FIV la Sibiu (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Persi pe mine m-a durut burta doar in ziua cu punctia dupa ce a trecut efectul anesteziei. Am luat 2 nurofen forte si mi-a trecut pana seara.
Pregnylul se elimina in 10 zile din cate stiu eu. Adica asa mi-a explicat dr, dupa 10 zile este elocvent un test de sarcina.

fericita!! 19+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

hypnotic si eu cred ca a trecut efectul pregnilului. Ar trebui sa-ti iasa testul. Vrem o veste buna de la tine. bafta multa!
DDar de unde ai cumparat tu pregnil. Ca stiu ca nu se mai gaseste. Sau ai gasit din Sibiu sa cumperi?
persi multa bafta sambata la ET. si eu merg sambata pt monitorizare. De dureri nu stiu ce sa-ti spun. Dar daca te doare rau ar fi mai bine sa suni si sa anunti
monaramona multa bafta la injectat

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

gabriela, da, de la sibiu, chiar de la clinica am luat pregnyl.
2 teste barza, fffff slab pozitive (nu stiam ca acestea dau astfel de erori) si azi beta 0.9. pe 12 inseminarea deci ar fi 10 sau 11 zile de atunci nu stiu dc se calculeaza si ziua inseminarii. ce ziceti prea devreme sau nu a fost sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna ziua la toata lumea ...si mult succes celor care asteapta rezultatele testelor , sau urmeaza sa faca ET.
Eu maine tb . sa fac o injectie cu Lupron ,mergem pe protocol lung de data asta , si apoi asteptam CM ca sa incepem injectiile pt. stimulare .

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

carmyna iti urez multa bafta
gabriela tu ce ai mai facut si ce mai faci..ne mai dai ceva amanunte ca vin si eu din urma si vreau sa stiu ce ma asteapata
persi asteptam noutati de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

carmyna iti urez multa bafta
gabriela tu ce ai mai facut si ce mai faci..ne mai dai ceva amanunte ca vin si eu din urma si vreau sa stiu ce ma asteapata
persi asteptam noutati de la tine

Buna Monaramona , mercy pt. incurajare ......azi ma duc sa fac Lupronul , dar ma mir ca e numai una ...a mai facut cineva in ziua 21 o singura injectie de inhibare ?

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari tuturor!ieri am facut embriotransferul si totul a decurs foarte bine.am pus in burtica doua gogosele "frumoase" (dupa cum a zis embrioloaga)iar restul de 7 le-am pus la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va pup fetelor si va urmaresc ptr perspectiva.
Bytzi ai gasit mesajele mele????????????(si pe mes ai pe mail)ca nu raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

yarrina, tu cati embrioni ai transferat? Ce a mai trecut timpul...19+...

In septembrie, am vorbit cu dr Ispasoiu, imi numar foliculii antrali in Buc si daca imi da "unda verde" incep stimularea. Fara inhibare, mergem pe "curat". Deocamdata astept sa mi se regleze un pic organismul dupa primul FIV intrerupt - in Buc nu la dansul - in ziua a 9-a de stimulare. Mi-a facut pregnylul, am luat duphastonul - 10 zile incepand de azi, asteptam o luna si cu toate panzele asteptam o rafala propice. In cazul meu o luna in care sa am un numar bun de foliculi. Sper sa fie septembrie. Pana atunci sport, dieta, desprecopii si liniste!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

yarrina te rugam pe tine sa ne deschizi un alt capitol. Datorita optimismului tau nu poate fi decat un capitol al reusitelor. Suntem multe fete care asteptam rezultate (binenteles pozitive) in aceasta perioada.
Persi sa fii cumintica in aceasta perioada. Nu poate fi decat bine la final. Esti prima care deschizi drumul reusitelor. Dar promit sa vin si eu dupa tine. Sper ca in aceasta saptamana sa fac si eu punctia. Cand ti s-a spus sa faci beta? In ce zi? Si la ce sa ai grija in aceasta perioada? Pumnii sunt stransi pentru tine
Pupici pentru toate fetele

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput