Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Leditia bun venit acasa!
iti multumim pentru cuvintele frumoase despre puiul tau, despre bucuria micilor gesturi
esti o mama adevarata!
iar gandul acela...cred ca multora ne mai vine...nu suntem perfecti, trebuie sa ne acceptam si micile 'scapari' si sa mergem mai departe

Cadia sanatate multa frumoasei Clara

Paula
multumim si tie! Esti o persoana cu suflet mare

despre noi...
sunem in toiul pregatirilor de vacanta
nu am avut bani de litoralul romanesc asa ca am hotarat:
sambata descindem spre Grecia /Sythonia pe partea luxurianta a peninsulei spre Athos!
am emotii cu piticii pt aprx15 ore de mers cu masina
speram sa fie ok si sa ajungem cu bine
mai mergem cu o familie de prieteni care au si ei trei .....fetitze (5, 3.5, resp 1.5ani)
am inchiriat o vila cu doua apartamente pe malul marii
daca am net si acolo intru sa va relatez de la fatza locului

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

Ledi sunt pt tine, pt daruirea ta fata de copil. Te admir, si cred ca multe dintre noi....
Multa sanatate lui David!

Cadia cum se simte Clara?
Alinuk drum bun, si o vacanta placuta!
Veronica poate se va face frumos...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ledi, imi pare bine ca ati ajuns cu bine acasa! Ultimul tau mesaj m-a emotionat... m-a facut sa plang... Esti o femeie puternica, care merita toata admiratia!

CADIA, cum a decurs noaptea? A scazut febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata fetelor,

Cadia, sper ca fetita sa fie mai bine si sa ii fi trecut febra. Si la noi febra a durat 3 zile, insa nu a depasit 39 grade. Nu am retinut daca ii dai vreun antibiotic, pt ca daca ii dai, pana acum ar fi trebuit sa ii scada febra. Stiu ca in asemenea cazuri trebuie dat nurofen si panadol alternativ la 4 ore, la nevoie novocalmin si impachetari cu otet indoit cu apa. Iar impachetarea totala se face in apa calduta, la temperatura corpului. Copilul stiu ca nu se tine perfect la orizontala, ci la 30 grade inclinatie.

Ledi, am citit cu emotie tot ce ai scris si iti doresc din suflet putere si multa sanatate licuriciului. Sa dea Domnul ca totul sa fie bine pt ca minuni exista.

I-am facut analize Alexiei si a iesit un numar f mare de leucocite in sange, semn de infectie. M-am speriat, evident. Ieri am dus o alta urina pt urocultura insa nu am reusit sa duc si kk pt ca, desi scumpa mea face de 3 ori pe zi, ieri nu a facut. Deci azi, iar la spital. Dr zice ca poate fi o infectie urinara, ceva la kk sau poate o reminescenta a virozei de saptamana trecuta. Alte emotii...

Cami, venim in august la mare, sper sa fiti acasa, ca nu scapati de noi!

Ieri Alexia a invatat sa spuna mac-mac. Nu spune multe cuvinte, dar stie cum fac animalele: mac-mac prescurtat ma-ma, muu-uuuu, ham-bam, miau-iau si uite asa.

Ma duc sa pregatesc masa dragaleasei.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
sanatate multa multa bolnaviorilor!
Cadia, sper ca nu a mai avut febra asa mare Clara.
Miere, fara febra deci? de party si mai multe nu
Bee, succes la analize, sper sa se infirme nr crescut de leucocite.
Alinuk, drum bun si vacanta placuta!
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele,

am si eu nevoie de sprijinul vostru
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153152

e cam singura varianta de a mai face ceva pe vremurile astea...
picatura cu picatura

va multumesc din suflet
si o data in plus administratorilor acestui site minunat!!!!

PS: week endul asta va fi un eveniment organizat in parcul Tineretului... si de la ora 19 / va fi 'ora Atinge o stea'
(prietenele mele de la Asociatie vor fi acolo, din pacate eu nu voi fi...asa cum mi-as fi dorit..)

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai sa va zic noutati; de cand cu homeopatele robert a inceput sa faca f multe achizitii

a inceput sa faca de 3 saptamani semn cu mana in sensul de pa – pa
recunoaste pe carte cainele, pisica, porcul, pasarea (in parc stie cand mergem la leagane si cand mergem la rate)
se uita pe alee cot la cot cu mine dupa melci si a uimit-o pe mama studiind furnicile (asta l-a invatat sotu)
studiaza la greu cartile (nu credeam, la ce lipsa de interes avea inainte) acum e parte din ritualul de seara
a reinceput sa silabiseasca si zice clar tata cu adresa (zice teatea comparativ cu silabele ta ta care nu au adresa) zice iar si mama
ne recunoaste pe mine si pe sot in poze
cand vrea apa tuseste sau parca scoate un oo
cand vrea ceva vine si ridica mainile sa il iei in brate sa ajunga unde vrea el
dc ii e foame trage de scaunul de masa sau te ia de mana si de duce la scaun
isi “parcheaza “ singur carutul in Wc de serviciu dupa ce venim din parc (stie de mult sa stea in fund si sa iti dea picioarele la incaltat)
cand vrea afara se duce la usa de la intrare si bate in ea;
la fel bate in usa de la Wc de serviciu cand vrea carutul inglesina in care doarme sau carutu chico sport de iesit afara
cand se spala pe dinti a invatat sa rotunjeasca gura ca sa il spal ca lumea
invatam acum sa ne spalam pe maine la chiuveta (dupa ce ii pun eu sapun pe mana)
e disperat sa puna lucrurile la locul lor (cele care au loc fix) si sa inchida toata usile care sunt deschise
in parc inpinge la greu carutul; sau urca si coboara scarile; ii place sa mearga prin iarba in schimb nu ii place nici in leagam sau orice alta jucarie mai mult de cateva zeci de secunde

si fff imp!
Poiimaine face o saptamana de cand il culc fara san; acum mai suge doar dimineata;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dar ce homeopate ii dai porumbita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare fetelor si miiii de multumiri tuturor!

Din fericire azi noapte Clara nu a mai facut febra.Sa vedem cum o fi pana diseara ca si ieri ma bucurasem ca am scapat pana a venit calvarul dintre 15-18 dupa-amiaza.

INCA O DATA MII DE MULTUMIRI TUTUROR, DIN TOT SUFLETUL.

Va mai tin la curent.

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

dar ce homeopate ii dai porumbita?

pai urmam schema data de dr;
sunt chestii pt scadera anxietatii, chestii sa il ajute sa sparga mai usor dintele, altele sa nu il maidoara asa rau (el se chinuie destul de rau cu dintii), altele pt detoxifiere de vaccin,etc

daca vrei itiscriu denumirile dar tratamentul homeopat e individualizat pe fiecare in parte

Mergi la inceput