FIV la Sibiu (14)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Bubu sunt absolut superbi!!!!!!!!Vreau si eu asa frumosi!!! Sa va traiasca si sa creasca mari! De unde ai luat carutul ca asa ceva as vrea si eu? fericita!! 17+ |
Multumim de complimente
Carutul l-am luat de pe net (il gasesti la oricare dintre magazinele virtuale de pe net) , e Twin two matrix de la Jane, e cel mai usor din clasa de gemeni si landourile se folosesc si ca scaun auto pana au voie sa stea in fund. Are bineinteles si scaune sport.
De asemenea a iesit ca fiind cel mai sigur scaun auto la crush test.
yarrina spune:
Imi era frica ca o sa-mi spui ca ala este. Il stiu si eu pe net si a lesinat hustband-ul cand a vazut pretul. Am crezut ca-i o copie fidela.
In rest cum te descurci? Ai parte de ajutoare sau te descurci singura? Sunt cuminti? Colici?
fericita!! 17+
simonete spune:
Bubule sa-ti traiasca puisorii !
Persi daca faci fiv inseamna ca faci protocolul scurt ,stiam ca protocolul scurt se da la varste mai mari si la cele ce raspund prost la trat. de stimulare........ca mine , tu esti cam tanara....in fine..... stie Chicea ce face , mergi pe mana lui.
simonete spune:
Gabi anul trecut la una dintre inseminari am fost nevoita sa fac trat. cu antibiotic si la monitorizarea din z 10 , l-am intrebat pe dr. I. daca afecteaza ovocitele , ca abia terminasem atb. cu o zi inainte si a zis ca pe el nu-l deranjeaza trat. facute inainte , doar dupa IA.
De fapt eu ma dusesem cu gandul sa aman IA , de frica antibioticelor
Deeeeeci , stai calma , nu te stresa , daca afecta ovocitele , te amana dr. , sa fii sigura.
persi spune:
simonete,asa gandesc si eu ca stie despre ce e vorba...azi am primit rezultatul de la progesteron care mi s-a parut cam mare 1,25 pt prima zi de ciclu dar dr a zis ca e ok.oare cum e bine?
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Imi era frica ca o sa-mi spui ca ala este. Il stiu si eu pe net si a lesinat hustband-ul cand a vazut pretul. Am crezut ca-i o copie fidela. In rest cum te descurci? Ai parte de ajutoare sau te descurci singura? Sunt cuminti? Colici? fericita!! 17+ |
Am o bona care vine 8 ore pe zi si mai face si una alta prin casa, dar daca nu as avea-o eu cel putin nu as rezista.
Acuma suntem mai bine , colicile au fost absolut groaznice pt. Alexandru, Alexandra le-a suportat f. bine, dar Alexandru plangea ore in sir si nu se calma de la nici un medicament, mai treceau uneori cu foenul.
Acum e bine, am scapat de ele pe la 8 sapt.
De cuminti am noroc ca sunt f. cuminti, mai ales Alexandra care sta cuminte in patut (cu Suzzie, prietena ei cea mai buna se calmeaza f. bine)chiar si daca nu poate dormi, si nu vrea in brate.
Plang si ei normal ca orice copil, dar doar daca ii supara ceva (durere, foame, scutec murdar).
Si deja noaptea am noroc ca dorm cate 5-6 ore legate, pe cand alte colege de odisee se chinuie cu un singur copil mai rau ca mine pt. ca le dorm copiii doar cate 2-3 ore legate noaptea.
Tu cum mai esti?
Ai pus in greutate pana acum ?
Dublu sau triplu test ti-ai facut?
Ce greutate au bb-ii acum ?
gabri-ela spune:
Multumesc Simo pentru raspuns
Aceleasi cuvinte au fost si la mine. Eu cred ca el stie foarte bine ce face. Nu cred ca m-ar fi lasat sa continui daca erau diminuate si acele sanse care sun la Fiv. Am incredere in el si vreau sa merg cu incredere pe mana lui. Doamne ajuta!
Pupici pentru toate fetele
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
gabri-ela spune:
persi multa bafta!
Esti prima din aceasta luna. Sa deschizi tu drumul reusitelor lunii iulie.
Cand incepi prima injectie si cand te-a chemat la prima eco?
persi spune:
asta seara o sa incep prima injectie!sunt super emotionata!la eco m-a chemat in ziua 6 adica marti.doamne ajuta sper sa fie intr-un ceas bun pt toate fetele!
gabri-ela spune:
persi dar in a cata zi de CM esti astazi de incepi stimularea?
Multa bafta la injectata si sa ai o productie buna