Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Simina, imi pare rau ca a racit Maya. Sper sa treaca repede febra si toata raceala asta nenorocita care va chinuie. Imi imaginez cat de greu iti este. si multa putere iti doresc!
Diana, un brat de si multi pupici.
Stii tu de ce.
lili, tot am vrut sa te intreb si am uitat: v-ati decis pana la urma ce aragaz sa luati? Ati gasit ceva convenabil?
Lidia, vai ce-mi faci cu inghetata aia!!! Eu sunt o pofticioasa incurabila, nu stiu daca va mai amintiti de cand eram gravidoase ca am scos de vreo doua ori biciul la voi.
Acum nu mai scot biciul, ci armata de floricele . Mersi de reteta.
Ca tot veni vorba de gravidosenie: imi e si nu imi e dor...
Cum ziceau si unele fete, burta tot o mai am
, straturi si substraturi.
Atunci ma simteam foarte speciala ca am un samburel in burtica. Acum ma simt si mai speciala, ca sunt MAMICA! (na, ca le-am pus si rima
). Diferenta e ca eram ceva mai alintata atunci de toata lumea, chiar si de oamenii de la tarabe din piata
, care numa' nu ma certau ca nu vreau sa gust si le era teama sa nu-si faca pacate din cauza mea.
Tot radea sotul de mine ca daca ma lasa sa dau o tura de piata nu mai trebuie sa facem cumparaturi, ca eu mi-am facut plinul.
Toata sarcina a fost un amalgam de emotii, bucurii (la fiecare ecograf) si temeri si rugaciuni.
Sunt sigura ca a doua sarcina nu va mai fi la fel, dar va avea frumusetea si unicitatea ei.
Atat m-a tinut neuronul.
Eu am luat cina la 6, pe la 9 jumate am bagat niste capsuni goale, si acu ma rupe o foame la stomac....de nu va pot spune.
Ajung eu gazelutza...la pastele cailor...
N.B.F.W.Y.A. )asa era, nu? )
EDIT: na, ca acum am vazut: cu mesajul asta am ajuns si eu "junioara" ; maturizarea e in floare
.
Ehe, mai am, neica, pana ma cizelez si eu sa ajung macar de tri ***, ca de 5...n-am eu fatza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Am citit tot din urma,dar nu ma prea ajuta memoria,sper sa ma iertati
RamoC,am vazut poze de Domi,e o frumusete de baietel.Si parca are o privire smechereasca,are un zambet....strengaresc!
Ancutzica,vai ce frumos ca Sabinutza merge!Felicitari,e o dulceata!
Annabelle nu face pasi cand sta in picioare,ea stie doar sa tzopaie!
Andre ,ma bucur foarte mult ca nu mai are Chiara probleme,si ma bucur ca buni are companie(na,fete de varsta ei).Distractie placuta in excursie,asteptam pozici!
Diana,am vizionat filmulete cu Timeea busilind demult,demult tare....ma uitam la ea si visam sa o vad si pe a mea la fel. Cum isi ducea ea sticluta in dinti si prindea viteza,nu ma mai saturam sa vizionez si sa visez cu ochii deschisi!
Si acum...nu mai dureaza mult,suntem foarte aproape. Cand vrea sa ajunga la ceva,ba isi face vant si plonjeaza pe burta,ba se spijina in maini si-si trage amandoi genunchii odata,ba muta genunchii pe rand.
Monis,e dulce rau Santi-ambitiosul,cand isi propune ceva,nimic nu-i sta in cale! Felicitari si voua!
Coque,vazut si pozicile voastre,sunteti o familie foarte frumoasa!Subscriu celor spuse de fete,asa mai seamana Domnisorul cu tatane-sau!!!
Simina,mi s-a strans inima cand am citit prin ce treceti!Imi pare foarte rau ca nu stiu ce trebuie facut in astfel de situatii,dar ti-a raspuns Diana. Sper sa-i treaca repede si sa nu va mai chinuiti
Lidia,mie nu prea mi-a placut in timpul sarcinii...la inceput au fost dereglarile hormonale,apoi teama sa nu o pierd...dupa ce s-au mai linistit apele,eram umflata,abia ma miscam,abia ma mai intorceam de pe o parte pe alta,....in schimb,cand misca pisicioasa mea...era o senzatie Dumnezeiasca....si acum imi mai este dor sa o simt! O iau cateodata in brate si o tin strans lipita de burta mea(probabil de asta am si inceput sa o legan seara).
As mai vrea un bebe,dar nu sunt pregatita sa fiu insarcinata in viitorul apropiat....vreau sa ma bucur de Annabelle si de tati ca pot de mult,sa savurez fiecare clipa petrecuta in 3!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Salutare!
Fetelor va multumesc ptr. aprecierile adresate puiului meu.
Simina, imi pare rau ca a racit Maya. Tin pumnii sa isi revina cat mai repede.
Lidia, si mie imi este dor de burtica...de "fluturasii" pe care ii simteam acolo...mi-a placut mult sa fiu insarcinata.
Lumi, felicitari ca doarme singurica printesa. David tot la noi in pat nu ma simt eu pregatita sa il mut. Am vrut intr-o seara si m-a apucat plansul. Stiu ca sunt penibila...
De cand s-a incalzit si pe la noi am o problemuta...pot dormi cu geamul deschis la dormitor (usa trebuie sa o las putin deschisa, din cauza pisicii care face urat daca o inchid)? Oare il trage curentul? Aer conditionat nu avem si sus unde sunt dormitoarele se face foarte cald. Voi cum procedati?
Ma duc la nani acum. Noapte buna!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Lili si Mariuca a fost dismatura? pot sa intreb ce greutate a avut la nastere? si a mea a fost dismatura, adica la termen, dar cu greutate mica la nastere. Mi-e si frica sa ma gandesc ce greutate are acum. La 5 luni avea 5,4kg. Nici nu stiu daca sa sper ca are 6 kg. M-as duce si nu m-as duce la dr. Parca m-as duce luna urmatoare.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
neatza fetele, azi dau eu cafeluta cu aroma de rusi , prajiturele si un platou mare de fructe racoroase pt ca azi facem 4 ani de la casatorie si tragem o fuga la munte. asa ca revin maine cu pozici si povestiri.
pupici la toata lumea.
Lumi ai PM de
scump Maria 13.12.2009
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Neata
In sfarsit reusesc sa scriu si eu doua randuri.Mandra mea e rupta de somn, tot imping la carucior si sper sa adoarma...Suntem in parc de pe la 8 si jumatate, ne-am plimbat si acum am poposit pe o banca la umbra.
Noi suntem bine (Diana), avem si gauri in urechiuse, abia asteptam sa scapam de cerceii medicinali si sa-i punem pe cei de aur.Ne plimbam zi lumina, iesim dimineata de la 8 si ceva pana la 11, apoi de la 3-4 pana la 9, uneori chiar 10 seara.Avantajul e ca parculetul e fff aproape si in caz de foame majora urcam sus, papam sau ne schimbam si in 15 minute suntem din nou afara.Dezavantajul e ca, desi avem copaci, bancute, alei, suntem cam aproape de bulevard.
Am inceput si noi diversificarea, nu merge prea bine dar nici rau....am hotarat sa nu ma stresez deloc, mananca cat mananca si gata... Legume mananca cam 50 g, ca fructe i-am bagat doar marul, ieri mi-a facut surpriza sa manance 100 si ceva de grame, l-am facut la babycook si a iesit un piure tare fin, cred ca asta e secretul. A mancat mar si crud, dat pe razatoarea de sticla, dar nu mai mult de 50 de grame. Oricum, preferatele sunt cerealele cu care am inceput...deocamdata i-am dat doar Milupa orez bio.Incetisor, o sa avansam.
Mai spun Matei, sa cresti mare si voinic!!!!
Simina, multa sanatate lui Maya, sper ca i-a trecut de tot febra!
Trimit si revin, numai sa nu ma lase bateria...
Pupici tuturor, fara exceptie
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Buna dimineata,
Simina_kin:sanatate multa Mayei!
Flavours:si eu am observat ca mananca mai putin Ilinca de cand cu caldurile astea...acum cu chiu cu vai mananca 100 g legume cu carne,iar urmatoarea masa tot la 4 ore.Nu stiu ce ne facem cand or fi caldurile alea adevarate.
Lidia74: mi-e foarte dor de burtica cu inimioara inauntru....ffff dor...e adevarat si multumesc lui Dumnezeu ,nu am avut nicio problema in sarcina ,din contra m-am simtit mai bine si fizic si psihic decat inainte ...Doamne ajuta ca la urmatorul bebe sa fie la fel,de altfel asta va urez si voua dc mai vreti un bb! Tu sa fii
cat mai repede,ca banuiesc ca fetele nu -s asa grabite
!
ps:si eu am ramas cu burta,ceea ce ma enerveaza cumplit ,dar nu inseamna ca nu visez la2!
Lumi:bravo Annabellei,e fetita mare,doarme singura...e mai bine asa pt toti 3!
Dana n: chiar asa putem dormi cu usa ,geam camera deschisa noaptea?La noi seara sunt 27 grade in camera ,e cumplit de cald .
Monica: multi ani inainte,sa fie din ce in ce mai frumosi! rockeras de Coque!
va pup
ps:noi o sa sarim peste plimbarea de dimineata,ca nu mai are rost la 30 si ceva de grade...ne plimbam mai mult seara !
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Lumi, tocmai ce-am fost cu soacra la o firma pt centrala, i-a fost recomandata de mesterii care ii fac curatenie in apartament.Nu mai stiu cum ii cheama, dar ma interesez daca vrei.Centralele franceze si se pare f bune iar firma se ocupa de tot, de la montare la aprobari pt gaz, etc...i-au dat soacrei detaliat costul pe fiecare serviciu in parte.Cred ca zilele astea ar trebui sa-i instaleze, daca mai astepti putin iti spun cat de seriosi au fost.
Scuzati-mi , ar fi trebuit sa scriu pe privat.
Am admirat-o si eu pe Annabelle cea energica si dansareata, e o scumpete.
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![](images/user_woman.png)
padi spune:
'Neata
Dau si eu o buna.
Ati iesit la plimbare? Sau pe unde umblati?
La noi este deja foarte cald. Saptamana trecuta a fost frig: nu ne-a placut. Saptamana asta este foarte cald: nu ne place.
Eu am trimis lucrarea la profesor. Sa vedem ce obiectii are (sper ca nu prea multe ca nu mai am chef!!!). Problema este ca disertatia trebuie sa o dam la Arad. Asa ca nu stiu cum o sa facem? Trebuie sa o luam si pe Laura cu noi.
Noi suntem bine. Laura este o "scumpa" (asta din categoria: cra-cra). Azi mergem la vaccin. Off, mi-e mila de ea. Dar pana la un an, gata.
Va las si cateva poze: aici
Va pup si va doresc o zi racoroasa,
Adriana de
Laura (08.12.2009)