Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Richard spune:
Dana,atata timp cat e doar geamul deschis,nu e curent.
Monica,felicitari pt aniversarea celor 4 ani,la cati mai multi ani fericiti impreuna!
Multumesc de PM
Lalu,felicitari pt D,e de gashka Ari!
Abia astept sa-mi spui cu ce firma lucreaza,....si cum lucreaza!
Mami.Ilinca,ti-am admirat bruneta ochioasa,ma bucur ca ai pus pozici!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Dozz Unde te cunoastem? Monisule Da, la alea ma refeream si eu, pentru ca de cate ori le spal ma enervez ca ramane detergent inauntru. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Dozz rulz
Andre, da, alea-s ca sa nu-si infiga suzeta invers si sa nu aiba pe unde respira. Haiclateste-le bine, ca-s utile
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
coquelicot spune:
Buna ziua pe la amiaza.
Capisonelul sare cu niste inghetata, frapeuri, cu comprese, ligheane cu apa rece, evantaie...
Va multumesc nespus pentru comments la poze, m-am umflat toata in pene si am ramas asa, intr-o mandrie extatica.
Noroc cu Capisonelul care m-a tras de maneca si mi-a batut obrazul ca nu dau si eu nimic de ziua lui.
Mii de pentru urari si vorbe frumoase.
Mami.ilinca si Dozz aveti doua fete minunate, care mai de care cu ochii mai frumosi iar mami Dozz rulz.
Intrebare: piticii vostri transpira? Lui Matei ii transpira capul foarte tare.
Am tot gugalit despre diverse carente si anemii si legatura lor cu transpiratia excesiva.Mie imi pare folclor, mai ales ca a inceput sa transpire de cand cu caldurile dar si cu diversificarea mai serioasa.
Ce stiti?
Simina voi cum mai sunteti?
Sunt prin preajma.Pupi fara exceptiune
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
Lidia74 spune:
DOZZ ti-am vazut comoara.Sunteti doua frumusele.
Si am vazut si bebelina lui MAMI_ILINCA. Ce ochisori frumosi are
mami.ilinca spune:
Va multumim mult Lumi,Coque,Lidia,Miany,Di,Laurairina,Lalu,ma bucur ca va place draga mea!
Laurairina:catelusa din poza este tot a noastra,am luat-o cu 2 saptamani inainte de a ramane gravi,cand nici nu mai speram la! Ilinca o urmareste tot timpul prin casa ,ii zambeste si o smotoceste cam tare cand o prinde.Mai rad impreuna cu sotul meu si ii zic ca noi cu catelusa am ademenit-o pe Ilinca sa vina.....
Coque:mea transpira f tare la cap,in special seara dupa baie,dupa ce papa biberonul...ii mai transpira si talpile,pedi zicea ca ar fi lipsa de calciu.Nu am gugalit recunosc.
Editez:transpira si inainte sa fie afara 30 grade si e imbracata destul de subtire.Probabil transpira si de la efortul pe care-l face cand papa.
va pup
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
strumfy_12 spune:
Coque si Andra transpira una doua...chiar si inainte de a veni caldura transpira...am intrebat pediatra si a zis ca nu e nimik in neregula.
Mami fericita de strumfita
Flavours spune:
coque, si bebster al meu parca a luat transpirina de cand cu caldurile astea, mai ales ca lui ii place sa doarma cu patura pe cap... dar nu il tund, zulufeii fac parte din sarmul lui. :P mama, de cand ii transpirau palmutele si era mic o tot tinea ca are lipsa de calciu... nope!
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete
Flavours spune:
a, si ceva ce poate fi interesant:
Health experts claim that parents are creating unnecessary skin problems for their babies by bathing them every day!
More than one in three babies - 37 per cent of boys and 33 per cent of girls - now suffer from sensitive skin. It is thought that over bathing and the use of chemicals is the biggest culprit.
Despite Department of Health advice, most babies are bathed at least once a day, and one in five "every other day". Health professionals say that it is only necessary for babies to be bathed two or three times a week and for face, neck, hands and bottom to be cleaned each day.
A UK survey of more than 2,000 parents found that of the babies suffering from skin problems, four out of ten suffered from eczema - with 6 per cent suffering "very badly".
Most parents of children with sensitive skin said their child suffered rashes, itching or flaking, blisters and unsettled sleep.
More than half of mothers said they only used products designed for baby, including fabric softener, but the poll found that most parents regularly used antiseptic wipes on their child's hands and faces. However, only 23 per cent use "plain water", despite recommendations from midwives.
And despite parents' concern for cleanliness, a disturbingly low percentage - just over a third - regularly used sunscreen on their children.
vazusem mai demult intr-un film cu doctori(nu mai stiu care, ca au fost multe) ca cineva avea transpiratie excesiva din cauza dusurilor dese.
pe bebster il bag in apa in fiecare zi, dar cu sapun sau samponel ii dau doar la fund... in rest cu apa... doar ca, pe fata are niste bubite, iritatii, care vin, trec... cica ar fi un soi de dermatita, dar eu vad ca se intensifica atunci cand e toata ziua cu mainile in gura si se freaca peste tot.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete
miany75 spune:
am revenit...
in primul rand,vreau sa multumesc tuturor ptr.raspunsuri vizavi de programul de somn al bb-ilor!!..cam asa e si la noi;unu-doua somnuri mai scurte inainte de masa si unul mai lung undeva intre 14-17
Simina multa sanatate Mayei si tie multa putere si rabdare!!!
Flavours sa treaca iritatia tigrisorului; ce fain ca papa iaurtel!!
Lidia multumim de aprecieri;vizavi de ce intrebai ,mie personal,dpv.fizic mi-a fost cel mai bine cat am fost gravida: nu tu migrene,colici biliare,PMN si alte chestii;dpv.psihic a fost putin mai diferit,pt.ca pierdusem o sarcina cu multi ani in urma,iar cand s-a intamplat 'minunea' nu ne venea sa credem...de aceea,am fost oarecum nelinistita (mai ales in primul trim.),apoi au urmat "fluturasii"..ca o concluzie,mi-e una mi-e tare dor de perioada de gravidosenie,mai putin de final ,care a fost neasteptat,in cazul meu..
Cuscra felicitari norei ptr."premiere"!!! ;nasoala faza cu apa ( nici la noi nu a fost intr-o zi apa calda,din motive de restante, si am crezut ca innebunesc de nervi...bine ca n-a durat,dar tare mi-e ca se va mai intampla in nenorocitu' asta de bloc)...succes la renovari!!!
Dana n.,apropo de dormit ,eu rabatez geamul la camera lui David,pana ce mai trebaluiesc prin casa,iar apoi il inchid si las usa deschisa la camera,iar la bucatarie geamul larg deschis...
eu am alta dilema: cum sa il imbrac sa nu-i fie prea cald ,dar sa nici nu ma trezesc din ora in ora sa vad daca ii e frig...?!....doarme in body si bagat intr-un sac de dormit subtirel..
Monica felicitari ptr.aniversare,la cat mai multi ani fericiti impreuna!!!
Lalu succes la diversficat!!! eu zic ca papati bine (imi dau si eu cu parerea)
mami.ilinca,dozz aveti niste fetite tare dragalase!!!
cristina_boc imi pare rau ca sunteti alergici; cat despre biscuiti ..eu zic sa incerci pe la farmacii mai mari..eu,acolo am gasit
Andre sa aveti parte de o excursie reusita!!! ;legat de papa,oare nu ar merge sa-ti pui o geanta termoizolanta cu niste patenti si ulterior sa aduci papica la temperatura adecvata?!
Coque, si david transpira la greu..asa cum zicea si mami.ilinca,dupa baita la papa...si de cand cu caldurile astea din casa(27 grade) si de afara ,are mereu pielicica umeda...
gata..placinta...
p.s.alta viata dupa un dus
laurairina13 spune:
No ..vin si io catinel catinel, ma sterg de caldura, vad ca toata fulgulosimea sufera de canicule, unde ma laudam io ieri ca la mare nu se sufera de calduri..iote ca si aici a venit soarili!
Va invit la mare, la soare, ca e cald de mori, si plaja incepe sa se umple de lume
Noi am facut azi vaccinu care il tot aman de vro luna ca l-am cumparat intr-un final. Vad ca nu sufera din cauza lui..deocamdata.
Am vazut si io pozici de Padi, de mami Ilinca, si de Dozz!! iupi, am cunoscut si noi mamicile proaspat venite la noi( Padi, nu intri la categoria proaspata, ca ai ceva vechime)
Miany, spor la lucrarea aia, sa ii dai de cap! Poate de asta ai o stare nasoala, ca stii ca tre sa o termini si nu ai nici un chef..
Andre, zicea Diana ca papica o dadea in max o ora de cand iesea cu ea afara intr-o cutie de aia de pastreaza raceala. Totusi cred ca daca ai o lada frigorifica in care poti pune chestii de alea cu apa inghetata, ar rezista papica ft bine 3-4 ore..
Eu vin de la pediatra, am o pediatra super cool, i-am zis ca mandra mea nu prea papa, si a zis sa nu o stresez, sa nu o fortez sa manance pe caldurile astea. Daar ne-a dat sa ii dam calciu 15 zile pe luna, 3 luni..cica sa ajutam sa iasa dintii Aici nu prea imi vine sa ii dau..mai vad..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici