Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 4
laurairina13 spune:
Mami ilinca, uite aici pt mami tau o idee cum sa faca varfu la palarioara cu mov care i-am facut eu rechinasei. Are acolo in pozele urmatoare pas cu pas cum se face ..Ca sa aiba o idee..si in rest palarioara se face cu picioruse duble.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lili_a spune:
Neata!
Ancuta si multumim de complimenturi, o sa pun si album dar trebuie sa ma urnesc intii sa aleg niste poze ca pe ala vechi l-am sters cu totul Cit mai ai pina ne trimiti poza cu zimbet nou-noutz?
Ramo C ce fain ca ai facut piscinuta cu Domi! Daca te streseaza ca pune gurita pe covoarele spalate cu chimicala pune un cearsaf peste si sa vezi ce tumbe o sa faca soricelul
Monis ca veni vorba de busileala, ma bag si eu ca baba cicalitoare sa-mi dau cu parerea nesolicitata sa ridici draperiile sa nu se puna Santi sa traga de ele cu tot cu galerie
coquelicoata nu mai stiu daca am apucat sa-ti zic, sinteti foarte frumosi impreuna, cred si eu ca esti mindra de familia ta. Uite ce zice si Ramo C, ia sa-i spui lui tati de Matei ca zic fetele de pe forum ca e hot
Referitor la borcanele, nu stiu sa-ti zic de unde albumina aia buclucasa da probabil ca iegzista o explicatiune din ce combinatie poate sa rezulte si fara albus. Am si eu in casa in caz de nevoie un borcanel de la Holle de brocoli si orez integral pe care scrie ca ar contine si amidon si faina de orez din agricultura biodinamica
licuricius mie-mi place palariuta si fara boruri iar rechinila e tare dulce
Di te lasa Timi sa faci rochita pt o alta fetita?
miany spor in sesiune si bafta sa nu racesti
Ca tot vroiam sa va intreb,cum reusiti fetelor sa raciti in toiul verii? Stati cu aer conditionat?
Vreau sa va zic ca ieri ne-am reintilnit in parc cu Vlad-cu-dinti-care-sta-in-picioare-si-care-zice-ma_ma si e asa frumuseeeeeel Si erau puii imbracati amindoi la sort cu carouri si miorlaiau sincron, tare frumosi, mi se bomba miocardul de mindrie Deja sint in alerta, ca e o golanca de vreo 6 luni jumate care se cam uita dupa Vlad si se trage cu caruciorul catre el
Va doresc o zi vesela!
PSeu: DJ Raluci! mi-e dor de tine
laurairina13 spune:
No ca i-am facut si boruri la palariuta (cu un alt tip de ata ce il aveam prin casa), nu de alta da o parleste soarili pe falcusi..Gata acu putem iesi pe afar cu moda noua
rechinas in pozici
raluci_b spune:
neata
Lili - iti impartasesc peseul hai cu mutatul ala odata sa mergem in parc
azi zi vesela pt noi asa ca va las o spuma de capsuni cu ciocolata rasa enjoi, Licurici nu ai voie pt tine o felie de pepene galben
nu prea mai e timp de forumeala, bubu se chinuie de cateva zile cu dintii, cred iar eu ma chinui sa fac sa doarma singur nu doar la titi
in rest plaja in curte si munci
va pup pe toate
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b azi zi vesela pt noi asa ca va las o spuma de capsuni cu ciocolata rasa enjoi, Licurici nu ai voie pt tine o felie de pepene galben |
daca e spuma facuta doar cu capsunele si cioco 70% cacao, e buna si pt moi
apropo de asta, capasinicile si ciresicile si toate fructili cu 'berry' la sfarsit is numa bune de papat si pt astea mai dolofanoase ca mine, ca cica zice nenea Monti ca is numa bune, nu ingrasa
rechinas in pozici
Dozz spune:
Ma bucur ca a pus Coque din nou schema Dianei ca eu ma gandeam sa ma ghidez dupa ea in marea D.
Eu nu sunt chiar lamurita cu inceputul. Pot da cereale doar cu apa? (ma refer la cele fara lp in ele). Ca initial ma gandeam sa le combin cu lm, dar apoi am prins aici o discutie cum ca nu ar fi chiar buna combinatia cereale+lapte. In cazul asta, merge sa incerc cu cereale + apa?, singurul aspect evident fiindu-mi ca va avea un gust uluitor
Am mai intrebat asta zilele trecute, dar cred ca nu m-am exprimat prea clar.
Ramo, pari mai up&shining azi, tine-o tot asa toata luna, e spre binele tuturor, mai ales al tau!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Neata! Ancuta si multumim de complimenturi, o sa pun si album dar trebuie sa ma urnesc intii sa aleg niste poze ca pe ala vechi l-am sters cu totul Cit mai ai pina ne trimiti poza cu zimbet nou-noutz? |
ohooo...nici eu nu stiu...am mai bine de o luna de cand sunt baba-cloanta...sper sa nu mai dureze mult ca incep sa ma invat sa zambesc asa
ps: la multe lunite Bubu, Matei si Laura
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
lylyana.ion spune:
Salutare!
Inainte de a ma puca de multele treburi gospodaresti ramase restante din pricina de vagabondeala, va scriu cateva randuri sa nu ziceti ca-s neserioasa
Am plecat deci vineri pe la 8 juma si am ajuns cu bine pe la ora 13 in Poiana Bv. Alex a fost cumintel, a papat tztz in masina, a dormit si doua ture scurte, s-a jucat. Acolo am avut parte de tratament aparte, ne-au dat un apartament evident de 2 ori mai mare decat al nostru...o imensitate de pat in unul dintre dormitoare in care am dormit cu fimiu regeste
Tati de Alex nu a avut timp de noi, nici macar seara la ora de joaca a fost ocupat tare cu invitatii sa ii plimbe si sa le dea sa manance
Vremea a fost super, n-a plouat deloc, iar duminica nu era niciun nor. Ne-am plimbat, eu cu Alex, de am ajuns sa ma doara burta de la impins carutul pe pantele alea (iar acum cam ii dau dreptate dr,sa nu fac sport pana la 1 an. ori a fost prea mult dintr-o data, ori a zis chiar bine, caci am venit acasa cu o usoara durere).
A fost cuminte foc toata perioada si admirat de toata lumea.
Poze are doar Alex cateva, ca n-a avut cine sa ne pozeze.
Pe drumul de intoarcere, la iesirea din Bv a vomat tot ce mancase, nu stiu daca o fi fost de la caldura ori de la serpentinele coborarii din Poiana in Bv
vineri a papat doar tztz, sambata si duminica i-am dat cate un borcanel de fructe dimineata si iaurt la ora 5, respectiv ora 2 duminica.
Cu somnul...la fel ca si acasa, "aerul tare de munte" nu l-a obosit deloc si nu a dormit mai mult sau mai bine
Ne-am simtit foarte bine, toata lumea s-a purtat frumos cu noi, mai ales ospatarii care-l mai tineau de vorba pana mancam si eu cate ceva .
Va multumesc ca m-ati incurajat sa plec si eu din Buc asta
Acus ma intorc la ale mele, nu cred ca mai apuc azi sa scriu ceva, ca tati de alex vine tarziu, asa ca va pup tare pe toate!!!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
mitzi2005 spune:
'neata fetelor,
am recuperat asa din goana calului si n-am notat nimic. sa vedem cum ma descurc:
-Coque a fost la mare cu baietii ei cei frumosi care seamana ca doua picaturi de apa. Mateiutz are 4 dintii. Felicitari! Si eu vreau sa stiu cum e cu albumina din borcanase ca si eu abordez fix aceeasi atitudine: tot intrerupem sau sarim peste vreo masa.
- Santi se face depanator de calculatoare, sub atenta supraveghere a lui Monis care, adaug eu daca imi permite, in parc il admira pe Santi ca e prea frumos
- lili dintre cutii si cutiute o admira pe Mariut- mai-nou -pisicuta-prietena- lui-Vladut-cel-cu-dinti-care-sta-in-picioare Pupam si mamicile si puiutii cu pantaloni in carouri.
-lyly a fost la munte si urmeaza sa ne povesteasca
- dozz face liste, diana face piureuri de fructe si rochita pentru prietena lui Timi, miany e un pic racita (sanatate)
-felicitari pentru MAMA Andre si Ancutza
- sanatate pentru puiutii bolnavi Amalia, Chiara (cred ca mai erau dar imi scapa mie)
- am vazut-o pe rechinasa cu palarie: e o scumpa!! si am vazut-o pe pisicuta Annabelle dansand ( Lumi sper ca au trecut crizele destomac si sarbatoriti venirea lui R)