Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 17
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozzincerc un raspuns: ca sa poata respira copiii daca si le baga invers in gura si li se blocheaza acolo? Acesta e un raspuns cu pam-pam, fireste, si am o senzatie ca o sa atac si eu topul perlelor cu el |
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dozz
incerc un raspuns: ca sa poata respira copiii daca si le baga invers in gura si li se blocheaza acolo? Acesta e un raspuns cu pam-pam, fireste, si am o senzatie ca o sa atac si eu topul perlelor cu el |
parca pt asta sunt gaurile alea de pe margine.... Andre, tu la ce gaura te referi?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Dozz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
parca pt asta sunt gaurile alea de pe margine.... Andre, tu la ce gaura te referi? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Eu am vazut copii cu suzeta in gura bagata invers, dar niciodata nu bloca de tot gurita, stateau suzetele intepenite oarecum stramb. Dar probabil sunt facute gaurelele alea de siguranta.
Andre, e infiorator ce povestesti acolo, nici nu vreau sa ma gandesc. Accidentele astea sunt oribile si, din pacate, niciodata nu poti avea certitudinea ca ai inlaturat toate pericolele.
Dozz spune:
Tam-taram, poftiti de ne cunoasteti!
Pai cand am vazut ca mi-a luat-o mami ilinca inainte, m-am pus pe treaba!
Andrecluj spune:
Dozz Unde te cunoastem? Monisule Da, la alea ma refeream si eu, pentru ca de cate ori le spal ma enervez ca ramane detergent inauntru. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dankutza spune:
citat din mesajul lui mami.ilinca Dankutza,Lili_a: si mandra mea la 37 de saptamani cand s-a nascut a avut 2670g ,ramasese in urma in ultimele saptamani.Pe foaia ei neonatologul a scris retard de crestere intrauterina. |
Cu ce greutate s-a nascut si cat are acum? Intreb si eu ca stiu ca tot a mea e ceea mai mica.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
miany75 spune:
buna ,fete dragi!!!
vad ca atmosfera generala nu e tocmai una grozava ...vin si eu sa ma plangocesc prin zona...am o stare super nasoala, cu toate ca am scapat fara raceala...ma simt ca si cum as fi fost lovita de tren(nu m-a lovit trenu',ci m-au napadit rusii)...abia ma tin pe picioare ,ametesc ,imi amortesc mainile ,picioarele...fierb in suc propriu (ca la mine poti face sauna linistit,apartamentul e toata ziua batut de soare)..nu am nici un chef ..si am atatea de facut...
trebuie sa termin o lucrare pe sambata si eu abia ma misc de colo-colo...noroc ca a venit maica-mea si l-a dus pe pui la ei (unde e mai racoare,ca bietu e terminat si el de caldura,plus ca il supara si dintii...tocmai ce i-a pleznit gingia in partea stanga)..sunt varzaaa....
ma duc sa fac un dus, sa citesc din urma si sper sa revin...
va -cesc cu mare drag!!
mami.ilinca spune:
Dankutza:La nastere a avut 2670 g si 49 cm,iar la 6 luni :7600 g si 67 cm. Oricum fiecare bb creste in felul lui.
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
Dozz spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Dozz Unde te cunoastem? Monisule Da, la alea ma refeream si eu, pentru ca de cate ori le spal ma enervez ca ramane detergent inauntru. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Am facut album pe fulgusori2009.
Lumi_Richard spune:
Fetelor,am fost atat de impresionata cand am citit postarile voastre!!!
Bineinteles ca m-am si laudat la Richard cu fetele mele!
Va multumesc din suflet pt idei,sfaturi si incercari de a ma ajuta cu centrala( Monica,Lalu,Monis)
Am sunat deja la doua companii care se ocupa de absolut tot(mai putin debransarea de la CET),ceea ce este bine,ca nu am chef sa umblu cu hartogaraia,sau sa chem vreun mester sa faca treaba de mantuiala(bine,si companiile astea pot face la fel,daca vor).
Dar,ca sa nu pot sta eu linistita,o problema tot trebuia sa fie...nu pot obtine aprobare de la administratora pt debransare....trebuie sa o fac pe cont propriu(pe propria raspundere).Oooofffff!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi