce a mai crescut! Baietel in toata regula!

Pyc, deci vii si tu in Romania... pacat ca nu in urmatoarele saptamani ca ne-am fi putut vedea in Cluj. Ramane pe alta data
Felicitari lui Paul, cred ca primul licurici care face "constient" la olita.

Cristi, ma gandesc ca tare o sa-i placa lui Carol la mare. Dar mai sunt delfini la Delfinariu? Ca stiu ca Marc bietul s-a dus
Crisspy, noi folosim crema PizBuin pentru noi si Simple Sun Cream (factor 50) pentru Mister.

Flowerbee, sper sa fie bun "bilantul" din iulie sa va puteti gandi si voi la Bebe2, daca asta va e dorinta Multa sanatate si Alexuta cea draguta!

Eu in afara de calpol, termometru, plasturi si saruri sa nu se deshidrateze "cupilul" in caz de diaree nu iau altceva cu mine. Drept ii ca aici antibiotice nu gasesti fara reteta... dar nici nu as sti ce sa-i dau/cum sa-i dau. Si tot drept e ca aici am acces 24/24 la NHS24 care ma pot sfatui ce si cum, si ca in Romania stau la ai mei care-s medici...

Un pui de veste buna pentru mine... vara sotului din Elvetia lanseaza un business de traducatori (franceza, spaniola, italiana) si o ma ia si pe mine in echipa cu limba romana. It's early days cum se zice... dar suna bine.

Se pare ca vom fi in Brasov pe 26 iunie (sambata). Ce ziceti, punem de o intalneala ?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor

Wow Pyc - felicitari pt cerutul la olita

Selene - eu cred ca oboseala e de vina. hai ca iti revii tu.

Incerc sa scriu si eu ceva si nu reusesc nu ma lasa....
revin

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeee

salutaruiiiiiiiiiiiiii

cristi sa nu zici ca nu vrei sa ne vezi si pe noiiiiiiiiiiii
ca te bat .... ajahahahahha
acum nu e super sezon
nu e aglomerat traficul ca in iulie sau august
e mai aglomerat decat la voi
dar nu ca in perioadele
de varf
asa ca stai linistita
tare usor se ajunge in mamaia
cat despre drumul pe care sa veniti de la ploiesti
mergi pe bucuresti
caci e autostrada
si se face repede
de la ploiesti la harsova
sunt fffffffffffff multe sate
drumul fffffffff prost
noi facem f des
chiar acum trebuia sa plec pana la bucale
pt teza
dar a plecat doar sotul
asa ca ploiesti - bucuresti - fetesti - cernavoda - constanta
e cel mai ok
de asemenea de la tine
cel mai usor mi se pare de ajuns
pe valea oltului
adica
sibiu - rm valcea - pitesti - bucuresti
nu pe valea prahovei unde mereu e aglomerat
iar bucata sibiu - brasov e super ingusta si destul de aglomerata de tiristi
astept si eu un pm cu nr tau de tel
daca mai vrei detalii de ruta ti le dau
noi suntem f plimbareti
si am facut drumul de multe ori
am facut pana la deva din eforie cca 10 ore
daca ai mai multe opriri faci 12
daca vii noaptea
si poate merge incontinuu faci 8 ore

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

veronicaaaaaaaaaaaaaaaaa
chiar imi era dor de tineeeeeeeeeeeeeeeee
ce mai faci????????
cum mai sunteti??????
vrem pozeeeeeeeeeeeeeee

noi mai haraim doar dimineata
si mai facem un 37 cu 8 in curut
nu stiu daca mai e de la muci
sau de la canin
speram sa ne lase si febra asta in paceeeeeeeeeee

bee
hai poate ramanem impreuna gravidute
ca pe bebelusi am scapat-ooooooooooooo

dark super vesteeeeeeeeeee
astepot sa ne vedem la brasovvvvvvv
cum ai pronmis
m-=ai zi-mi cand vii exact

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ira nici eu nu mai stiu daca mi-ai urat la multi ani dar iti multumesc inca o dataaaaaaaaaaaa ... super faza cu destresatul
ahahahahaha

selenee nu mai zici nimicccccccccc??????
te asteptammmmmmmmmmmmmmm pe aiciiiii
hai zi-ne cum mai estiiiiiiiiiii
nu plecaaaaaaaaaaaa

naty sper ca se distreaza la romaaaaaaaa
si sper ca fetele sunt bineeeeeeeeeee

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pyc felicitariiiiiiii pt aceasta zi de pauzaaaaaaa
sa-ti fie de bine cu facutul frumoasaaaaaa

bebelusi cum te mai simti???????
cadiaaaaaaaaaaaa pe unde ai disparutttttt???????

carmen eu cred ca te vei descurca minunat cu bebe2
gandeste-te ca eu sunt chiar singurica
ca nici mama nici soacra nu a poate ajuta
ma ajuta doar sotul
cand e acasa

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

am revenit :D am pus bb einstein :D

Vorbeati cap trecute despre desenat. Si Alisucai ii place la nebunie sa deseneze. Are culori speciale pt bb-i - din alea de le tii in pumn - si carioci. Deseneza pe bloc de desen si mai are o carte de colorat :D - o coloram impreuna -
Binenteles ca si ea vrea sa deseneze peretii, usile, corpul....eu ii explic de fiecare data unde se deseneaza.
O singura data am scapat-o din vedere si a desenat pe usa si era tareeee bucuroasa de opera sa.
Deci parerea mea e ca trebuie urmarit cand deseneaza pentru a evita alte incidente ex - desenat pereti, mancat culori.
In ultimul timp papa si ea f putin...o fi caldura, or fi dintii...nu stiu ce e. Eu incerc sa ii ofer altceva de papa sau o las pur si simplu fara.
In continuare papam la masa dar o hranesc eu, desi ea ar vrea sa pape singura, motivul l-am mai spus - avem mocheta lipita pe jos si stam cu chirie, deci deocamdata prefer sa o hranesc eu
Am facut si noi teste de alergie si cum bine se povestea in cap trecut acelasi raspuns adik e prea devreme pt a sti daca sunt sau nu alergici pt ca sistemul imunitar nu e complet maturizat..
Doar in cazul in care constatam ca sunt probleme de respiratie, se inflameaza gatul, varsaturi si apar pete pe corp, putem vb de alergii.
In rest Alice e bine, a inceput timid sa vb : porcul - cocu, morcov - cocov, mama, tata, papa, caca, pietre - piee, gaina face - daaac, oaia - baa, pisica - maa si intreaba toata ziua tee ea - ce e asta? sau mai prescurteaza doar la tei,.... adora sa se joace in apa, spalam cei 7 dinti de mai multe ori pe zi , e foarte timida, e cuminte, doarme noaptea si se trezeste la 7.30 - 8.00 dimineata.

Cami - esti o dulce - pozute ca de obicei am la semnatura

revin ca s-a terminat :D

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Vreauuu si euuu la mareee

Mai fetelor, nu sta mandra mea deloc singura , tot timpul ma trage de poale sa ma joc cu ea, imi aduce jucarii, carti....daca se trezeste si nu sunt langa ea plange de zici ca nus ce a patit...
Laptele nu il bea decat din mana mea - atat
Ce sa ma fac???????? ca nici nu am cu cine sa o las....nu cred ca e prea grozav sa creasca asa lipita tot timpul de mine.

Carmen [b/] - eu zic ca ai luat cea mai buna solutie trebuie sa fii optimista - sigur ai sa te descurci

Dark succes la noul job Mister e un dulce si iti seamana leit.

Cami sigur e de la dintuci, daca nu trece de 38.5 parerea mea e sa nu ii dai nik, eventual daca e prea cald las-o doar in pampers. Asa ne-a sfatuit pe noi pediatra

[b] Michelle
- ai o frumusete de bb - sa cresca mare sanatos sa va bucure si sa va lumineze viata

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput