Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
A TINUT MINUNEA 30 MIN si iar s-a pus pe plans.
Temp 38.5
Eu nu pot sa stau 8 ore si sa ma uit la ea cum arde, i-am dat Panadol la 4 ore dupa Nurofen......dar cati ml se dau????????.....eu ai dadeam 2,5ml da mi s-a zis sa dau 5........se dau 5 ml la 8,6 sau 4 ore???????????
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
RamonaCopot spune:
Buna seara,
Lidia ma bucur ca iti place de broscoiul meu. Eu toata sarcina am avut probleme si am stat fff mult in pat, dupa cum stii. Nu prea am avut puterea sa ma bucur de sarcina, ca de abia mai respiram pe ssspate, partile mereu adormite, dureri la greu......dar mi-e asa de dor sa il simt miscand in burtica, sa il ssssimt cum scoatea piciorusul pe sub coastele mele. Burta mai am si acum ,da nu mai bate nici o inimioara acolo .
SIMINA, tare rau imi pare de Maya ca sufera si tu in rand cu ea. Cand am citit mi s-a facut pielea de gaina. Inchipuie-ti ca eu asa am fost cu el o perioada mare de timp. sper si ma rog sa treaca repede de tot la voi.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Lidia, sa iti raspund la intrebare: da si nu prea. Da ca a fost o perioada in care am fost 'rasfatata' si admirata de toata lumea, si nu prea pt noptile nedormite, dureri de tot felu pe la sfarsit, dar si perioada de la inceput cand am avut greturi nesfarsite fara voma, si stari totale de lehamite de nu eram in stare de nimic.
Si acum ma gandesc ca daca vrem bb2 si trec iar prin starile alea nasoale cu burtica...si cu asta mica alergand printre picioarele mele..nu ma vad prea roz.
....daaaar tare mi-a fost dor de burtica dupa ce am nascut, ca tare mai era comod doar cu burta dupa mine, fara alte griji, si tare fain e sa simti bebele miscand acolo ca un fluturas, ca un pestisor
Si ca si RamoC, si eu am ramas cu burta, deci nu are cum sa imi fie dor daca o am inca la purtator
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Simina, nu stiu sa iti spun treaba cu medicamentele..brr..Va pup, sa treaca mai repede febra si grijile!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
SIMINA imi pare rau ca nu stiu sa iti dau un sfat .
Va trimit o reteta cu care sa va racoriti: inghetata de banane naturala, facuta in casa.
http://floridecires7.blogspot.com/2010/06/cea-mai-simpla-inghetata-inghetata-de.html
DianaR spune:
Simina, multa sanatate! Antibioticul odata inceput cam 5 zile trebuie sa-l dai. Paracetamol merge 5 ml iar urmatoarea doza cel mai devreme dupa 4 ore. Sa nu depasesti 20 ml de paracetamol pe 24 de ore. E corect asa la 4 ore de ma un antipiretic (in cazul tau nurofen) sa-i dai la nevoie altul (paracetamol). Unul din ele il pastrezi de fond (de ex norofen la 6/8 ore) si celalat il pastrezi pentru "nevoie" daca face febra mai repede de cele 6-8 ore.
Mi-a reparat sotul masina! Asa bine a mers dupaia, am facut in 2 ore muuuult muuult din rochita! A si m-a prins Timeea dar nu s-a suparat cand i-am explicat ca e cadou ptr prietena ei...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lidia74 spune:
DIANA spor la treaba cu rochita. Ma bucur ca Timea nu s-a suparat. Cred si eu la ce rochita roz de printesa a avut.
lili_a spune:
ielou gagix, slabuta miscarea rau de tot, v-a toropit caldura?
eu iar am citit pe reprize si am uitat tot ce vroiam sa raspund,mai stiu asa din urma:
simina imi pare rau ca rinjita e bolnavioara sper sa treaca repede cu medicamente si antibiotic
lidia si eu gindesc cam ca licuriciu - mi-e dor de perioada cind eram insarcinata, ca ma "iubeam" foarte mult si ma simteam speciala cu simburelul in burtica.Pe de alta parte,cind ma gindesc prin cite am trecut, ce spaima si ce nesiguranta chinuitoare, hematom,singerari, sarcina toxica, dismaturitate, groaza sa nu aiba vreun retard din cauza problemelor mele cu tiroida, nu stiu daca voi mai avea curaj sa ma mai aventurez o data. Mi-as fi dorit sa pot sa fiu o graviduta d-aia super cool,care merge la sala pina cind o apuca nasterea dar n-a fost sa fie...
Ramo C.dana n. v-am vazut puii, aveti niste baieti tare frumosi
monis e tare scump Santi-viermisor pe parchet
diana ma bucur ca s-a inzdravenit Nicoleta si ca Timi e fata intelegatoare. Ce perisor lung avea la 7 luni, a mea e tot chelboasa.
Fetele dragutele care cereti poze, ma straduiesc, ma straduiesc. Pun si eu cind pune Dozz
Hai ca vad ca nu prea aveti chef in seara asta, va las niste gin tonic (ca mi-e pofta in continuare) cu multa gheata pe bancuta si niste cocktailuri cu capsuni pt fetele care n-o prea au cu alcooalele mai serioase. Si va lalai si o melodie, ca DJ-ul e cam ocupat
Dozz spune:
Eu reusesc cu greu sa va zic doar noapte buna. Ruptus bipedus e putin spus... Nu va ingrijorati, sunt bine si eu, si pitica, doar ca azi sunt franta-franta.
Ma duc sa citesc mesajele private ca inca nu mi-am format reflex sa le verific. Scuze, monis!
pupici!
Lumi_Richard spune:
Buna seara!
Avem doua premiere: in ziua in care a implinit 8 luni,i-a iesit un dinte de sus(asta nu e o veste prea buna,ca nu s-au terminat maraielile....dimpotriva,ieri a facut greva foamei)
Si a doua....fata mea doarme singura in camera,noi ne-am mutat inapoi in dormitorul nostru!
Ea nu are nici o treaba(proabil nici nu stie),dar mie mi-e destul de greu....parca mi-e dor de ea...nici nu va mai spun de cate ori ma duc la ea in dormitor! Si imi pun ceasul sa sune la 6:30,6:45,sa ma trezesc inaintea ei....asa repede cresc copiii astia
In rest...solidele merg...taras(max 50 grame),fructele nu ii plac,e maraita rau din cauza dintilor. Astazi am iesit la plimbare si am ajuns acasa mai obosita si frustrata decat plecasem,pe caldurile astea,slabe sperante sa mai doarma cand iesim afara.
Si daca tot am inceput sa ma plang,sa va spun cat sufar ca nu am pus centrala cand am faut apartamentul? Nu avem apa calda 2 saptamani
Acum trebuie sa gasesc o firma,sa punem cat mai repede....Problema e ca nici nu stiu in ce directie sa apuc. Mi-am luat notite de pe internet,dar cand vine vorba de firma,nu prea gasesc multe informatii.
Fetele din Iasi,stiti cumva vreo firma care se ocupa de centrale termice(ma refer la proiect,montare,verificare etc?)
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi