Ce vaccin se face la 4 ani?

Ce vaccin se face la 4 ani? | Autor: dilaural

Link direct la acest mesaj

Buna,

facem 4 ani vineri si va trebui sa facem vaccinul care se facea la 2 ani jumate.
Imi spunea o pediatra ca nu se prea gaseste...
Dar nici nu stiu ce denumire are... Aveti mai multe detalii?

Ma puteti ajuta?

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Acum am gasit ceva...

Cica asta e vaccinul:

DTPa = vaccin diftero-tetanic-pertussis acelular

Stiti cat costa? Si cum se numeste?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Vaccinul gratuit de la stat nu se gaseste, nu-l primesc nici cab. medicale.
Vaccinul de la glaxo este infanrix-ul simplu dar nu se gaseste din dif. motive: la farm.(sensi blu) mi-au spus ca nu se mai produce si ca nu au licenta pe Romania pt. comercializare. Med. de fam. si pediatra mi-au spus ca deocamdata nu este licenta pt. comercializare. Tb. sa mai astept o luna, doua.
Din afara nu pot sa-l aduc fiindca nu am lada pt. transp. medicamente cu temp. controlata.

Ca pret nu stiu cat ar costa dar daca ma orientez dupa celelalte care sunt in jur de 300 ron, acesta simplu nu ar tb. sa depaseasca 200 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">Schema vaccinurilor obligatorii si gratuite in ROMANIA (Valabil in 2010)

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaneb spune:

Buna,

eu i-am facut piticului dt coq, dupa ce m-am chinuit cateva luni, fara rezultate notabile, sa aflu ce e cu infanrix-ul dtpa. Am pus intrebarea inclusiv la Ministerul Sanatatii, Glaxo, epidemiologi. Am cochetat chiar cu ideea de a renunta la acest rapel, dar perspectiva de a-i face antitetanos la fiecare rana mai zdravana m-a facut sa cumpar si sa-i fac varianta fabricata de Aventis Pasteur. Costa in jur de 60 de lei, se gaseste in mai multe farmacii. Contine si mercur, si aluminiu.Piciul meu are 4 ani si 3 luni. L-am vaccinat acum 3 luni. N-am avut probleme.

Mergi la inceput