FIV la Sibiu (14)
Raspunsuri - Pagina 17
monaramona spune:
bubu sunt superbi puiutii tai sa ai noroc de ei si sa fiti fericiti
te asigur ca nu vei uita bataitele din burtica..la mine a trecut aproape 13 ani si imi aduc aminte si acum de ele
yarrina spune:
Bubu suntem foarte bine, astazi am fost la Triplu test. La Dublu test am iesit bine, toate analizele sunt bune. Ei au 170 de grame dar eu am luat cam mult. Si asta in 5 saptamani de cand mananc bine.
fericita!! 17+ si
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona bubu sunt superbi puiutii tai sa ai noroc de ei si sa fiti fericiti te asigur ca nu vei uita bataitele din burtica..la mine a trecut aproape 13 ani si imi aduc aminte si acum de ele |
Multumesc
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Bubu suntem foarte bine, astazi am fost la Triplu test. La Dublu test am iesit bine, toate analizele sunt bune. Ei au 170 de grame dar eu am luat cam mult. Si asta in 5 saptamani de cand mananc bine. fericita!! 17+ si |
Felicitari pt
Deci acum stii sigur ce sunt
Eu am luat 23 kg din care mai am de dat jos 7 kg.
Vedeam pe zi ce trece ca iau cam mult dar nu m-am stresat cu kg numai sa fie ei bine si nu imi pare rau ca acum am tot timpul sa le dau jos, si asa gemenii se nasc mai micuti.
llary spune:
Buna ,
Nu am mai scris de mult,dar nici nu am mai intrat am zis sa ma linistesc si cand am intrat am vazut cate fete fericite! Felicitari si ma bucur ptr voi si aceste reusite imi dau sperante.
Yarrina ma bucur ca ai reusit,imi zicea Bytzi prin ce ai trecut ,dar ai perseverat si se poate.
Poate imi spui si imi spuneti cati embrioni v-au implantat si cati s-au prins.
Ma intereseaza sa fac FIV si eu si ma gandesc la nr embrionilor......
Oare pot face Fiv fara luna aceea de inhibare?
Dr I a fost in concediu?
Eu nu aveam prb, sotul si-a reglat spermograma....,dar nimic nici dupa pauza asta de la IA-uri
yarrina spune:
Da Bubu, avem si noi pereche. Eu aveam 62-63 de kg inainte sa raman si acum am 70. Deci 7 kg in 18 saptamani. Le dam noi jos nu-i problema! Abia astept sa-i vad si eu pe ai mei.
Ilary multumesc! Noi am implantat 2 si s-au prins amandoi.
fericita!! 17+ si
gabri-ela spune:
bubu ai niste minunatii de copii. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei
yarrina ma bucur tare pt tine si pentru puiutii tai. Ma bucur ca totul decurge foarte bine. Sarcina usoara in continuare si lasati kg ca se vor da ele jos pana la urma
llary tu ce vrei sa faci? Vrei sa treci la FIV?
persi cum a fost aseara cu prima injectie?
Dar fetele care au ramas insarcinate luna trecuta nu ne mai dau de veste?
Eu astept in seara asta antibiograma de la un alt laborator si apoi sa le confruntam.
Pupici pt toate fetele
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
persi spune:
a fost destul de emotionanta prima injectie...mi-a tremurat mana o jum de ora dupa dar,a trecut.ieri am fost in ziua a treia de cm.
llary spune:
Da vreau sa fac Fiv ,dar nu stiu daca imi face fara inhibare....n-as mai sta 1 luna...Gabri-ela mersi
Ce stiti de dr Isdpasioiu e la Clinica?
Asdtept sa-mi vina CM si sa sun
sau ce ma sfatuiti?
Poate imi raspundeti intreabrilor anterioare voi mamicilor cati embrioni ati implantat si cati s-au prins?
Bubu?
llary spune:
Gabri -ela tu ce faci?
Fetelor poate ma puneti in tema cu costurile reale ale voastre ptr FIV.
Va multumesc anticipat