FIV la Sibiu (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

florentina sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi, sa stea cumintei noua luni cuminti la mami in burtica si sa te bucuri de ei. Cum mai stai cu starile de dupa hiperstimulare. Burtica mai este umflata?
persi multa, multa bafta la ET. Bravo, ai avut o productie buna. In ce zi faci ET-ul?
Mona multa, multa bafta la injectat
Eu joi am prima eco la Sibiu.
Pupici pt toate fetele

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Bun venit Ivanovaama si sedere cat mai scurta. Pe scurt, toti cei de acolo sunt nemaipomeniti, binevoitori, calmi, profesionisti, fata de olteni la 180 grade. Din Severin si pana acolo mers lejer cu masina 4,30-5 ore, plecare la ora 5,30 ajungi la 10,00-10,30. Cazare foarte accesibila - 80 ron/noapte/ camera dubla la Tosca Sibiului, la 5-10 minute de mers cu masina. Daca mai doresti sa afli, intra aici, pune intrebari si sigur oricare dintre fete te poate ajuta cu cate un sfat. Bafta si sa-ti ajute DD sa-ti implinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

gabriela multumesc
ivanovaamasunt multe pensiuni aflate langa polisano..asa imi faceam si eu probl unde voi sta dar se pare ca o saptamana imi fac tratamentul injectabil acasa iar dupa aceea ma duc la primul eco ca sa vad foliculii...despre polisano se aude numai de bine..conditii excelente, curatenie, foarte grijulii, nu astepti pe holuri in zadar,personalul in primul rand te trateaza ca niste oamnei apoi ca niste adevarati profesionisti, nu am auzit pe nimeni sa zica ceva rau de ei...cred ca toate fetele iti vor spune numai de bine despre ei..iti doresc mult succes ....scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara messul tau atunci cand il scri si activeaza pm
yarrina tie ti-a vazut foliculii in a 3 a zi de cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

gabriela,transferul o sa fie cel mai sigur sambata.azi m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca din 14 s-au fertilizat 12.am o intrebare la fetele care au facut punctia,cat timp v-a durut burtica dupa si ce simptome ati avut?eu m-am balonat foarte tare si abia daca m-a mai lasat durerea.maine cred ca fac un eco sa vad ce o fi?!va pup si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mona mie mi-a spus dr sa mi-i numar la eco din Z3 de la mine din oras. Banuia ca ovarul meu stang e lenes si asa a fost. Drept urmare am inceput cu o doza mai mare de Puregon. Daca tie ti-a zis ca-i in regula inseamna ca i-a numarat si au iesit cati trebuie. Mie imi spusese ca de la 10 in sus sunt 'admisa' si eu aveam 6. M-am concentrat 2 zile pana am ajuns la 11.

fericita!! 19+ si

Mergi la inceput

am o intrebare la fetele care au facut punctia,cat timp v-a durut burtica dupa si ce simptome ati avut?eu m-am balonat foarte tare si abia daca m-a mai lasat durerea.maine cred ca fac un eco sa vad ce o fi?!va pup si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Dragele mele,
va multumesc pentru lamuririle pe care mi le-ati dat. De-abia astept sa ajung acolo sa vad ce parere are dr. V-am intrebat despre conditii pentru ca toata lumea da buzna la Szeged si ii lauda pe aia de-acolo, dar si ai nostri sunt buni. Va pup pe toate si o sa mai dau detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

monaramona spune-mi, te rog, cum sa-mi activez PM-ul?

Mergi la inceput

fetelorrr!!!yarrina,johanes.... pe unde sunteti sa ma lamuriti si pe mine?cat timp ati fost balonate dupa punctie?si as mai avea o intrebare...embriologil v-a sunat in fiecare zi pana la transfer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

fetelor, vreu sa va intreb, pregnylul de 5000 in cat timp se elimina din organism? eu l-am facut pe 11 la ora 11, pe 12 am facut inseminarea. ar mai putea fi prezent in organism azi?

Mergi la inceput