Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Monica, la multi ani la fel de fericiti ca cei de pana acum!!!!!
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Am pus si eu cateva poze in albumul cu fulgusori dc vreti sa ne vedeti,i-am luat-o inainte lui Dozz
!
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Mneata
Copchilu' asta al meu se trezeste in fiecare dimineata tot mai devreme. Probabil ca nu vrea sa ma ingras
, tine cu silueta lu' mami lui... asa ca mami il iubeste
Ma ia groaza de caldurile de pe afara.... ma termina... urasc verile! urasc sa fie cald!!!!!.
Lumi, Lalu, subiectul centrala ma intereseaza si pe mine. E imperios necesara!!!! Tot ce aflati vreau si eu sa stiu... sar'mana cu anticipatie
neuronul meu e in curs de atrofiere cred, de la caldura... asa incat nu stiu mai multe sa scriu
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
monica, multi ani fericiti impreuna
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
neata, neata
pe repede inainte :
Lumi - am un prieten derector la centrale termice Vaillant si l-am sunat sa vad cu cine lucreaza in Iasi pt tine, dar acum 10 min a iesit nevasta-sa din cezariana si n-am aflat nimic. Daca da maine de baut pt copilul cel nou, il intreb
Lidia - mie mi-e f dor de burta, dar ca orice creier care se respecta, si al meu isi aminteste numai perioadele faine, le-am cam uitat pe alea (cum zice si Lili) in care m-am dat cu capul de pereti si miile de ganduri si spaime de atunci . Probabil peste cativa ani voi fi uitat cu totul neplacerile si-mi voi aminti numai starea de gratie pe care o simteam atunci f des
Smarandita - ma bucur ca ai gasit hainutze, dar sa stii ca eu iti trimiteam cu mare placere .
Cat despre Bulgaria... tare imi place acolo, mai ales pt faptul ca sunt f putini oameni, o tara verde si linistita. Scriu fetele de la dovlecei zilele astea numai aberatii despre excursii acolo cu niste intamplari de n-a auzit pamantul... nu stiu, eu am fost de minim 20 de ori si nici un moment nu am avut impresia ca cineva vrea sa ma fure sau jefuiasca sau... sau.... La un moment dat chiar ne-am pus problema sa ne mutam sa traim la Veliko Tarnovo. Senzational orasel
Andre - excursie frumoasa si multa sanatate, si nervi tari, mami!
Simina - sanatate Mayei!
Dana.n - eu las dintotdeauna deschisa usa la camera lui si mai nou, de cand e cald si usa de la balcon la bucatarie, si asa mai ajunge si la el ceva racoare (sper)
Monica - aniversare frumoasa si sa petreceti bine la munte
salutari tuturor
si Mateiut Capisonesc
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare,
Suntem si noi prin zona, si ne topiiiimmmmmmmmmmm!
Apartamentul este tot la soare pana la amiaza si este tare cald. Si de nebuna am mai si calcat de dimineata.
Am inceput si noi diversificarea si merge destul de bine. Dimineata papa mar, este singurul fruct introdus, si la pranz morcov si telina (atat am introdus). Maine am sa introduc si cartof sau dovlecel, ma mai gandesc.
Nu am inca rezultatele de la Cluj, dar m-a sunat pediatra sa imi spuna ca este alergic la proteina din laptele de vaca. De atunci sunt intr-un mare butoi.
De cand am inceput diversificarea sunt tot pe fuga pana prepar mancare, dau mancare, spal dupa... Sper sa reusesc sa ma organizez ceva mai bine pe viitor.
Va rog sa imi spuneti si mie solutia contra tantarilor.
Mai am inca o intrebare: Daca stie careva unde pot gasi biscuiti fara gluten? Prin Zalau nu este decat Kaufland, Penny (in care n-am fost niciodata), si Carrefour Expres. la toata lumea. S-a trezit piticul si mergem sa ne intin dem paturica pe jos prin camera mare.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
petit dauphin des capichons!
E caaaald, da' mie-mi place vara ca la mine in casa sint 23 de grade si-i taman bine. Vad ca tot intrebati de usi si geamuri deschise, de ce n-ar fi bine sa le lasam? Cita vreme afara noaptea sint 24 de grade... Eu nu inchid geamurile decit dimineata pe la 5 cind vine tanti cu curatenia de la bloc si face fish-fish cu matura si pic-pic cu furtunul in capu meu.
dankutza da, a fost dismatura cu diferenta de vreo 3 saptamini intre eco si virsta cronologica. la nastere a avut 2.7 kg, la 7 luni are 7,4. Nu i-am dat fier niciodata, calciu a luat in lunile 2 si 3.
smaranditza hi, hi, ai tinut minte de aragazul meu. Am gasit plita combinata, de la Ariston iar cuptorul o sa fie Electrolux. Ce face Timi?
monica va doresc multi ani fericiti, sa aveti petrecere frumoasa la munte
lalu bine ai revenit,spor la diversificat!
Fetele din Iasi, chinuite de revizia la apa calda, spor la achizitionat centrale
padi sper sa nu aiba obiectii profesorul. E foarte scumpa Laura in sandalute la gratar
mami.ilinca ma pun sa caut pozele
simina cum e rinjita?
andre distractie placuta cu matusile
shtephy ce faci?
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Au! Stai ca mi-a intrat si mie cuiul. ![]() ![]() ![]() ![]() Vitamina C este un sirop ceva sau ce? De unde il iei? ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank"> ![]() |
Dankutza, imi pare rau ca te-am alarmat si pe tine. Dar nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Si eu m-am mai calmat intre timp, sa stii.
Vit C natural se gaseste la farmacie, e un flacon cu picaturi, in cutie galbena.
Andrecluj spune:
Buna "dimineata", doreste cineva niste frapucine sau capucine cu multa gheata? Daca da, serviti. Incerc sa coc o placincita, desi pe caldura asta bunica mai poate. Lumi Felicitari pentru premiere si sa stiic a te admir mult de tot ca reusesti s-o culci la ea in camera. Eu in fiecare seara incerc manevra macar in patul ei s-o pun, dar nu reusesc. Dana N. Noi am inceput sa lasam geamul deschis, ca murim altfel. Trag jaluzelele aproape pana jos si las geamul deschis sa intre ceva aer. A aparut si Lalu pe care o pupam, la Padi ii tinem pumnii, la Monis ii multumim pentru urarea cu "nervii tari" (am nevoie, daca vedeti cum arata casa! Una din matusi scapa mereu cafeaua dupa ea, pana merge din bucatarie in camera in care se fumeaza, apoi cand vin de la mare, sunt pline de nisip si pietre, pana acum a fost floare la ureche cat frecam casa. Partea buna e ca se aseaza ca niste zane la masa si ma lauda de fatza cu mama, ha ha). Monica La multi multi ani fericiti! Cristina Boc Solutia contra tantarilor: intr-o sticla de apa amesteci 10 picaturi de Tea Tree si pulverizezi casa de cate ori e nevoie. Asa, pentru ca e vineri, am una stupida sau poate nu, zic "stupida" pentru ca s-a mai discutat. Legumele/fructele aburite, fara cereale, carnita si alte minuni, cat timp pot fi pastrate afara, pe caldura? Scuzati bold-ul, nu am crize de personalitate, dar ma arde pentru ca sambata as vrea sa plecam departe si sa-i duc eu la copila mancarea facuta de acasa. Multumesc anticipat, va pup pe toate Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Lalu:pt comentarii.Spor cu diversificarea,mananca chiar bine pt inceput,incet incet papati de toate,nu-i graba
!
Padi:tinem pumnii cu vaccinul si tie sa fie profu' multumit de lucrare.Ce bine sta Laura in fundulet si in picioare!
Dankutza,Lili_a: si mandra mea la 37 de saptamani cand s-a nascut a avut 2670g ,ramasese in urma in ultimele saptamani.Pe foaia ei neonatologul a scris retard de crestere intrauterina.
Andre:cred ca se altereaza destul de repede la temperaturi asa de mari,poate dc ii pui mancarea intr-un termos special de solide ,tine mai mult.Sper sa-ti zica fetele mai mult.
va pup
ps: ma apuc de bagajul pt munte, mi-e groaza
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)