FIV la Sibiu (14)
Raspunsuri - Pagina 20
monaramona spune:
Eu am plecat la un pescuit ca sa mai uit de fivul asta ca cu cat ma apropri cu atat ma gandesc tot mai mult.va pup de pe barca si sa stiti ca si aici ma gandesc la voi....persi asteptam rezultatul....gabriela bine ca a venit in cele din urma si ca esti bine.va pup pe toate
gabri-ela spune:
persi multa, multa bafta luni la punctie si la ET. Sa vii cu vesti bune de la Sibiu. Pumnii sunt stransi pentru tine.
Si eu din seara asta am inceput injectatul. Si nu am de gand sa ma opresc pana nu vad doua liniute in fata ochilor. Gata am intrat si eu in linie dreapta. Sa avem bafta toate!
Pupici pentru toate fetele
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
monaramona spune:
Se pare ca cm la mine a venit mai repede si la tine gabriela mai tz si cred ca ne vom intalni.....fetelor....yarrina....salvati-ma !,mi-a venit ieri, am facut dipherelinul pe 9. Si nu stiu cand incep injectiile.la voi cum a fost? Se pare ca nu conteaza ziua cm pentru ca dr.i mi-a zis sa ma duc sa imi faca eco ptr chisturi dupa cm...oricum il sun maine
yarrina spune:
Nu conteaza cand vine CM. Trebuie sa respecti schema de stimulare pe care ti-a dat-o dr. Si mie mi-a intarziat o zi si am sunat la dr si mi-a zis ca nu conteaza....sa respect schita. Si eu am facut eco in Z3 sa vad de chisturi si cati folicululi am.
fericita!! 18+ si
monaramona spune:
Am fost la dr azi si totul e ok.vineri incep impunsaturile...yarrina la tine a vazut in ziua 3 cati foliculi ai?mie nu mi-a zis nimic
persi spune:
buna fetele!ieri am fost la sibiu pt punctie.am avut 14 ovocite.totul e bine dar punctia m-a terminat asa m-a durut de tare...si acum ma resimt, dupa o gramada de calmante tot ma doare burtica.va pup pe toate si multa bafta
IVANOVAAMA spune:
Dragi fete,
am citit toate paginile care sunt la "FIV la Sibiu" - eu am 40 ani si m-am hotarat sa merg si eu la Sibiu la un control. Sunt tare curioasa sa vad ce zice dr. I (pentru ca la el mi-am facut programare). Nu prea dati detalii despre modul cum sunt cei de-acolo, cum s-au purtat cu voi, conditiile cum sunt...Va mai astept cu mai multe detalii de acest gen (pentru incepatoare foarte importante). Si, apropo, pentru cele care sunt din alt oras pe unde v-ati cazat. Va pup pe toate!
florentina_a spune:
BunaGabriela,
eu am facut inhibare cu Diphereline in Z21 si CM a venit cam la 9-10 zile dupa inhibare, nu am avut nimic intr-o prima faza insa acum am calduri mari, ameteli. Eu dupa ciclu am inceput injectiile cu Gonal 225 in Z7 si timp de 11 zile m-am injectat in burta ( nu e complicat si nici dureros).
Fiv-ul pe mine m-a costat : 8900 lei la clinica ( cu ICSI si transfer la blastocist)+ 4200 tratamentul + drumul + analizele de inceput = 15000 lei.
Toate astea au meritat, am fost ieri la ecograf si puiutii mei au 25mm si 23 mm, asta inseamna ca au cam 8 saptamani. Ei sunt bine, eu insa am stari de greata, cand si cand mai si vomit si a inceput sa ma doara spatele ( cam devreme totusi).
Va tin pumnii la toate si va astept cu vesti bune.
Va pup pe toate.