Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
De vomat cel mai probabil a fost de la rosu in gat. Am patit si noi cand era bebe racit. Nu te speria de la asta. Scaunele proaste pot fi de la febra cred... si, oricum, la cum mananca prost sa nu te astepti la cine stie ce veselie pe ea pana ii trece. Curaj si rabdare... sa se termine repede boala si sa fie vesela cum o stim cu totii
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
simina_kin spune:
Ralu, Ionela va pup
Inca nu s-a trezit si doarme de la 15.00, a dormit chiar linistita, nu ca azinoapte.Sa vedem cand s-o scula cum se simte
Am mai citit putin din urma si am retinut ca:
RamonaC are depresia la usa......sper sa reusesti sa o alungi
Sabinutza a plecat la plimbare, bravoo...da eu n-am vazut-o
Santiago lustruieste parchetul.....si fimea face la fel
Lumi este happy ca a venit Richard.....ma bucur pentru voi
Licuriciu se lupta cu monotonia si cu lipsa pupicilor....stai linistita ca nu esti singura...si noi ne pupam doar in momentele "alea"...si nici atunci nu "exageram"
si ca:
se prevede o ieseala pt la anul, la concert si apoi terasa
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Flavours spune:
hello girls,
simina - sa treaca rapid
monis - imi place de mor cum merge iulian!
coque - pozele sunt superbe, bebe rocks!
nu am apucat sa citesc din urma, nu am mai intrat... am un fel de astenie de vara cred... sau depresie, sau epuizare sau orice altceva.
bebe e bine, doar cu ceva iritatie pe fata, care sper sa treaca, dinti nu inca, mers, taras nici din astea inca. e fan iaurt si nu se prea omoara cu fructele, dar le tolereaza... in rest mananca bine toate celelalte, dar in cantitati mai mici de cand cu caldurile astea oribile.
in asteptare de vremuri mai bune,
va pup.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete
simina_kin spune:
S-a trezit mult mai bine, mai vesela, cu 38.00. A si papat branzica...Slava Domnului
Sa vedem cum facem cu mucisorii la noapte
Am o problema, totusi...doc mi-a zis sa-i dau amoxicilina la 6 ore, da nu mi-a zis cat timp si nici eu n-am intrebat, acum am realizat...Diana poate ma ajuti tu!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lidia74 spune:
As vrea sa va pun voua mamicilor o intrebare: Va este dor de perioada cand erati insarcinate?
ionelamaria spune:
Lidia, nu prea mi-e dor de burta... dar a fost o perioada frumoasa din viata mea... asta in mod surprinzator pentru mine... aveam o fobie de burta inainte de sarcina...
simina, eu stiu ca minim 3 zile, eventual 5. Daca e capsule ar trebui sa-ti dai seama dupa reteta... oricum... daca la 3 zile e mai bine... o fuga la medic... daca nu... la 5 zile.
hai pup... ca fugim la aer.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Simina Eu stiu minim 5 zile, e drept ca noua ne-a dat la 12 ore. Multa sanatate! Lidia Deloc, deloc, deloc Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 As vrea sa va pun voua mamicilor o intrebare: Va este dor de perioada cand erati insarcinate? Lidia |
Si inca cum. De abia astept sa mai raman gravi o data. Poate o sa am o dubleta. Sa mai fac vreo 2 fete. Sa speram ca o sa se intample peste un an. Iar tie cat mai repede.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet