Ecografie

Ecografie | Autor: anacami

Link direct la acest mesaj

Buna
Sunt insarcinata in 4 saptamani. Pana acum nu am fost la nici un medic, as vrea sa stiu ce trebuie sa fac in continuare; cand se face prima ecografie? As fi vrut sa fac o ecografie la centrul medical Olimp (dr. Pop), dar am inteles ca s-au mutat de curand de pe Serban Voda! Stie cineva noua adresa sau un numar de telefon la care ii pot gasi? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teresa spune:

Dupa parerea mea, nu te grabi cu ecografia decat daca ai dureri, sangerari sau antecedente de dificultati in sarcina. Du-te mai degraba la un medic ginecolog, fa-ti fisa acolo si du-te la control regulat. El iti va spune cand e cazul sa faci ecografie. Prima ecografie se face de obicei prin luna a treia, a patru, atunic poate sa-ti dea mai multe informatii utile. Multa sanatate si ai grija de tine.

Ulrich Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Anacami, pe forumul "Interzis barbatilor" este un subiect "Mamici de mai-iunie 2004" Hai pe acolo, suntem toate gravidute in luna mica si poate mai gasesti raspunsuri!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Pot sa-ti dau adresa si numarul de telefon unde s-a mutat dr. Pop. Se numeste Clinica Diagnosis, b-dul Mircea Eliade nr. 18, sector 1, Bucuresti, tel. 2316741, 2316742, 0742062834 sau 0723399766.
Sfatul meu este sa nu te grabesti. La 4 saptamani nu poate sa-ti spuna mare lucru. Sfatuieste-te cu medicul tau ginecolog cand e cazul sa faci o ecografie morfologica la dr. Pop si programeaza-te pt. atunci. Oricum la el programarile se cam fac cu mult timp inainte.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetele au dreptate nu te grabi ,de abia dupa 6 saptamani de la conceptie incepe sa se observe ceva si ala e doar o pata neagra ,potzi sa vezi in albumul meu de poze cum arata ecografia la 6 saptamani si apoi la 8 saptamani.Te asteptam la subiectul "Mamici de mai-iunie 2004"tot aici in sectiunea de la "Interzis barbatzilor"

Vei gasi acolo multe proaspete gravidutze.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput